---> Yönetim Sohbet
sen soylersen ister
Emine moderatör olmayı kabul ederse verelim hemen.
.
sen soylersen ister
Emine moderatör olmayı kabul ederse verelim hemen.
.
sen soylersen ister
Strawberry kabul etti. [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
DieseL adlı üye, bir süre önce özel mesaj yoluyla forum reklamı yaptığı için banlanan ~Anıl~ adlı üye, yeni nick ile tekrar üye olmuş. Sohbet konusunda konuşurken eski üye olduğunu, özel mesajdan forum reklamı yaptığı için bir hiç uğruna banlandığını söyledi. Tehdit oluşturduğunu düşünüp banlama işlemi yapmak ya da kendisini "bir daha aynı şeyi yapmaması gerktiği" konusunda uyarmak arasında kaldım. Üyenin akıbeti hakkındaki kararı size bırakıyorum. Görüşlerinizi duymak isterim. :R
Ben bir şans verilip; hesabının banı açılması taraftarıyım. Lakin siz diyorsanız ; "Neden bu üyeye güveneyim? Ne malum yine aynı şeyi yapmayacağı?" diye, gereğini yapalım. :R
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=37044]COD7[/MENTION]
hacon ve Massacre arkadaşlarımızın yetkilerini almış bulunuyoruz.
Geriye 2 tane moderatör arkadaşımız kaldı.
Sizin herhangi bir moderatör öneriniz varmı arkadaşlar ?
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
En güzel günler sizin olsun diyerekten başlıyayım
iki yeni bölüm istiyorum ben dolduracağım..
1.
http://www.duslerforum.org/sozluk-f421.html
bunun içine ''Terimler Sözlüğü'' diye bir bölüm
2.si ise Kaymakamlıklar diye bir bölüm istiyorum, illerimizde bulunan kaymakamlıkların web adreslerini paylaşacağım fakat yer bulamadım ona şimdiden teşekkür ederim..
Valla ben yanlış anlamasın diye bişey demedim. Backlink bile sayılabilir o aslında xD Millete faydası var xD
He, kaymakamlık Wİkipedia'dan anlatılır; web sayfası bu denirse olabilir tabi.
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]
la yanlış anlamasın diye siteyimi gümletcen
neyse [MENTION=92681]red[/MENTION]Efes tek tek günceller artık nası olsa amac faydalı olmak konu acmak degıl, gunceller hepsını :ki: demi.
la yanlış anlamasın diye siteyimi gümletcen
neyse [MENTION=92681]red[/MENTION]Efes tek tek günceller artık nası olsa amac faydalı olmak konu acmak degıl, gunceller hepsını :ki: demi.
xD Bizde kardeşlik her şeyden önce xD
Yanlış anlama diye 2010'daki arabanın negatif yönlerinide söylememiştim ben hahaha İnsignia mıydı Chevrolet Cruze muydu neydi xD
Kardeşim belki hatırlarsın bir zamanlar PRENS vardı nicki değişikti filan adı nurettin.. onunla bile görüştüm herif selam yazmadı bana ya la :ÇEdiz kardeşim, şu garagümrükle görüşsek fpruma geri dönse olur mu aaazınıyidiiiim. Baya aktifti o, bu ara nargileye dönüş yapmış xD [MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
site uçarsa kumdan kale yaparsınız kardeşinle parkta :dusistan:
Kardeşim belki hatırlarsın bir zamanlar PRENS vardı nicki değişikti filan adı nurettin.. onunla bile görüştüm herif selam yazmadı bana ya la :Ç
alicanlada görüşürüm fakat ikeada çalışıyo kanka o pek aktif olabileceğini zannetmem
Kardeşim belki hatırlarsın bir zamanlar PRENS vardı nicki değişikti filan adı nurettin.. onunla bile görüştüm herif selam yazmadı bana ya la :Ç
alicanlada görüşürüm fakat ikeada çalışıyo kanka o pek aktif olabileceğini zannetmem
Valla abi bu backlink muhabbetini ayıkmıyordum ne diyim..
Bundan sonra açtığım konuları wikiden açarım..
jasal
bu elemana bi türlü ısınamadım.
Dikkatli olmakta fayda var
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.