Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Yok ben zaten duygusuza 2015'ten beri bazı katı kurallarımızı hafiflettik derken yönetim sohbete veyahut duyurulara açtık gibisinden demedim sende haklısın, sadece kendi fikrimce mümkün oldukça üyeleri uyarmamalıyız diyorum kardeşim, yani saçma sapan mesajlar harici üyeler istediği bölümde art arda mesaj paylaşsın diyorum..

zaten baksanıza 6-7 üyeden başka aktif üye yok forumda :eek:
Gerçi yeni sürüm lisansı aldığımız zaman übersonic değişiklikler olucak gelen üyeleri sıkmazsak aktiflik artar inşallah

Anladım :)
ama yine de bölüm ile ilgili de bir şeyler yapılsın :)
ooo süper olacak zaten

Kokusunu alırsınız birazdan

C'abonBô

döner bıçaklarım hazır . . .

heh hemen zaten sarılın delici kesici şeylere..

medeni insanlar gibi konuşmayın sakın :krzma:

---> Yönetim Sohbet

Önce seni kesecem. Bugün aradım meşguldü hattın. Ben aradığımda da açılmıyor telefonlar. Kayseri'ye adım atarsın elbet :1043_twisted_1:
:pPPPPP

kanka kayseriye uzun süre adım atmamda sen gelirsen buraya çok güzel ağırlarım :Ç
heh hemen zaten sarılın delici kesici şeylere..

medeni insanlar gibi konuşmayın sakın :krzma:
:kk::kk::kk:

---> Yönetim Sohbet

Uzun süredir aktif değildim, bu sebepten; yönetimdeki arkdaşlarımdan özür diliyorum.

---> Yönetim Sohbet

ula ula ula

Cabonbonun mesajı silecem derken konumu sildim iyi mi?

Biriniz yardım edin de Üye resimlerine konumu geri açalım.

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Üye peş peşe tabi resim yazı vs paylaşabilir ama AYNI SÜRE İçinde mesela 17:00 da 3 4 5 tane mesajı peşpeşe atamaz.

walla ben bakıyorum saatlere. ki mesaj bıraktığım konularda hepsine baktım :D

Yönetimde bu konuyla ilgili bir mesaj görmedim varsa da atlamış olabilirim.
Geçmiş sayfalara yönelik inceliyorum ama dediğim gibi görmedim.
Eğer konuyla ilgili yeni bir durum varsa burada belirtilmemişse
yapmamız gereken şimdi söylesin [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
Çünkü bu güne kadar bildiğimiz taraftan uyguladık kuralları.

peş peşe aynı süre içinde paylaşım olmamalı diye biliyorum.

Değişen bir kural varsa Üyelere de bildirilmeli.

bu sayede Birgül'ün açtığı gibi bir konu ile denk gelmez , fikir çatışması yaşamayız :)

Bildiğime göre uyarak ; ilk sayfanın tüm konularını kontrol ettim ve mesajlar bıraktım.

+++ Arşiv olacak sayfalarda bu kural göz ardı ediliyordu zaten.

Ama kişisel sayfalar içinde aynısı şuan söz konusumu bilemiyorum

Ali Açıklasın :D :D

Konu 'daki mesajımı düzenledim :)
Arada sıkıntı olmaması için

Aslında post kasmak konusunda Edizin yazdığı şeyler doğru fakat seninde yazdıkların doğru yani örneğin 17:00' da 3-4 tane mesaj yazmasıda yanlış. Lakin yıl olmuş 2016 forumda aktif üyeyi zar zor bulurken bazen (belirli sınırları geçmemek koşuluyla) kuralları katı ve net bir şekilde uygulamamız gerekiyor. Aynı şuan yaşanan gibi. Örneğin;

Üyenin birisi geldi, kişisel sayfanız bölümüne konu açtı. Konunun içinde ufakta olsa kendisini tanıtan kısa ve özet bir yazı yazıyorsa sorun yok o şekilde konu kalabilir sonuçta kısada olsa kendisiyle ilgili birşeyler yazması yeterli olacaktır. Ama yok konunun içinde ufakta olsa kendisini tanıtan kısa ve özet bir yazı yazmıyorsa, üyeyi öncelikle aynen aşağıdaki yazdığım yazıyla uyarıyoruz;

'' Değerli üyemiz, açmış olduğunuz konu Kişisel Sayfanız Bölüm Kuralları' na uygun değildir. Kurallar gereği, açmış olduğunuz konunuzun başında sizi tanıyabileceğimiz kısa ve özet bir yazı yazmanız gerekmektedir. Sizden ricam konunuzun ilk mesajını kurallar doğrultusunda düzenlemeniz. Eğer kendinizi tanıtmak istemiyorsanız, konuyu sadece sevdiğiniz yazı, resim, şiir vs. gibi şeylerle dolduracaksınız konunuzu Hertelden bölümüne taşıyarak kıymetli paylaşımlarınıza oradan devam etmenizi sağlayacağım. İlk mesajınızı kurallara uygun düzenlediğiniz takdirde konunuz bu bölümde kalıp arzu ettiğiniz ve sevdiğiniz yazı, resim, şiir vs. gibi şeyler paylaşmaya devam edebilirsiniz. Sizden bu hususta bir cevap bekliyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim. ''

Bu yazıya karşılık üyeden gelecek cevap doğrultusunda, evet ben ilk mesajımı kurallara uygun düzenledim diyorsa konusu o bölümde kalabilir. Ama yok ben kendimi tanıtmak istemiyorum sadece paylaşım yapacağım diyorsada konusunu Hertelden bölümüne taşımamız gerekiyor.

Sanırım net bir şekilde açıklayıcı olmuştur anlatımım. Tüm yönetimdeki arkadaşlarda bu doğrultuda hareket ederse sevinirim.

ula ula ula

Cabonbonun mesajı silecem derken konumu sildim iyi mi?

Biriniz yardım edin de Üye resimlerine konumu geri açalım.

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Tamamdır.

---> Yönetim Sohbet

Aslında post kasmak konusunda Edizin yazdığı şeyler doğru fakat seninde yazdıkların doğru yani örneğin 17:00' da 3-4 tane mesaj yazmasıda yanlış. Lakin yıl olmuş 2016 forumda aktif üyeyi zar zor bulurken bazen (belirli sınırları geçmemek koşuluyla) kuralları katı ve net bir şekilde uygulamamız gerekiyor. Aynı şuan yaşanan gibi. Örneğin;

Üyenin birisi geldi, kişisel sayfanız bölümüne konu açtı. Konunun içinde ufakta olsa kendisini tanıtan kısa ve özet bir yazı yazıyorsa sorun yok o şekilde konu kalabilir sonuçta kısada olsa kendisiyle ilgili birşeyler yazması yeterli olacaktır. Ama yok konunun içinde ufakta olsa kendisini tanıtan kısa ve özet bir yazı yazmıyorsa, üyeyi öncelikle aynen aşağıdaki yazdığım yazıyla uyarıyoruz;

'' Değerli üyemiz, açmış olduğunuz konu Kişisel Sayfanız Bölüm Kuralları' na uygun değildir. Kurallar gereği, açmış olduğunuz konunuzun başında sizi tanıyabileceğimiz kısa ve özet bir yazı yazmanız gerekmektedir. Sizden ricam konunuzun ilk mesajını kurallar doğrultusunda düzenlemeniz. Eğer kendinizi tanıtmak istemiyorsanız, konuyu sadece sevdiğiniz yazı, resim, şiir vs. gibi şeylerle dolduracaksınız konunuzu Hertelden bölümüne taşıyarak kıymetli paylaşımlarınıza oradan devam etmenizi sağlayacağım. İlk mesajınızı kurallara uygun düzenlediğiniz takdirde konunuz bu bölümde kalıp arzu ettiğiniz ve sevdiğiniz yazı, resim, şiir vs. gibi şeyler paylaşmaya devam edebilirsiniz. Sizden bu hususta bir cevap bekliyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim. ''

Bu yazıya karşılık üyeden gelecek cevap doğrultusunda, evet ben ilk mesajımı kurallara uygun düzenledim diyorsa konusu o bölümde kalabilir. Ama yok ben kendimi tanıtmak istemiyorum sadece paylaşım yapacağım diyorsada konusunu Hertelden bölümüne taşımamız gerekiyor.

Sanırım net bir şekilde açıklayıcı olmuştur anlatımım. Tüm yönetimdeki arkadaşlarda bu doğrultuda hareket ederse sevinirim.

Tamamdır.

Açıklayıcı Oldu Teşekkürler :)

http://www.duslerforum.org/showpost.php?p=5036800&postcount=15

http://www.duslerforum.org/showpost.php?p=5036799&postcount=26

iki konudaki mesajımı , yazdığın metinle düzenledim.

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Afiyet Olsun :krzma:

Ayrıca kişisel sayfanız konusunda üyenin ard arda yazdığı mesajlar konusunda ne yapmanız gerekiyor ona bir açıklama getirmeyi unuttum.

Örneğin, üye forumda aktif birisi amacı post kasmak değil bunu biliyorsunuz ama kişisel sayfasından da sevdiği yazı, şiir, resim vs. gibi şeyleri 1 er dakika 2 şer dakika arayla paylaşıyor. Bu durumda üyeye hiç bir şey diyemeyiz. Sonuçta üye forumda aktif birisi foruma katkı sağlıyor ee birde tanıyoruz biliyoruz amacı post kasmak değil ee o zaman neden üyeyi uyarıp huzurunu kaçırıp forumdan soğutalım ki.

Ama bunun dışında üye yeni gelmiştir kişisel sayfanız bölümüne derme çatma bir konu açıp saniye başı bir şeyler paylaşıyorsa o zamanda o tip üyeyi yine kibar ve yapıcı bir uslupla uyarıp kurallarımızı hatırlatmanız gerekiyor.

Yani bu konuda tüm yönetici arkadaşlarımız yöneticilik tecrübesini ve bilgisini kullanmasını gerekiyor.

---> Yönetim Sohbet

Ayrıca kişisel sayfanız konusunda üyenin ard arda yazdığı mesajlar konusunda ne yapmanız gerekiyor ona bir açıklama getirmeyi unuttum.

Örneğin, üye forumda aktif birisi amacı post kasmak değil bunu biliyorsunuz ama kişisel sayfasından da sevdiği yazı, şiir, resim vs. gibi şeyleri 1 er dakika 2 şer dakika arayla paylaşıyor. Bu durumda üyeye hiç bir şey diyemeyiz. Sonuçta üye forumda aktif birisi foruma katkı sağlıyor ee birde tanıyoruz biliyoruz amacı post kasmak değil ee o zaman neden üyeyi uyarıp huzurunu kaçırıp forumdan soğutalım ki.

Ama bunun dışında üye yeni gelmiştir kişisel sayfanız bölümüne derme çatma bir konu açıp saniye başı bir şeyler paylaşıyorsa o zamanda o tip üyeyi yine kibar ve yapıcı bir uslupla uyarıp kurallarımızı hatırlatmanız gerekiyor.

Yani bu konuda tüm yönetici arkadaşlarımız yöneticilik tecrübesini ve bilgisini kullanmasını gerekiyor.

Benim Anlatmak İstediğim buydu işte :kk:

İnceledim zaten sayfaları öyle ard arda aynı süre içinde olan en fazla 2 mesaj var oda sıkıntı yaratmıyor. Demekki o şekilde olduğu bilindği için Bölümde mesaj kasılmamış.. öncedende öyleydi zaten. Arşiv konuları istisnaydı bu konuda. Teşekkürler bilgi için

Anlaşılmıştır.

---> Yönetim Sohbet

Üye kalsın üyeee eskiler eskiden güzeldiiiii

Bu arada aliço bir önceki sayfada yazmış olduğun mesaj süper bir üslupta yazılmış sırf bu hususta değil üyeyi her ne sebepten uyarıyorsak uyaralım bu üslupla olmalı, malesef ali kıran başkesenlik yapılacak yıllar geçmişte kaldı yapıcı olursak kazanan biz olucaz, hepimiz aktif forumda yöneticilik yapmak isteriz..
+rep

---> Yönetim Sohbet

Edizim kardeşim benim rep için öncelikle teşekkür ediyorum.
Aynen öyle sana sonuna kadar katılıyorum. Ali kıran başkesen tavırlarını üyelere sergilememek gerekiyor.
Hele ki bu aralar eskiden aktif olmuş üyeler gelip gitmeye başlıyor foruma, ne olursa olsun kural dışı bir şey yapmadıkları sürece asla ve asla eskiden sevmediğimiz üyeler dahi olsa onları forumdan soğutacak bir şey yapmamamız gerekiyor.
Forumda ne kadar aktif üye olursa hem forum için o kadar önemli hemde bizim için. 3-5 kişinin olduğu bir ortam mı daha zevkli olur yoksa 15-20 kişinin olduğu bir ortam mı.
Karar sizin. :3cy15:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri