Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION] [MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]

Kankiler, Program Download bölümünde sabit konu yapmayalım bence. Forum genelinde de " download linki " verdiğimiz konuları bi kontrol edelim. Hem sabit hem linkler ölüyse o konuyu indirelim ya da güncelleyelim diyorum ben. Daha demin " Kimler Online " bölümünde bakıyordum millet 2010'daki konulara yorum yapmış link ölü diye. En azından sabitlikten indirelim ve diğer konuları kontrol edelim diyorum ben.

Berkay sende görüyon cevap yazmıyon adamı deli etme xD

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION] [MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]

Kankiler, Program Download bölümünde sabit konu yapmayalım bence. Forum genelinde de " download linki " verdiğimiz konuları bi kontrol edelim. Hem sabit hem linkler ölüyse o konuyu indirelim ya da güncelleyelim diyorum ben. Daha demin " Kimler Online " bölümünde bakıyordum millet 2010'daki konulara yorum yapmış link ölü diye. En azından sabitlikten indirelim ve diğer konuları kontrol edelim diyorum ben.

Berkay sende görüyon cevap yazmıyon adamı deli etme xD

Doğru diyorsun, ayrıca program download bölümüyle de pek ilgilenilmiyor ne zamandır, iyi olur. :R Yav aga ne yapayım YGS'ye kalmış birkaç gün paragraf sorusu kasıyorum vakit mi kalıyor aksi birşey var mı diye kontrol ediyorum 10 dakikada bi ancak xD

---> Yönetim Sohbet

Doğru diyorsun, ayrıca program download bölümüyle de pek ilgilenilmiyor ne zamandır, iyi olur. :R Yav aga ne yapayım YGS'ye kalmış birkaç gün paragraf sorusu kasıyorum vakit mi kalıyor xD

He o zaman başka adamım, kolay gelsin Allah yardımcın olsun ben hallederim ovakit sen işlerine bak :R

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Beni sevmiyor olabilirsin, bu durum beni zerre üzmez; etkilemez. Lakin, forum içerisinde bu duygunu belli etmezsen sevinirim. Her seferinde bir sürtüşme içerisindesin. Ali ve Özkan forumdaki mesajlara bakarsa kimin ne yapmaya çalıştığını anlayabilir. Burada birbirimize destek olmamız gerekirken senin millete yansıta yansıta bunu yapman senin ne kadar amatör, ne kadar tecrübesiz olduğunu gösterir. Ben bu forumda yıllardır varım, kimlerle nasıl konuşmam gerektiğini nasıl davranmam gerektiğini iyi bilirim. Dışarıdan çok dengesiz görünebilirim, çok farklı biri gibi hissettirebilirim fakat, benim gerçek hayatta nasıl biri olduğumu bilmeden sadece forumdaki davranışlarıma bakarak bana tavır almanı istemem. Ben seni önemsemiyorum ve forum içerisinde susuyorsam tek sebebi üyelere yansıtmak istemediğimdendir, beni bu tarz mesajlarla cümlelerle hicivler ile rahatsız edebileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Benim senden tek dileğim forum içerisinde bu yönünü yansıtma, kontrol etmeye çalış. Zira benimle başa çıkabilecek birisi değilsin. Kubilay'a saygımdan dolayı bu sana son mesajımdır. Sen işine bak, program akışlarını paylaş, uydu programları paylaş, burçları filan paylaş. Git post kas kısacası. Ben sana baya bi beden fazla gelirim emin ol. Öyle 3-5 mesajla beni sinir etmeye çalışma boşuna uğraşırsın. Senin kafanda bir tilki olabilir lakin benim aklımda o tilkilerin çiftliği var merak etme. Forumda Ali, Özkan ve Ediz'e karşı bazı sözlerim ve sorumluluklarım var. Yerine de getireceğim, o yüzden seninle bu şekilde konuşuyorum. Velhasılı; Forum dışında kimseye karşı bir sorumluluğum yok. Sen konularına, bende işlerime bakıyım. Kolay gelsin sana.

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Yönetimdeki üyelerin kendi içinde bu tür tartışmalar yapmasını pek uygun bulmuyorum. Çirkin bir görüntü oluşuyor. Birbirini sevmeyen varsa aranızda; birbiriyle olabildiğince az muhattap olup sorumluluklarını yerine getirmeye baksın bence. :R

---> Yönetim Sohbet

Yönetimdeki üyelerin kendi içinde bu tür tartışmalar yapmasını pek uygun bulmuyorum. Çirkin bir görüntü oluşuyor. Birbirini sevmeyen varsa aranızda; birbiriyle olabildiğince az muhattap olup sorumluluklarını yerine getirmeye baksın bence. :R

Bende onu diyorum kardeşim, forum içerisinde pollyanna oynarım ben sorun yok. Tek isteğim forum içinde yansıtmasın.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Beni sevmiyor olabilirsin, bu durum beni zerre üzmez; etkilemez. Lakin, forum içerisinde bu duygunu belli etmezsen sevinirim. Her seferinde bir sürtüşme içerisindesin. Ali ve Özkan forumdaki mesajlara bakarsa kimin ne yapmaya çalıştığını anlayabilir. Burada birbirimize destek olmamız gerekirken senin millete yansıta yansıta bunu yapman senin ne kadar amatör, ne kadar tecrübesiz olduğunu gösterir. Ben bu forumda yıllardır varım, kimlerle nasıl konuşmam gerektiğini nasıl davranmam gerektiğini iyi bilirim. Dışarıdan çok dengesiz görünebilirim, çok farklı biri gibi hissettirebilirim fakat, benim gerçek hayatta nasıl biri olduğumu bilmeden sadece forumdaki davranışlarıma bakarak bana tavır almanı istemem. Ben seni önemsemiyorum ve forum içerisinde susuyorsam tek sebebi üyelere yansıtmak istemediğimdendir, beni bu tarz mesajlarla cümlelerle hicivler ile rahatsız edebileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Benim senden tek dileğim forum içerisinde bu yönünü yansıtma, kontrol etmeye çalış. Zira benimle başa çıkabilecek birisi değilsin. Kubilay'a saygımdan dolayı bu sana son mesajımdır. Sen işine bak, program akışlarını paylaş, uydu programları paylaş, burçları filan paylaş. Git post kas kısacası. Ben sana baya bi beden fazla gelirim emin ol. Öyle 3-5 mesajla beni sinir etmeye çalışma boşuna uğraşırsın. Senin kafanda bir tilki olabilir lakin benim aklımda o tilkilerin çiftliği var merak etme. Forumda Ali, Özkan ve Ediz'e karşı bazı sözlerim ve sorumluluklarım var. Yerine de getireceğim, o yüzden seninle bu şekilde konuşuyorum. Velhasılı; Forum dışında kimseye karşı bir sorumluluğum yok. Sen konularına, bende işlerime bakıyım. Kolay gelsin sana.

Çok şaşırdım doğrusu. Sana karşı özellikle yaptığım bir durum yok.

Ya da seni tartışmaya çekmeye çalışmak gibi bir derdim yok..

Böyle Düşenerek yazdığım bir cümlem yok.

Amaç sadece takılmak , bunun başka bir fesatlığı yok...

Ayrıca Ben sana sürekli bir şeyler yazmıyorum ki ...

Rahatsız Etmek İstesem , Sinir Etmek İstesem Bunu Forum İçinde Değil Pm Sisteminde Yaparım Emin Ol...

Benim Nasıl Biri olduğumuda Ali de Özkan da Ediz de biliyor...

Hatta Geçen Gün Profili Ziyaret Edenlere Yorum Yaptım. Ali'de vardı... Ona Yazdıklarımı illaki görmüştür.
Ama Bunu Ona Karşı Forum İçinde Küçük Düşürücü Duruma Düşürdüğümü Değilde Takılma , Şakalaşma Olarak Anlamıştır.

Benim Seninle Kişisel Bir Problemim yok Olamazda... Seni Sinir Edince Elime Ne Geçecek ki. Şahsen Benim İçin Sen Kimsin ? Yani.. Doğru Düzgün Tanımam Etmem. Aynı Şekilde Sende Beni Tanımıyorsun...
Seninle Özellikle Uğraştığım Gibi Bir Şeyde Yok Bunu Sil Kafandan...

Forumda Uğraştığım Özellikle Sinir Etmek İstediğim Kimse Yok...

Ha Yinede Rahatsız Olduğun Konuyu Belirttiğin İçin Teşekkür Ederim...

Bundan Sonra Seninle İlgili Mesaj Yazarsam Takılmak amaçlıda olsa Üyeler Önünde sevmediğim ya da hoşnut olmadığım şeklinde şeyler yazmam. Dikkat Ederim.

+ Bana Ben Olduğum İçin Saygı Gösterilmesini İsterim.. Eşimde Olsa Kubilay İçin Saygı Görünmek İstemem...

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Çok şaşırdım doğrusu. Sana karşı özellikle yaptığım bir durum yok.

Ya da seni tartışmaya çekmeye çalışmak gibi bir derdim yok..

Böyle Düşenerek yazdığım bir cümlem yok.

Amaç sadece takılmak , bunun başka bir fesatlığı yok...

Ayrıca Ben sana sürekli bir şeyler yazmıyorum ki ...

Rahatsız Etmek İstesem , Sinir Etmek İstesem Bunu Forum İçinde Değil Pm Sisteminde Yaparım Emin Ol...

Benim Nasıl Biri olduğumuda Ali de Özkan da Ediz de biliyor...

Hatta Geçen Gün Profili Ziyaret Edenlere Yorum Yaptım. Ali'de vardı... Ona Yazdıklarımı illaki görmüştür.
Ama Bunu Ona Karşı Forum İçinde Küçük Düşürücü Duruma Düşürdüğümü Değilde Takılma , Şakalaşma Olarak Anlamıştır.

Benim Seninle Kişisel Bir Problemim yok Olamazda... Seni Sinir Edince Elime Ne Geçecek ki. Şahsen Benim İçin Sen Kimsin ? Yani.. Doğru Düzgün Tanımam Etmem. Aynı Şekilde Sende Beni Tanımıyorsun...
Seninle Özellikle Uğraştığım Gibi Bir Şeyde Yok Bunu Sil Kafandan...

Forumda Uğraştığım Özellikle Sinir Etmek İstediğim Kimse Yok...

Ha Yinede Rahatsız Olduğun Konuyu Belirttiğin İçin Teşekkür Ederim...

Bundan Sonra Seninle İlgili Mesaj Yazarsam Takılmak amaçlıda olsa Üyeler Önünde sevmediğim ya da hoşnut olmadığım şeklinde şeyler yazmam. Dikkat Ederim.

+ Bana Ben Olduğum İçin Saygı Gösterilmesini İsterim.. Eşimde Olsa Kubilay İçin Saygı Görünmek İstemem...

Pekala, bir yanlış anlama diyelim ovakit.

Saygı duyuyorum tabi ki, demek istediğim tartışma ortamı için demiştim. Özür dilerim, yanlış anlamışım o zaman :R

İyi çalışmalar dilerim

---> Yönetim Sohbet

Pekala, bir yanlış anlama diyelim ovakit.

Saygı duyuyorum tabi ki, demek istediğim tartışma ortamı için demiştim. Özür dilerim, yanlış anlamışım o zaman :R

İyi çalışmalar dilerim

Değişik Enteresan bir kişilik. Pekte sevmem açıkcası :D :D :3dtjk:

Bende sana bayılıyordum :3dgxr: xD

Bana Herkes Hasta :p :3dtjk:

Bil bakalım neden :Ç

http://www.duslerforum.org/showpost.php?p=4993448&postcount=139
Forumda pek de fazla sevmedikleriniz: COD7 dj ekselans

http://www.duslerforum.org/showpost.php?p=4991310&postcount=9
En Kötü Admini : COD7 :)

Bunlar Seninle İlgili Yazdığım son 3 Mesaj...

Ben Bir Nefret Söylemi Yada Tartışmaya Çekmeye Çalışma Gibi Bir Durum Görmüyorum.

Valla İncelesinler Mesajlarımı.

Uğraşmak İstesem Sürekli Yazarım Adını her Yerde :D

Hani Ciddi ciddi söylemiş olsam dümdüz mesaj yazarım ardına bir gülme :3dtjk: bir ifade koymam :3dthl:

Evet Bence de Yanlış Algılama Diyelim. Ama Gerçekten Bir Sıkıntım Yok Yani Seninle..

Teşekkürler :R Sanada Kolay Gelsin

---> Yönetim Sohbet

Bana buradan mesajımın alıntılandığı bildirimi geldi bir girdim; mesaj yok. Sevinmiştim oysa ki... xD

Ayrıca Yanlış Anlaşılmaya Mahal Verdiğim İçin Özür Dilerim.

:155:

Bana buradan mesajımın alıntılandığı bildirimi geldi bir girdim; mesaj yok. Sevinmiştim oysa ki... xD

Hayaller Hayatlar :3dtjk: :30487893gk3:

ben sevmiyorum öyle alıntıda bir başkasınında adı vs yazısı olsun.

rahatsız etmemek için sildim :D

---> Yönetim Sohbet

Ayrıca Yanlış Anlaşılmaya Mahal Verdiğim İçin Özür Dilerim.

:155:

Hayaller Hayatlar :3dtjk: :30487893gk3:

ben sevmiyorum öyle alıntıda bir başkasınında adı vs yazısı olsun.

rahatsız etmemek için sildim :D

Aman aman xD
Abla bu tür tartışmalar olmasın da;
Benim rahatsız edilmem önemli değil be ya. xD

---> Yönetim Sohbet

Merhaba.

Arkadaşlar bu hafta pazar günü Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) var malum. Bende bu sınava girecekler arasında yer alıyorum ve günümün çoğu kendimi psikolojik ve bedenen hazırlamakla geçiyor.

Bu sebeple birkaç gün forumda konu paylaşımı yapacak kadar vaktim olmayacak.
Ama bunun dışında forumu denetlemek, yeni üyelerin kontrolü vb... ilgilenecek vaktim var sadece. Bu durumumu sizlere bildirmek istedim.

İyi günler. :R

---> Yönetim Sohbet

Allah yarimciniz olsun. İnsallah emeginin karsiligini alirsin :)
Simdiden basarilar

---> Yönetim Sohbet

Saçma bir baskı oluşuyor insanda, çalışsada çalışmasada sınava..

Başarılar adamım halledersin sen : )

Kaç kişi girecek bu sene sınava?

---> Yönetim Sohbet

Allah yarimciniz olsun. İnsallah emeginin karsiligini alirsin :)
Simdiden basarilar

Ablam sağolasın, inşallah. :R

Saçma bir baskı oluşuyor insanda, çalışsada çalışmasada sınava..

Başarılar adamım halledersin sen : )

Kaç kişi girecek bu sene sınava?

Sağolasın agam başaracağız Allah'ın izniyle. :R Sınavı yapmasına yaparım yapmasına da; insanı strese sokan ÖSYM'nin saçma kural ve yasakları. Kapıdaki kimlik görevlisi kimlikteki fotoğrafınla seni benzetemezse gidiyor 1 senen çöpe. YGS'de barajı gözüm kapalı geçerim be Allah izin verirse. :R Önemli olan sınav LYS bakalım, ona da var birkaç ay. :R

Bu sene YGS'ye 2.100.000 kişi giriyormuş bakalım, muhtemelen bu sene de geçen seneler olduğu gibi sınav adaylarının yarısı barajı geçemeyecek gibi. :Ü

Nerdeyse her günüm "sen yaparsın" demekle geçiyor berkaya:kikiki: sen yaparsın. :H

Bakalım Feyzacım göreceğiz Pazar günü. xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri