Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]

örlyyyycim :D :D

rica etsem cumartesi ve pazar günlerinin burç konularını açar mısın ?

ben annemlere gideceğim telden girerim muhtemelen

---> Yönetim Sohbet

Bu yenilenme ne zaman olacak? [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

Alexa 190k yı geçti

Foruma bi ayar vermen gerek bence

---> Yönetim Sohbet

Bu yenilenme ne zaman olacak? [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

Alexa 190k yı geçti

Foruma bi ayar vermen gerek bence

Parayı göndermeyen 2 arkadaş kaldı. Onlarda gönderdikten sonra yenilenme olacak. Muhtemelen bu ay sonu olacak.

Ayar vermen gerek derken.

Mesela sen sana verilen bölümler konusunda üstüne düşüne yapıyor musun ? Yada nickinin altında yazan Admin kelimesinin gereğini yapıyor musun ?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=89675]Alpha[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]

Burada bütün Admin ve SüperModeratörleri 1000 kez uyardım, duyuru yaptım sonuç ortada. Çalışan, aktiflik sağlayan 2-3 kişi.

Herkese bölüm dağıttık ilgilenilsin diye, bir anda 50-100 konu açıldı sonra herkes bıraktı. Ben size bir anda bir sürü konu açın sonra da bırakın diye vermemiştim o bölümleri.

Forumda aktif olduğunuz süreler içerisinde 5' er 10' ar konu açarak sürekli aktiflik sağlamanız için vermiştim. Ki bunu yapmak o kadar kolay ki.

Hadi konu açmanızıda geçtim tamam bir bahane buluyorsunuz açmıyorsunuz, peki konu açan arkadaşların konularına niye yorum yazmıyorsunuz. Yani ben kendimden örnek vereyim; Haberler bölümüne bir sürü gündemden güncel haber konuları açıyorum 1 kişide çıkıp yorum dahi yazmıyor. Forumun aktifliğinde bunun bile ne kadar önemli bir rol oynadığını defalarca söylememize rağmen.

Buna ek olarak, her hafta açılan Ödüllü Skor Tahmini konularına bile yönetimden katılmayan bir çok isim var. Bunu da defalarca söylemiştik, lütfen katılım gösteriniz diye ama bazı arkadaşlar dikkate almadı ve almıyor maalesef. Zaten sezon sonuna az kaldığı için açıyoruz. Yoksa kesinlikle açmayız. Çünkü katılan sayısı vasatın altında bir sayı.

Ama bundan sonra kimse kusura bakmasın kısa süre içerisinde bu şekilde devam edilirse görevden alınan arkadaşlar olacak. Herkesin bilgisi olsun. Bunu bir tehdit olarak algılamayın demiştim ama sürekli kim nasıl algılıyorsa öyle algılayabilir.

Umarım kimsenin yetkisini almak zorunda kalmayız.

Herkese kolay gelsin.

---> Yönetim Sohbet

Parayı göndermeyen 2 arkadaş kaldı. Onlarda gönderdikten sonra yenilenme olacak. Muhtemelen bu ay sonu olacak.

Ayar vermen gerek derken.

Mesela sen sana verilen bölümler konusunda üstüne düşüne yapıyor musun ? Yada nickinin altında yazan Admin kelimesinin gereğini yapıyor musun ?

Üslubuna çeki düzen ver ondan sonra soruna cevap vereyim. Ne demek nickinin altında yazan admin kelimesinin gereğini yapmak? Herkes kendi sorumluluklarına baksın ondan sonra ona buna sataşsın. Germe beni yok yere, ben sadece forumda sorumlulukları belirlemen gerekiyor diye söyledim. Bana pc bölümünü verdin ve ben tam olarak kapsamlı çalışamadıysam bana neden girmediğimi düzgün bir dil ile sorabilirsin. Öyle admin keimesinin gereği filan diyerek dik çıkarsan bende dik inerim.

Kolay gelsin.

---> Yönetim Sohbet

Üslubuna çeki düzen ver ondan sonra soruna cevap vereyim. Ne demek nickinin altında yazan admin kelimesinin gereğini yapmak? Herkes kendi sorumluluklarına baksın ondan sonra ona buna sataşsın. Germe beni yok yere, ben sadece forumda sorumlulukları belirlemen gerekiyor diye söyledim. Bana pc bölümünü verdin ve ben tam olarak kapsamlı çalışamadıysam bana neden girmediğimi düzgün bir dil ile sorabilirsin. Öyle admin keimesinin gereği filan diyerek dik çıkarsan bende dik inerim.

Kolay gelsin.

Sorumluluklarını yerine getirmemeye devam edersen, Adminlik kelimesinin gereğini yapmazsan, seninde dediğin gibi geldiğin gibi dik bir şekilde geri ineceksin. Bilgin olsun yani sonra neden öyle böyle oldu deme.

İyi günler.

---> Yönetim Sohbet

Sorumluluklarını yerine getirmemeye devam edersen, Adminlik kelimesinin gereğini yapmazsan, seninde dediğin gibi geldiğin gibi dik bir şekilde geri ineceksin. Bilgin olsun yani sonra neden öyle böyle oldu deme.

İyi günler.

Tehdit vari konuşmalarla bir yere varamazsın Ali. Varacağın yere akıl bile edemezsin böyle devam edersen. Bunu her zaman söylüyorum forumda öyle adminlik veririm/alırım ile tehditvari konuşmanın kimseye bir faydası yok. Hele ki bana hiç yok. Bunu anladığını sanmıştım ama gençliğine veriyorum.

Asıl sana iyi günler.

---> Yönetim Sohbet

Tehdit vari konuşmalarla bir yere varamazsın Ali. Varacağın yere akıl bile edemezsin böyle devam edersen. Bunu her zaman söylüyorum forumda öyle adminlik veririm/alırım ile tehditvari konuşmanın kimseye bir faydası yok. Hele ki bana hiç yok. Bunu anladığını sanmıştım ama gençliğine veriyorum.

Asıl sana iyi günler.

Ben kimseyi tehdit etmem. Çok şükür o kadar düşmedik. Ama ister tehdit olarak algıla istersen başka bir şey olarak sen bilirsin.

Ayrıca ben senin özelinde konuşmuyorum. İlk mesajımda da dedim; sorumluluklarını yerine getirmeyen forumla ilgilenmeyen arkadaşlar olursa üzülerek yetkilerini alacağız diye. Ki buda yapmamız gereken en normal şey. Sen olayı şahsi algılama yani.

---> Yönetim Sohbet

Onun banı süresize çevrilmişti.

Kurallar gereği, bu üyeliğide banladım.

Yine başka üyelikle gelirse onuda banlamamız gerecek.

Anladım.

+ Bir şey söyleyeceğim , konu açmak konusunda.

benim sabit olarak belirlediğim bölümler var ve günlük olarak her gün konu açmam gerekiyor. Bunu elimden geldiğince yapıyorum. Eğer konu açamayacak durumda isem Early den rica ediyorum.

ve Bana Müzik bölümünü vermiştin. Müzik bölümüne hemen hemen her üye konu açıyor. konu açtığımda da kilitlemek durumunda kalıyorum :)
yine de bölüme elimden gelen desteği vereceğim.

---> Yönetim Sohbet

Anladım.

+ Bir şey söyleyeceğim , konu açmak konusunda.

benim sabit olarak belirlediğim bölümler var ve günlük olarak her gün konu açmam gerekiyor. Bunu elimden geldiğince yapıyorum. Eğer konu açamayacak durumda isem Early den rica ediyorum.

ve Bana Müzik bölümünü vermiştin. Müzik bölümüne hemen hemen her üye konu açıyor. konu açtığımda da kilitlemek durumunda kalıyorum :)
yine de bölüme elimden gelen desteği vereceğim.

Senin forumun aktifliği için yaptıklarını son derece takdir ediyorum.

Seni bazı şeylerinin dışında tutuyorum zaten. Yani o sürekli söylediğim çalışan 2-3 arkadaşlardan birisin.

Umarım bu durum tüm arkadaşlar içinde geçerli olur.

Emeklerin ve yaptıkların için gerçekten çok teşekkürler.

---> Yönetim Sohbet

Senin forumun aktifliği için yaptıklarını son derece takdir ediyorum.

Seni bazı şeylerinin dışında tutuyorum zaten. Yani o sürekli söylediğim çalışan 2-3 arkadaşlardan birisin.

Umarım bu durum tüm arkadaşlar içinde geçerli olur.

Emeklerin ve yaptıkların için gerçekten çok teşekkürler.

Rica Ederim.

Şunu da Eklemek İstiyorum;

Forumun aktifliği adına Aralarda Etiket ile Bizlere Bildirimler Yapıyorsun.

Bu Çok Normal... Yapmalısın da

Ancak Yazım Dilinde Söylediklerin Sert Geliyor , Bu da Gerginliğe Yol Açabiliyor.

Tabi ki de Sen Bunu Kasıtlı Olarak Yapmıyorsun, Belki de Farkında Olmadan Uslubunu Sertleştirebiliyorsun.

Beni Yanlış Anlamanı İstemem.

Şahsen Uslubunu Sert Buldum... Mesajından Çok Sonra " Anlaşıldı " Olarak Cevapladım... Çünkü cidden Sert Geldi.. Bence Birazcık Tatlı Sert Olmalı...

Uyarıcaksın Elbette Ama Rica Etsem Biraz Yumuşatarak Olabilir mi ?

Saygılar Sevgiler :cy(19)::12034rn0::12034rn0:

---> Yönetim Sohbet

Rica Ederim.

Şunu da Eklemek İstiyorum;

Forumun aktifliği adına Aralarda Etiket ile Bizlere Bildirimler Yapıyorsun.

Bu Çok Normal... Yapmalısın da

Ancak Yazım Dilinde Söylediklerin Sert Geliyor , Bu da Gerginliğe Yol Açabiliyor.

Tabi ki de Sen Bunu Kasıtlı Olarak Yapmıyorsun, Belki de Farkında Olmadan Uslubunu Sertleştirebiliyorsun.

Beni Yanlış Anlamanı İstemem.

Şahsen Uslubunu Sert Buldum... Mesajından Çok Sonra " Anlaşıldı " Olarak Cevapladım... Çünkü cidden Sert Geldi.. Bence Birazcık Tatlı Sert Olmalı...

Uyarıcaksın Elbette Ama Rica Etsem Biraz Yumuşatarak Olabilir mi ?

Saygılar Sevgiler :cy(19)::12034rn0::12034rn0:

Teşekkür ederim yorumların için. :R

Benden de sana ve Kubilaya saygılar, sevgiler. :221:

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar Ufak Bir telaşe var başım da şuan Benim Sorumlu olduğum maDEN OCAGI...

http://www.duslerforum.org/soma-demir-export-ta-6-isci-gaz-zehirlenmesi-t620375.html?t=620375

üstat bir telaşe var başımızda bi halledelim hemen dönecgim...

Abi Biliyorum Ben , Haberim Vardı.

Çok Büyük Geçmiş Olsun..

Sana soracaktım ama kusura bakma yazamadım :s

Dikkat et abi kendine.. Allah yardımcınız olsun

Allah Mesai Arkdaşlarına da Acil Şifalar Versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri