Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

DieseL adlı üye, bir süre önce özel mesaj yoluyla forum reklamı yaptığı için banlanan ~Anıl~ adlı üye, yeni nick ile tekrar üye olmuş. Sohbet konusunda konuşurken eski üye olduğunu, özel mesajdan forum reklamı yaptığı için bir hiç uğruna banlandığını söyledi. Tehdit oluşturduğunu düşünüp banlama işlemi yapmak ya da kendisini "bir daha aynı şeyi yapmaması gerktiği" konusunda uyarmak arasında kaldım. Üyenin akıbeti hakkındaki kararı size bırakıyorum. Görüşlerinizi duymak isterim. :R

Xk0YZ0.jpg

Ben bir şans verilip; hesabının banı açılması taraftarıyım. Lakin siz diyorsanız ; "Neden bu üyeye güveneyim? Ne malum yine aynı şeyi yapmayacağı?" diye, gereğini yapalım. :R

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=37044]COD7[/MENTION]

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

DieseL adlı üye, bir süre önce özel mesaj yoluyla forum reklamı yaptığı için banlanan ~Anıl~ adlı üye, yeni nick ile tekrar üye olmuş. Sohbet konusunda konuşurken eski üye olduğunu, özel mesajdan forum reklamı yaptığı için bir hiç uğruna banlandığını söyledi. Tehdit oluşturduğunu düşünüp banlama işlemi yapmak ya da kendisini "bir daha aynı şeyi yapmaması gerktiği" konusunda uyarmak arasında kaldım. Üyenin akıbeti hakkındaki kararı size bırakıyorum. Görüşlerinizi duymak isterim. :R

Xk0YZ0.jpg

Ben bir şans verilip; hesabının banı açılması taraftarıyım. Lakin siz diyorsanız ; "Neden bu üyeye güveneyim? Ne malum yine aynı şeyi yapmayacağı?" diye, gereğini yapalım. :R

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=37044]COD7[/MENTION]

Bence biraz dursun kardeşim. Özel mesajları Özkan ve Ali kontrol ederler zaten. Bu ara aktif üyeye ihtiyaç var.

---> Yönetim Sohbet

Ediz kardeşim, şu garagümrükle görüşsek fpruma geri dönse olur mu aaazınıyidiiiim. Baya aktifti o, bu ara nargileye dönüş yapmış xD [MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

hacon ve Massacre arkadaşlarımızın yetkilerini almış bulunuyoruz.

Geriye 2 tane moderatör arkadaşımız kaldı.

Sizin herhangi bir moderatör öneriniz varmı arkadaşlar ?

Hayırdır,

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

En güzel günler sizin olsun diyerekten başlıyayım :D

iki yeni bölüm istiyorum ben dolduracağım..

1.
http://www.duslerforum.org/sozluk-f421.html
bunun içine ''Terimler Sözlüğü'' diye bir bölüm
2.si ise Kaymakamlıklar diye bir bölüm istiyorum, illerimizde bulunan kaymakamlıkların web adreslerini paylaşacağım fakat yer bulamadım ona şimdiden teşekkür ederim..

ediz kardeşim emeğin için teşekkür ederiz fakat sistem hatalı, belki [MENTION=37044]COD7[/MENTION] az çok bilir sebebini;

http://www.duslerforum.org/kigi-kaymakamligi-t613476.html

konuların direk spam veya google filtreye sokma sebebi

içerik: sıfır çünkü mesela örnek bir konu açtım ben format bu olmalı yoksa sadece konu kasmış olursun googleda falan çıkmaz bu konular içerik olmadığı ve dış link olduğu için. ne kadar dış link o kadar zararlı siteye bilgine.

http://www.duslerforum.org/karabagl...e-nasil-gidilir-telefon-numarasi-t613504.html

bunu şimdi açtım örnek bukadar dolu olmasa bile adres tel vs yazı olarak eklenmsı lazım

eminim üye açsaydı o konuları direk konu kasıyor diye banlardınız :D

--

[MENTION=89675]Alpha[/MENTION]

çakma diesel yani anılı banladım. inanmıyorum samimiyetine

kendi, keyfi ve kahyasından oluşan dandik bir forum kurmuş onu büyütme hayalinde.. bize ulaşır sitesini kapattığını söyler ve alan adını transfer ederse açarız tekrar :eek:

---> Yönetim Sohbet

Valla ben yanlış anlamasın diye bişey demedim. Backlink bile sayılabilir o aslında xD Millete faydası var xD

He, kaymakamlık Wİkipedia'dan anlatılır; web sayfası bu denirse olabilir tabi.

---> Yönetim Sohbet

Valla ben yanlış anlamasın diye bişey demedim. Backlink bile sayılabilir o aslında xD Millete faydası var xD

He, kaymakamlık Wİkipedia'dan anlatılır; web sayfası bu denirse olabilir tabi.

la yanlış anlamasın diye siteyimi gümletcen :D

neyse [MENTION=92681]red[/MENTION]Efes :D tek tek günceller artık nası olsa amac faydalı olmak konu acmak degıl, gunceller hepsını :ki: demi.

---> Yönetim Sohbet

la yanlış anlamasın diye siteyimi gümletcen :D

neyse [MENTION=92681]red[/MENTION]Efes :D tek tek günceller artık nası olsa amac faydalı olmak konu acmak degıl, gunceller hepsını :ki: demi.

Yanlış anlama diye 2010'daki arabanın negatif yönlerinide söylememiştim ben hahaha İnsignia mıydı Chevrolet Cruze muydu neydi xD

---> Yönetim Sohbet

Ediz kardeşim, şu garagümrükle görüşsek fpruma geri dönse olur mu aaazınıyidiiiim. Baya aktifti o, bu ara nargileye dönüş yapmış xD [MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
Kardeşim belki hatırlarsın bir zamanlar PRENS vardı nicki değişikti filan adı nurettin.. onunla bile görüştüm herif selam yazmadı bana ya la :Ç

alicanlada görüşürüm fakat ikeada çalışıyo kanka o pek aktif olabileceğini zannetmem

site uçarsa kumdan kale yaparsınız kardeşinle parkta :dusistan:

Valla abi bu backlink muhabbetini ayıkmıyordum ne diyim..

Bundan sonra açtığım konuları wikiden açarım..

---> Yönetim Sohbet

Kardeşim belki hatırlarsın bir zamanlar PRENS vardı nicki değişikti filan adı nurettin.. onunla bile görüştüm herif selam yazmadı bana ya la :Ç

alicanlada görüşürüm fakat ikeada çalışıyo kanka o pek aktif olabileceğini zannetmem

He ya ben yokladım Alican'ın fikirlerini (xD) ama iş temposu çok bi de online fazla yok dedi bende taaam dedim geçtim xD

---> Yönetim Sohbet

Valla abi bu backlink muhabbetini ayıkmıyordum ne diyim..

Bundan sonra açtığım konuları wikiden açarım..

prense selamımı ıletın :) .

- eskı konularada bı ayar verırsın cıcegım rısklı boyle cunku algılamadı daha google :dusistan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri