Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çooook ciddi sorun ve eksikler var çalışıyoruz üstünde aciliyete göre.. görduklerınızı buradan veya yonetım duyuru konusundan yazabılırsınız

Tamamdır hocam.

Bakın bu güzel ; vB 4x sürümünde WYWISG Editörü Chrome vb. tarayıcılarda aktifleşmiş. Mutlu etti. :R
Alt+S yapınca mesajları göndermiyor hocam birde.

@Earl Freyja SEN BARI YAPMA güzel kardeşim...

bak zaten 3 gundur uykusuzum... sarıcak insan arıyorum :) ..

kul yapısı bu hokus pokusla olmuyor sayfayı yenılersen dakikada 1m2 alanı değiştiriyorum böyle kalmayacak tabiki..

1 ana tema olucak 2 3 tanede seçenek sunucucaz herkes ıstedıgını secıcek bunu duzgun turkce ıle yonetım duyurulardada acıklarsınız herkes aynısını soruyor.

---> Cevap: Yönetim Sohbet

kul yapısı bu hokus pokusla olmuyor sayfayı yenılersen dakikada 1m2 alanı değiştiriyorum böyle kalmayacak tabiki..

1 ana tema olucak 2 3 tanede seçenek sunucucaz herkes ıstedıgını secıcek bunu duzgun turkce ıle yonetım duyurulardada acıklarsınız herkes aynısını soruyor.

Kusura bakma eline sağlık. :kikiki:

Test deneme 123 oluyormuş özkan abi (bu mesaj fareyi alandan çıkarıp alt+s'e basınca göndermiş olursam yayınlanmış olacak. xD)

Hocam ilk olarak Allah kolaylık versin. İkinci olarak; ben inanıyorum ortaya güzel bir Düşlerforum çıkaracağınıza. :R

arama problemi düzeldi..

şuan eksık olanları guncellıyor.. 1 saate tamamen duzelmıs olacak bılgınıze :)

evet şuan çalışmıyor tekrar aktif edilecek,

-- etiketleme
-- profil denklendirme
-- default yazı rengi ve fontu
-- BEĞEN butonları ...

vs vs diye öncelik bunlar..

******************************* soru?

profil mesajlaşma sizce aktif edelimmi? b**ku çıkar mı?

herkes bir birinin profiline mesaj yorum bırakabilsin mi?

çoğunluğun kararına göre aktif edilecektir...

ben düşüncemi en son söyleyeceğim..

formn aktifliği adına güzel olur. ama kontrol kısmında hangi birini kontrol etcez bilemem :)

gerçi üyeler pm sistemi ilede türlü konuşabiliyor. rahatsız edilince şikayette olur.

Kısacası ;

Olmalı Diyorum :D

+ top10 kısmını biraz daha genişletsek :D konu rep gibi :D

Son düzenleme:
Güzel değişiklikler oluyor ve olmaya devam edecek gibi. :)
Foruma gelecek yeni özellikler gayet güzel. :)

Profil mesajı konusuna gelince, kendi görüşümü belirtmek isterim ; bence aktif edilebilir. Suyunun çıkacağını zannetmiyorum hocam, zaten başta Paradoks olmak üzere birçok forum yöneticisi düzenli olarak üyelerin profillerini ve mesajlarını denetliyor. Birçok üyenin de "forumda neden profil mesajları bölümü yok ki çok saçma" içerikli mesajlarını gördüğümü hatırlıyorum, üyeler bu özelliğin açılması ile mutlu olacaktır diye umuyorum.

Saygılar. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri