Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

konularıma bakmak istedigimde karsima şu çıkıyor;

<--DuslerForum Bilgilendirme Sistemi-->
Arama kriterine uygun sonuç bulunamadı,
Lütfen başka bir Kelime veya Arama iLe iLgili cümLe yazarak yeNiden arama yapıN...

Forum dama diyor artık. Sürekli bu şekilde hatalar alıyoruz. Az kaldı lisans güncellemesi yapıldıktan sonra bu şekilde hatalar almayacağız.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=37044]COD7[/MENTION]

Evet.

-----------------------------------------------------

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=89675]Alpha[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]

Arkadaşlar hepinize merhaba.

Cuma günü akşama kadar forumda pek aktif olamayacağım. 2 günlük bir tatile çıkıyorum. Forumla alakalı çok önemli bir konu olursa, örneğin foruma 30 dakikadan fazla erişim sağlanamazsa lütfen bunu farkeden ilk yönetici arkadaş acil bir şekilde [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] ' a sms, whatsapp yada arama yoluyla durumu bildirsin. Bunun dışında bizim için çokta önemli bir konu yok yani nick değişimi isteyen üye, tag değişimi isteyen üye bunlar 2 gün bekleyebilir. Reklam yapan üye vs. olursada hepinizin buna mühadele etme ve banlama yetkisi olduğu için sorun olmaz.

Hepinize kolay gelsin.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]

Bölümü sevdim çünkü benim mesleğim Ekonomistim. Bu yüzden bilgilerimi paylaşmak istedim. Sen D ye kadar Açınca tekrar bölüme dönebileceğini kestiremedim :)
eline sağlık

Emin misin?

Vbulletin sisteminde lisanssız görünüyor?

kanka lisanslı bile olsa 10 sene önceki sürüm , illa biryerlerden patlak veriyordur :234:

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

kardeşim benim iyi tatiller..

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]

Fındık, yakın arkadaşlarını foruma çekme çabana bayıldım ihtiyacımız olan bir husus çünkü..

+ 2xRep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri