Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Merhaba arkadaşlar, öncelikle nasılsınız demek istiyorum.

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]
[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=158527]Buğu[/MENTION]

Arkadaşlar bildiğiniz gibi forumumuza üye olurken Ad-Soyad ile üye olmak yasak.

Ad-Soyad ile üye olan kişileri banlayıp banlanma sebebine de mutlaka;

Ad-Soyad İle Üye Olmak Yasaktır. Lütfen Başka Bir Nick Seçerek Tekrar Üye Olunuz.

Yazınız.

Ardından farklı bir nickle üye olduğunda da bota yakalanırsa üyeyi çift üyelik almışsınız diye banlamayın.

Önemli konudur lütfen herkes dikkate alsın.

Çünkü görüyorum ki kimse Ad-Soyad ile üye olan kişileri banlamıyor.

Ayrıca top 15 istatistiklerinde ki yeni üye olan kişilere sadece belirli yöneticiler bakıyor. Lütfen yeni üye olan herkesin profillerine bakın. İmzasında, avatarında yada yazdığı mesajlarda, açtığı konularda reklam yapıyor mu, uygunsuz bir şey var mı diye.

Teşekkür ederim şimdiden.

Bu konuda haklısın. Ama uzun süredir bu konunun üzerine gidilmiyordu. Yanlış hatırlamıyorsam Aktif olmadıkları sürece ellemeyin denmişti. Yoksa bu konuda taviz yok.

Ama dikkat edicem. İncelicem şimdi

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] Hocam, furkanndogu da ad soyad ile üye olmuştu, nickte ad soyad birleşikti onun, gözardı edilmıştı sanırım. Ondan sonra adı soyadı birleşik şekilde nick ile üye olanları banlayıp banlamamak konusunda tereddütte kaldım hocam. Bu duyurunuzdan sonra tereddütte kalmayacağım artık sanırım. :R

---> Yönetim Sohbet

Konu tarafımdan anlaşılmıştır...

Teşekkürler.

Üye olurlarken bilgilendirme veriliyor mu ad soyad üye olmak yasaktır gibisinden?
[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Ekleniyor şimdi.

Bu konuda haklısın. Ama uzun süredir bu konunun üzerine gidilmiyordu. Yanlış hatırlamıyorsam Aktif olmadıkları sürece ellemeyin denmişti. Yoksa bu konuda taviz yok.

Ama dikkat edicem. İncelicem şimdi

Artık taviz yok. Sonuçta forum içerisinde iletişim bilgisi vermek yasak diyoruz, adam geliyor ad soyad ile üye oluyor saçma bir durum çıkıyor ortaya.

Zaten ad soyaddan banladığınız kişiye dediğim yazıyı yazarsanız tekrar gelir başka bir nickle üye olur zaten.

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] Hocam, furkanndogu da ad soyad ile üye olmuştu, nickte ad soyad birleşikti onun, gözardı edilmıştı sanırım. Ondan sonra adı soyadı birleşik şekilde nick ile üye olanları banlayıp banlamamak konusunda tereddütte kaldım hocam. Bu duyurunuzdan sonra tereddütte kalmayacağım artık sanırım. :R

Evet onun öyle olmuştu ama artık taviz yok kardeşim. Ad soyad ile üye olanlar olursa banlayıp dediğim yazıyı yaz zaten aktif olmak isterse geri başka bir nickle gelir.

---> Yönetim Sohbet

Ekleyelimde herifler bilsin sonra söz söyleme hakları doğmasın..
Gördüğümü banlayacağım bundan sonra

---> Yönetim Sohbet

Evet onun öyle olmuştu ama artık taviz yok kardeşim. Ad soyad ile üye olanlar olursa banlayıp dediğim yazıyı yaz zaten aktif olmak isterse geri başka bir nickle gelir.

Tamamdır hocam. Şey diyeceğim. Daha önce bir forumda banlanmıştım, banlanınca o hesaptan çıkış yapamıyordum, çıkış tuşu kaldırılmıştı yani banlı üye grubu için, yeni üyelik açılmasını engellemek için.

Bizim forumumuzda da böyle mi? Banlanan üyenin çıkış yapıp yeni bir üyelik açması gibi bir şansı var mı? Eğer sizin de bilginiz yok ise deneme üyelik açıp denememiz taraftarıyım :R

---> Yönetim Sohbet

Tamamdır hocam. Şey diyeceğim. Daha önce bir forumda banlanmıştım, banlanınca o hesaptan çıkış yapamıyordum, çıkış tuşu kaldırılmıştı yani banlı üye grubu için, yeni üyelik açılmasını engellemek için.

Bizim forumumuzda da böyle mi? Banlanan üyenin çıkış yapıp yeni bir üyelik açması gibi bir şansı var mı? Eğer sizin de bilginiz yok ise deneme üyelik açıp denememiz taraftarıyım :R

Bizde çıkış yap butonu açık.

Ama bizim bot sistemimiz var, banlanıp tekrar gelenler muhakkak yakalanıyor bota.

---> Yönetim Sohbet

Ben tam el attim 3 4 tanesini hallettim
Elektirikler gitti. Bugun oglenden beri yoktu zaten.
Tel. Sarjida az aktif olamiyorum suan :M

---> Yönetim Sohbet

Tamam. Anlastik

+ Geriye yönelik 200 kişi içinden soyisimlileri temizledim.

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Turquaze Potansiyel Haftanın üyesi ve konuğu adayı :D

Senin Konuk Olayına ne oldu ? Unuttuğumu sandın sanırım ama Unutmadım.

mylife dan sonra sen konuk ol :hi:

---> Yönetim Sohbet

Önerin için teşekkürler. Pazar günü son kararımı vereceğim.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=158527]Buğu[/MENTION]

Arkadaşlar tekrar hepinize merhaba.

Dün bir duyuruda bulunmuştum ya size;

Ad-Soyad ile üye olmak yasak ve böyle üyeler olursa banlayın demiştim.

Az önce Özkanla konuştuk bu konuyu ve böyle bir yasağın üye kaybettireceğini düşündüğümüz için bu yasağı kaldırdık.

Yani bundan sonra Ad-Soyad ile üye olmak serbesttir ve ban sebebi değildir.

Lütfen herkes bu düzeltmeyi okudum, anladım derse sevinirim.

Teşekkürler.

---> Yönetim Sohbet

Yeni açılan Tumblr Bölümümüz daha 1 nci günden yüzümüzü güldürüyor. :R

a21pj2.jpg

Bölüme yeni konu açmayı unutmayalım ve açtığımız konulara mutlaka anahtar kelimeleri ekleyelim.

Teşekkürler şimdiden. :)

Kardeşim özellikle senin açtığın konular bayağı görüntülenme almış sen bu işlerden anlıyor gibisin. xD

---> Yönetim Sohbet

Validenin ameliyatından ötürü bu aralar pek aktif olamayacağım arkadaşlar bilginize..

---> Yönetim Sohbet

Yeni açılan Tumblr Bölümümüz daha 1 nci günden yüzümüzü güldürüyor. :R

a21pj2.jpg

Bölüme yeni konu açmayı unutmayalım ve açtığımız konulara mutlaka anahtar kelimeleri ekleyelim.

Teşekkürler şimdiden. :)

Kardeşim özellikle senin açtığın konular bayağı görüntülenme almış sen bu işlerden anlıyor gibisin. xD

Anlarım hocam evelallah :R
Peki, paylaşıma başlıyayım o vakit. xD
Bölüm hakkında bir ricam olacak;

Bölümün logosunu gülücük yapmak biraz garip oldu sanki, oraya tumblr logosu koysak uyar mı?

QZpGzV.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri