Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Forumdan çıkış yapıp tarayıcı çerezlerini ve geçmişini silip foruma tekrar giriş yaparsan herhangi bir sorun kalmayacak. :R

Hallettim

Yeni bölüm kuralları nasıl olmuş arkadaşlar ? 2 saattir bununla uğraştım. xD

http://www.duslerforum.org/bolum-kurallari-konu-acmadan-mutlaka-okuyunuz-t78255.html

eski şekli çok renkliydi bu sade kalmış :D
görsel olarak

İyi olmuş. Emeğine Sağlık

---> Yönetim Sohbet

Üye fotoğraflarındaki konumu bir süreliğine yönetim odasına çekebilir miyim?

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

forumsalın editörü özel mesaj atmış.

3Lb799.png

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Gülmeyin, forum içinde sizi banlayacaklardır belki. Durduk yere neden sana böyle bişey desin ?
+
O elemana, bu soran kişide senin diyeceğini diyebilir. Neden senden istiyor? Israrla o senmisin değil misin sorusunun cevabını arıyor?

---> Yönetim Sohbet

Gülmeyin, forum içinde sizi banlayacaklardır belki. Durduk yere neden sana böyle bişey desin ?
+
O elemana, bu soran kişide senin diyeceğini diyebilir. Neden senden istiyor? Israrla o senmisin değil misin sorusunun cevabını arıyor?

yani banlayacaksa banlayabilir forumda takılmıyorum orda yanlış bir şey de yapmadım konu çalmak vs. bunları da yapmadım, ayrıca reklam yasak direk site adı vermiş sen de haklısın, ama gittiğim her forumda da bu adam var şimdi bilemedim ciddi mi yoksa yokluyor mu

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=37044]COD7[/MENTION] hocam, kendi görüşümü söyliyeyim; böyle bir niyetleri olduğunu sanmam. Zira oraya DF'den geldiğini bildikleri, buradan çaldıkları birçok üye var. Bir kişinin hem burada hem orada olması da onlar için pek sorun teşkil ediyor olmamalı. :R Ama senin teorini de gözardı etmemek gerek.

---> Yönetim Sohbet

Kıskanıyorlar kanımca...

Üyeleri böyle çalıyorlar işte...

Niye Bana Mesaj Atamıyorlar ?? gerçi benim orada üyeliğim yok.

buradan da yazan oldumu sana bu şekilde ??

Pm ise burada da pm var...

bence benden korkuyorlar xD xD

---> Yönetim Sohbet

Hallettim

eski şekli çok renkliydi bu sade kalmış :D
görsel olarak

İyi olmuş. Emeğine Sağlık

Bizim için şekli değil faydası önemli. xD

Teşekkür ederim. :R

Üye fotoğraflarındaki konumu bir süreliğine yönetim odasına çekebilir miyim?

Çekebilirsin ancak uzun süre kalmasın.

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

forumsalın editörü özel mesaj atmış.

3Lb799.png

Hiç bir kayıtlı nicki aktif olsun yada olmasın başka birisi istiyor diye o kişiye veremeyiz. Cevap vermek istersen o soran kişiye böyle bir cevap verebilirsin.

---> Yönetim Sohbet

Alim kolay gelsin..
http://www.duslerforum.org/tip-forum-tip-forumlari-f637.html

bu bölüme alt forum olarak ''Tıbbi Terimler Sözlüğü - Tıp Terimleri Sözlüğü'' açılmasını istiyorum dolduracağım sağolasın şimdiden kardeşim..

+++++

Bu bölümü açtırmadan önce ''borsa terimleri'' konularını açıyordum fakat ayşegül kardeşim fikri beğenmiş olacak ki benim kaldığım ''d'' harfinden kendisi devam etmiş sağolsun..

Bu bölüme sadece ben konu açacağım arkadaşlar haberiniz olsun isterim ''A'' harfinden başlayarak..

Şayet yardım etmek isteyen olursa bana sorabilir konuları aldığım siteyi onunla paylaşırım, başka bir harf belirleriz ve o harf ile başlayan konuları açabilir :R

---> Yönetim Sohbet

Alim kolay gelsin..
http://www.duslerforum.org/tip-forum-tip-forumlari-f637.html

bu bölüme alt forum olarak ''Tıbbi Terimler Sözlüğü - Tıp Terimleri Sözlüğü'' açılmasını istiyorum dolduracağım sağolasın şimdiden kardeşim..

+++++

Bu bölümü açtırmadan önce ''borsa terimleri'' konularını açıyordum fakat ayşegül kardeşim fikri beğenmiş olacak ki benim kaldığım ''d'' harfinden kendisi devam etmiş sağolsun..

Bu bölüme sadece ben konu açacağım arkadaşlar haberiniz olsun isterim ''A'' harfinden başlayarak..

Şayet yardım etmek isteyen olursa bana sorabilir konuları aldığım siteyi onunla paylaşırım, başka bir harf belirleriz ve o harf ile başlayan konuları açabilir :R

Buyur kardeşim;

http://www.duslerforum.org/tibbi-terimler-sozlugu-tip-terimleri-sozlugu-f1252.html

Kolay gelsin. :R

---> Yönetim Sohbet

konularıma bakmak istedigimde karsima şu çıkıyor;

<--DuslerForum Bilgilendirme Sistemi-->
Arama kriterine uygun sonuç bulunamadı,
Lütfen başka bir Kelime veya Arama iLe iLgili cümLe yazarak yeNiden arama yapıN...

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]

Bölümü sevdim çünkü benim mesleğim Ekonomistim. Bu yüzden bilgilerimi paylaşmak istedim. Sen D ye kadar Açınca tekrar bölüme dönebileceğini kestiremedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri