Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Anket iyi oldu abi eline sağlık..

++

Mozillada dün alıntı veyahut mesajda düzenleme yaptığım zaman hiçbir sorun yaşamadım hatta ashli nickli üyemizin konusuna sıkıntı giderilmiştir yazacaktım ki, iyi ki yazmamışım yine aynı sıkıntı yaşanmaya başlamış..

++

Evet giderler var, reklam gelirleri ne olursa olsun sunucu,host parasını karşılamadığını ve cebinden takviye ettiğini biliyorum abi..

Eğer yeni sürüm vbulletin lisansı almak gerekiyorsa herkes bütçesi yettiği kadar elini cebine atabilir bence :)

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Anket güzel olmuş ağabey, eline sağlık. :R
Para mevzusuna geleyim ;
"Banane forum sizin ulan" falan demeyeceğim, demem de. xD
Lakin malum, öğrenciyim ben.
İnternet faturamı bile 2.5 ayda bir harçlık biriktirerek, orada burada çalışarak biriktiren bir şahısım. Benden maddi destek gelir mi? İmkanım olsa elbet seve seve gelirdi. Lakin durumlarım malum. Affola. :R

---> Yönetim Sohbet

bozkurt cevabı vermiş buna benı yorma emre :)

sorun düzeldi derken; sorunun farkındayız chrome kullanın çalışma yapıyoruz demiştik.. düzeldi diye yazan kimse yalan sölemiş :)

üstte cevap

doğru cevap.

Not; teknik yazıyorum anlayan anlar anlamayan *****ta hmm falan desin..

sunucu sürümümüzü php 5.4 ++ yaptık hali ile vbulletinin kullandığımı versiyonunun php 5.4 desteklemediğini fark ettik bu sebepten alıntı ve düzenlelerde mozillada sorun oluyor..

çözüm ve php sürümü düşürmek yada vb sürümü yükseltmek vb lisansımızda şuan yukseltmeye izin vermediği için beklemedeyiz.. şuan forumda

arama: özelllik çalışmıyor problem buyuk çözumde sadece güncellemek, sadece yenı acılan konuları bulur arama, hali ile üyelere arama yapmadan acmayın deme hakkınız yok. kufur ederse haklı cunku arama yapsada konu yokmus gıbı bulmaz..

profile mesaj yazma olayları,
profil renklendirme süsleme,
teşekkür et eklentisi
facebook tarzı beğen eklentisi,
mobilden otomatık mobıl tema

mesela şuan internet kullanıcılarının çoğu mobilden giriyor.. sizde cep telefonunuzdan

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php

girip bakarsanız yeni vb sürümü ve mobil özelliği kullanılıyor telden gırıp sıteyı gezın farkı kullanım kolaylıgı ve guzellıgını anlarsınız... malesef cok gerı kaldık sadece aktıf bellı bır kıtle ve ınsanlar var yenı gelenler takılıyor bır sure sonra ya ya hızdan ya baska seyden gıdıyor..

konu açarken aynı konu var ise otomatik başlığın çıkması ve çok daha fazla konu..

çözüm vbullettin sürüm lisansı almak

fiyat; http://www.vbulletin.com/en/purchases/

sonuç ; yani takılmaya devam keyfınıze göre veya birlik olup lisans alınıp güncellenebilir herkes kafasına gore fıyat belırlemeden yardımcı olur ise kımseyı zorlama luksumuz yok. benımseme ıle alakalı. yanı kafanıza gore sevgılı yonetıcılerımız..

zeka; bizene kendınız hallledın bızım sıtemızmı? dıyen var ıse lütfen seslı dusunsun soz bısı yapmıcam :) ..

not: aylık zaten sunucu masrafı ne demek dedıcated emre bılır onları kımseye yansıtmıyoruz reklam gelırlerı oraya harcanıyor.. baska gelır yok zaten suan goldluk vs hıkaye.. 2 3 kısıden yetkı parası alınca arkamızdan laf yapan gerızekalılar bunları bılmedıgı ıcın o paralar ıle bahama adalarında fantazı yaptıgımızı dusunuyor..

bitiş: hadi eywallah ;)

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]
[MENTION=37044]COD7[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION]
[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

Özkan biraz karışık ve terimli konuşmuş ama ben daha net ve sonuç odaklı konuşacağım.

Forumumuzda bir çok yeniliğin eksik olmasının sebebi sunucu sürümümüzün zayıf olması. Çözüm ise sunucu sürümümüzü yükseltmemiz.

Fiyatını vbulletin sitesinden sizde görmüşsünüzdür ki 209 Dolar yani 600 Türk Lirası. (Mobil desteksiz fiyatı)

Şuan Admin ve SüperModeratör olan kişiler uzun süredir bu forumda olan emekleri en fazla olan kişiler. Eğer aramızda birlik olup bu parayı toplarsak forumumuz için çok daha iyi olacak.

4 Admin, 4 SüperModeratör arkadaşsınız.

Birde Özkanla ben varız.

Özkan 100 TL, ben 100 TL veriyoruz.

Geriye 400 TL kalıyor. 8 arkadaşsınız 400 TL yi 50 şer TL vererek toplayabiliyoruz.

Ama bir arkadaş çıkar ben 50 değil 100 veririm.

Diğer arkadaş ben 50 veremem 30 veririm derse hesaplar değişir.

Biz kimseye sen şu kadar ver sen bu kadar ver diye zorlamıyoruz.

Fiyatı ve durumu anlatıyoruz. Sonuç olarak hepinizin cevaplarını bekliyoruz.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Anket güzel olmuş ağabey, eline sağlık. :R
Para mevzusuna geleyim ;
"Banane forum sizin ulan" falan demeyeceğim, demem de. xD
Lakin malum, öğrenciyim ben.
İnternet faturamı bile 2.5 ayda bir harçlık biriktirerek, orada burada çalışarak biriktiren bir şahısım. Benden maddi destek gelir mi? İmkanım olsa elbet seve seve gelirdi. Lakin durumlarım malum. Affola. :R

İnternet faturamı bile 2.5 ayda bir harçlık biriktirerek orada burada çalışarak biriktiren bir şahısım.

kaç para faturan merak ettim?

---> Yönetim Sohbet

Liseli olduğum için aileme bağlıyım şu an ve istersem vereceklerini sanmıyorum. Bu yüzden kendim destekte bulunabilirim evet. Ancak az biraz zaman lazım. Ne kadar süre içinde toplanabilir toplam bu miktar?

---> Yönetim Sohbet

Liseli olduğum için aileme bağlıyım şu an ve istersem vereceklerini sanmıyorum. Bu yüzden kendim destekte bulunabilirim evet. Ancak az biraz zaman lazım. Ne kadar süre içinde toplanabilir toplam bu miktar?

Sen zaten süresiz gold üyelik istiyorum demiştin geçenlerde, fiyat sormustun.. ailen mi istemişti sahsın adınamı bılgım yok.. o bıle yeterlı olur extra bısı yapmana gerek yok ;) tşk yinede düşüncen için :)

---> Yönetim Sohbet

Mevzu para isteniliyora dönmesin. genel durumu ve sorunları yazdık.. isteyen yardımcı olur zorla hiçbir şey yok.

problem yok arkadaşlar ;)

---> Yönetim Sohbet

Not; teknik yazıyorum anlayan anlar anlamayan *****ta hmm falan desin..

sunucu sürümümüzü php 5.4 ++ yaptık hali ile vbulletinin kullandığımı versiyonunun php 5.4 desteklemediğini fark ettik bu sebepten alıntı ve düzenlelerde mozillada sorun oluyor..

çözüm ve php sürümü düşürmek yada vb sürümü yükseltmek vb lisansımızda şuan yukseltmeye izin vermediği için beklemedeyiz.. şuan forumda

arama: özelllik çalışmıyor problem buyuk çözumde sadece güncellemek, sadece yenı acılan konuları bulur arama, hali ile üyelere arama yapmadan acmayın deme hakkınız yok. kufur ederse haklı cunku arama yapsada konu yokmus gıbı bulmaz..

profile mesaj yazma olayları,
profil renklendirme süsleme,
teşekkür et eklentisi
facebook tarzı beğen eklentisi,
mobilden otomatık mobıl tema

mesela şuan internet kullanıcılarının çoğu mobilden giriyor.. sizde cep telefonunuzdan

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php

girip bakarsanız yeni vb sürümü ve mobil özelliği kullanılıyor telden gırıp sıteyı gezın farkı kullanım kolaylıgı ve guzellıgını anlarsınız... malesef cok gerı kaldık sadece aktıf bellı bır kıtle ve ınsanlar var yenı gelenler takılıyor bır sure sonra ya ya hızdan ya baska seyden gıdıyor..

konu açarken aynı konu var ise otomatik başlığın çıkması ve çok daha fazla konu..

çözüm vbullettin sürüm lisansı almak

fiyat; http://www.vbulletin.com/en/purchases/

sonuç ; yani takılmaya devam keyfınıze göre veya birlik olup lisans alınıp güncellenebilir herkes kafasına gore fıyat belırlemeden yardımcı olur ise kımseyı zorlama luksumuz yok. benımseme ıle alakalı. yanı kafanıza gore sevgılı yonetıcılerımız..

zeka; bizene kendınız hallledın bızım sıtemızmı? dıyen var ıse lütfen seslı dusunsun soz bısı yapmıcam :) ..

not: aylık zaten sunucu masrafı ne demek dedıcated emre bılır onları kımseye yansıtmıyoruz reklam gelırlerı oraya harcanıyor.. baska gelır yok zaten suan goldluk vs hıkaye.. 2 3 kısıden yetkı parası alınca arkamızdan laf yapan gerızekalılar bunları bılmedıgı ıcın o paralar ıle bahama adalarında fantazı yaptıgımızı dusunuyor..

bitiş: hadi eywallah ;)

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=161875]BadMatmazel[/MENTION]
[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

Tamamdır, Berkay ve Feyzanın üzerine düşen 50 lirayı da ben ödeyim. Benimkiyle 150 lira yapar. Lakin ben diyorum ki Moderatörlere de bu konuyu açalım. Sadece Admin ve Süper Moderatörler olayı olmasın. Detayı yine konuşuruz var mı son bi tarih filan?

---> Yönetim Sohbet

++

Bi de benim bu ay maaş yok. Araba desen yok oldu gitti 20 bin liraya yakın gömdük toprağa. Gel gelelim; çok acilse buna geçmemiz birinden borç alırım mesele değil. Çünkü benimde nişan parası filan var ödemem gereken. Dert olarak demiyorum 15 güne çözerim kendim. Şuan çok acilse halledeyim 2-3 güne diye diyorum. Olmazsa 15 güne geçerim hesaba.

---> Yönetim Sohbet

acil bir durum aslında her an vbulletin kafayı yiyebilir ama çok çok acil değil sanırım çünkü bu konuyu özkan abi ve aliyle 2-3 haftadır konuşuyoruz

Nisan ayı başı hedef olabilir aslında o zamana kadar bende varsa bugün sende varsa 2 hafta sonra , maaş alıcak yönetici arkadaşımız varsa nisan ayı başında verebilir..

---> Yönetim Sohbet

acil bir durum aslında her an vbulletin kafayı yiyebilir ama çok çok acil değil sanırım çünkü bu konuyu özkan abi ve aliyle 2-3 haftadır konuşuyoruz

Nisan ayı başı hedef olabilir aslında o zamana kadar bende varsa bugün sende varsa 2 hafta sonra , maaş alıcak yönetici arkadaşımız varsa nisan ayı başında verebilir..

Aynen, birisi verirse ona da ödeyebilirim sorun yok kardeşim, çok acilse

---> Yönetim Sohbet

aciliyet durumu tamamen kullanım ve keyfe keder, yani şu an forumda arama sisteminin çalışmaması acil mi? karar sizin.

yada açtığınız konuların altında teşekkür et veya like butonları olması..

sitenin kasmaması

chrome ıle edıtor ve duzenleme sorunları duzelmesı ve bır cok sorun :) .. yanı acil veya değil kısmı kullanıcıya baglı. lisans bılıyorsun emre lısans ıle bıtmıyor sonrası komple bende zaten tema uymayacak yenı surumu eklentıler uymayacak hersey patlayacak zor bır surec ama baslamak lazım bır yerden

---> Yönetim Sohbet

aciliyet durumu tamamen kullanım ve keyfe keder, yani şu an forumda arama sisteminin çalışmaması acil mi? karar sizin.

yada açtığınız konuların altında teşekkür et veya like butonları olması..

sitenin kasmaması

chrome ıle edıtor ve duzenleme sorunları duzelmesı ve bır cok sorun :) .. yanı acil veya değil kısmı kullanıcıya baglı. lisans bılıyorsun emre lısans ıle bıtmıyor sonrası komple bende zaten tema uymayacak yenı surumu eklentıler uymayacak hersey patlayacak zor bır surec ama baslamak lazım bır yerden

tamamdır, dediğim gibi 15 güne çözelim inşallah

---> Yönetim Sohbet

tamam başlıyalım o zaman

hep destek tam destek biz ölmedik daha xD

her türlü yardımcı oluruz tabiki

çorbada bizimde tuzumuz bulunsun dimi ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri