Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]

Fındık, yakın arkadaşlarını foruma çekme çabana bayıldım ihtiyacımız olan bir husus çünkü..

+ 2xRep

tesekkur ederim, ama kimi cagirsam temayi begenmedi 3-4 kişi oyle kaybettik zaten, lisans yukseltme yapilcak güzel olucak falan dedim, tekrar teşekkürler ederim:Ü

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=37044]COD7[/MENTION]

Daha önce açmış olduğun 64 tane konuyu hangi gerekçe ve kimin bilgisi dahilinde sildiğini öğrenebilir miyim ?

Benim bilgim yok, [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] ' anın bilgisi var mı ?

z5dk1Y.jpg

---> Yönetim Sohbet

Daha önce açmış olduğun 64 tane konuyu hangi gerekçe ve kimin bilgisi dahilinde sildiğini öğrenebilir miyim ?

Benim bilgim yok, [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] ' anın bilgisi var mı ?

z5dk1Y.jpg

Bilgisi yok, şahsım ile ilgili açtığım gündelik konulardı ve bu konuları silmek için kimseye bir şey sorma ihtiyacı duymadım. Netice de bazen böyle talepleri üyelerde gerçekleştirebiliyor.

Bir sorun mu vardı?

---> Yönetim Sohbet

Bilgisi yok, şahsım ile ilgili açtığım gündelik konulardı ve bu konuları silmek için kimseye bir şey sorma ihtiyacı duymadım. Netice de bazen böyle talepleri üyelerde gerçekleştirebiliyor.

Bir sorun mu vardı?

Hiç bir üye kendi konularını ve mesajlarını silmeyi talep edemez etse de çok extrem bir durum olmadığı sürece Özkan' ın veya benim onayımız olmadan silinemez.

Bu durum yöneticilerde de aynen geçerli. Hiç bir yönetici kendi şahsi konularını ve mesajlarını yetkilerini kullanarak silemez. Ki bu konuları sen yönetimde yokken bu odada diğer yönetici arkadaşlarla konuşmuştuk dilersen geriye dönüp okuyabilirsin.

Ha yine extrem bir durum vardır üyelerde olduğu gibi Özkan' a yada bana bilgi verilir uygun görürsek sildiririz.

Ki bununla ilgili bir yazı forumun en altında kırmızı yazıyla yazıyor.

Yanlız sen sanırım bu hususları bilmediğin için direk eski sistem zannedip silmişsin.

Neyse sistem bu şekilde bundan sonra konularını veya mesajlarını silmek istersen dediğim gibi yaparsan sevinirim.

Teşekkürler.

Not: Konuların geri getirilmiştir.

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar evlerdeki tadilat nedeniyle pek fazla giremiyorum, 3-4 güne aktifliğime ve konu açımına başlayacağım bilginize..

---> Yönetim Sohbet

Kuzum ben iki gun kadar yokum
Hastane islerim var. Rica etsem burclari acar misin ???

---> Yönetim Sohbet

hocam Kusurakalma ,Bugün itibari ile halledebildim..Ekonomi işini..

şantiyede kalıyordum 20 gündür..
gece eve gelip,sabah iş yerine gidiyordum anca izne cıkabildim :67:

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=89675]Alpha[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]

Arkadaşlar hepinize merhaba.

Bildiğiniz gibi yaklaşık olarak 2 ay önce lisans güncellemesi yapmak için sizlerden yardım ve destek istemiştik. Sizlerde sağolun, varolun bu isteğimizi geri çevirmemiştiniz.

Ve bugün itibariyle gerekli paranın tamamı olan 600 TL [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] ' da toplanmıştır.

Kısa süre içerisinde [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] gerekli lisans güncellemesini satın alarak hemen akabinde gerekli tüm düzenlemeleri yapacaktır. Yine kendisi bizlere bu düzenlemelerin ne şekilde olacağı ve ne kadar süreceği hakkında detaylı bir bilgi verecektir. Artık hepimizin sayesinde daha güzel ve hoş bir forumumuz olacak.

Gerekli yardım ve desteklerinizi esirgemediğiniz için hepinize kendim adına ve [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] adına teşekkür ediyorum. Bir bütün olarak bu işi gerçekleştirmemiş gerçekten mutluluk verici.

Ödemeler

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] : 125 TL
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]: 125 TL
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] - [MENTION=151672]bluee[/MENTION]: 100 TL
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]: 50 TL
[MENTION=37044]COD7[/MENTION] - [MENTION=89675]Alpha[/MENTION] - [MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]: 150 TL
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]: 50 TL

---> Yönetim Sohbet

Konu açarken,''arama'' Butonu çalışmadığı için sıkça sorun oluyor umarım bu sorunda hallolur..Bu yenileme ile :68:

---> Yönetim Sohbet

üstat,Hele Hoşgeldin :68:

Burası Bizim Dükkanın en nezih Mekanı haberin ola :68:

[MENTION=170852]MertCanBey[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Hosbuldum abi bıliyorum abi [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] yeni lisansı bende merakla bekliyorum hayırlısıyla inşallah :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri