Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Yeni surum mu lisans mi ne ise artik

Tam olarak fiyat ne ise Ozkan belirtsin

Ve ortaklasa aramizda boluselim..

Sekiz kisiymisiz. 400 lira mi herkes 50 verir.
Uygun olmayan olursada kalani yine aramizda bolusuruz..

Forumu seviyoruz ve takiliyoruz.. Destek olmak emegimizin karsiligi olabilr. Forum daha ileri gidecekse herkes elini cebine atabilir..

Sahsen aradigim seyleri bulamamaktan hoslanmiyorum. :)

Biz kubis ile 100 veririz.

Hesap bilgisi yetrli ;)

---> Yönetim Sohbet

Özkan 100
Ali 100
Ayse-Kubilay 100
Emre(berkay+feyza) 150
Ben 50

Toplamda 500 lira ediyor
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] ve [MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] de 50'şer lira verdikleri taktirde yeni sürüm lisansı alınabiliyor sanırım..
Moderatörlere ihtiyaç kalmadan, fakat mod arkadaşlarda 25'şer lira verebilirse emrenin yükü azaltmış oluruz (fikrimce) ama siz bilirsiniz tabii ki..

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]

Astroloji.org sitesinden gunluk olarak burc yorumlatrini takip edebilirsin. Kaynak daha saglam..
Benzeri konular cok nadir cikar.

:dusistan:

---> Yönetim Sohbet

Özkan 100
Ali 100
Ayse-Kubilay 100
Emre(berkay+feyza) 150
Ben 50

Toplamda 500 lira ediyor
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] ve [MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] de 50'şer lira verdikleri taktirde yeni sürüm lisansı alınabiliyor sanırım..
Moderatörlere ihtiyaç kalmadan, fakat mod arkadaşlarda 25'şer lira verebilirse emrenin yükü azaltmış oluruz (fikrimce) ama siz bilirsiniz tabii ki..

Ediz hesabı çok güzel çıkarmış.

2 arkadaşımız kaldı. Eğer onlarda 50 şer lira vermeyi kabul ederlerse yeni sürümü rahatlıkla alabiliyoruz.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

41. Haftanın konusunu " Genç kesimin giderek sorumsuzlaşması " gibisinden bir mesele olarak belirleyelim mi? Uygun bir konu başlığı bulunabilir. Git gide değişen gençlerin bu değişimleri üzerine seçebiliriz bence.

---> Yönetim Sohbet

41. Haftanın konusunu " Genç kesimin giderek sorumsuzlaşması " gibisinden bir mesele olarak belirleyelim mi? Uygun bir konu başlığı bulunabilir. Git gide değişen gençlerin bu değişimleri üzerine seçebiliriz bence.

Katılıyorum, mantıklı bir öneri.

Ayrıca benim de bir önerim var ;

Forumda ; Haftanın Üyesi, Ay'ın Enleri, Yönetim Duyuruları vb.. oluyor çoğu zaman. Ve bu duyurular ve etkinlikler çoğu zaman üyelerin gözünden kaçabiliyor. Mesela forumda aktif olarak bulunan onlarca üye olmasına rağmen Ay'ın Enleri etkinliğine taş çatlasın 6-7 kişi katılıyor. Top15 istatistiklerin hemen üst kısmına küçük bir duyuru paneli eklenmesi taraftarıyım. Resimdeki gibi ;

4r0DyL.jpg

Bu sayede forumdaki önemli duyuruları, etkinlikleri daha çok üyenin görmesini sağlayabiliriz.

Sizlerin de bu konu hakkındaki düşüncelerini bekliyorum arkadaşlar. :R

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] [MENTION=37044]COD7[/MENTION] [MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION] [MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] [MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Evet, olabilir bu konu uygun başlığı bulup açabilirsiniz.

Katılıyorum, mantıklı bir öneri.

Ayrıca benim de bir önerim var ;

Forumda ; Haftanın Üyesi, Ay'ın Enleri, Yönetim Duyuruları vb.. oluyor çoğu zaman. Ve bu duyurular ve etkinlikler çoğu zaman üyelerin gözünden kaçabiliyor. Mesela forumda aktif olarak bulunan onlarca üye olmasına rağmen Ay'ın Enleri etkinliğine taş çatlasın 6-7 kişi katılıyor. Top15 istatistiklerin hemen üst kısmına küçük bir duyuru paneli eklenmesi taraftarıyım. Resimdeki gibi ;

4r0DyL.jpg

Bu sayede forumdaki önemli duyuruları, etkinlikleri daha çok üyenin görmesini sağlayabiliriz.

Sizlerin de bu konu hakkındaki düşüncelerini bekliyorum arkadaşlar. :R

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] [MENTION=37044]COD7[/MENTION] [MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION] [MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION] [MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]

Gayet mantıklı bir öneri ama bunun olabilitesinin cevabını verecek kişi [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] :)

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]
[MENTION=37044]COD7[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION]
[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]

Arkadaşlar merhaba.

Profilinizi ziyaret edenleri yorumlayın konusu iyice karışmış. Konuya bir bakayım dedim yorumdan çok hep sohbet edilmiş. Konu iyice çöp gibi olmuş. Özkan daha önce uyarmıştı ama kimse dikkate almamış. Ben konuda gerekli uyarıyı yaptım. Bundan sonra konu dışındaki tüm mesajlar silenecektir. Lütfen sizlerde bu kuralı göz önüne alarak kural dışı mesajlar yazılırsa gerekli işlemleri uygulayınız.

http://www.duslerforum.org/showpost.php?p=4996496&postcount=1334

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri