Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Özkan 100
Ali 100
Ayse-Kubilay 100
Emre(berkay+feyza) 150
Ben 50

Toplamda 500 lira ediyor
ve de 50'şer lira verdikleri taktirde yeni sürüm lisansı alınabiliyor sanırım..
Moderatörlere ihtiyaç kalmadan, fakat mod arkadaşlarda 25'şer lira verebilirse emrenin yükü azaltmış oluruz (fikrimce) ama siz bilirsiniz tabii ki..

50 tl Ben veririm,Bence uygundur.

---> Yönetim Sohbet

Top15 istatistiklerin hemen üst kısmına küçük bir duyuru paneli eklenmesi taraftarıyım. Resimdeki gibi ;

4r0DyL.jpg

Bu sayede forumdaki önemli duyuruları, etkinlikleri daha çok üyenin görmesini sağlayabiliriz.

Sizlerin de bu konu hakkındaki düşüncelerini bekliyorum arkadaşlar. :R

[/FONT][/SIZE]

mantıklı.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]
[MENTION=37044]COD7[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION]
[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]

Evet sevgili arkadaşlar sunucu durumumuzu hepinize aktardık ve hepinizde Allah razı olsun ki taşın altına elinizi soktunuz. Hepimizin sayesinde Allah izin verirse sunucumuzu yenileyeceğiz ve daha hızlı, güzel ve hoş bir forumumuz olacak.

15 Nisan süremizin son günü olsun. Bu tarihe kadar herkes söylediği parayı Özkanın banka hesabına göndermiş olursa çok iyi olur.

Ben tekrar kim ne kadar verecek buraya yazıyorum ki hepimizin bilgisi olsun.

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] :100 TL
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] :100 TL
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION] :50 TL
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] :50 TL
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] :50 TL
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] , [MENTION=151672]bluee[/MENTION] :100 TL
[MENTION=37044]COD7[/MENTION] , [MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION] , [MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION] :150 TL

Dediğim gibi arkadaşlar 15 Nisan son günümüz olsun bu tarihe kadar herkes söylediği parayı Özkanla iletişime geçip Özkanın banka hesabına gönderirse iyi olur.

Ben kendi adıma hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Gerçekten yönetim olarak çok güzel bir işe imza atacağız. :)

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]

Kardeşim haftaya oynanacak maçların ödüllü skor tahmini konularını açarmısın sana zahmet.

---> Yönetim Sohbet

Yok kardeşim onu açmayalım zaten 4 tane maç için açılacak bu sayı yeterli.

+ rep. :R

Sağol kardeşim :R

Bu arada P.M sistemi kapalıyken üyeler birbirine iletişim adresi vermesin diye forum oyunlarında editleme özelliğini kaldırmıştık

Yanlış yazdıklarında düzenleyemiyorlar, bir ayar çekelim mi?

---> Yönetim Sohbet

Sağol kardeşim :R

Bu arada P.M sistemi kapalıyken üyeler birbirine iletişim adresi vermesin diye forum oyunlarında editleme özelliğini kaldırmıştık

Yanlış yazdıklarında düzenleyemiyorlar, bir ayar çekelim mi?

Forum içinde hala yasak iletişim bilgisi vermek kardeşim. Ama Özkana soralım bir.

---> Yönetim Sohbet

Forum içinde hala yasak iletişim bilgisi vermek kardeşim. Ama Özkana soralım bir.

Yasak lakin özel mesaj sisteminden iletişim adresi vermek varken hiçbir üyenin geyik forumlarından iletişim adreai vereceğini sanmıyorum hocam. Soralım bence de Özkan ağabeye :R

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]

Candaşın banını acarmısın rica edersem, paylaştığı konuda herhangi bir sıkıntı yoktu : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri