Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

acaba yanlıs bısımı yasptım kı ben :eek:

ben sızınde onlar gıbı repınız kadar yuksek vermenızı sagladım

sız herkes 15 mı versın demıstınız :D

hayır

Süper mod ve moderatörler de bizim gibi 15 rep versin demiştik

Rep durumuna bakarsanız birden bire yukarı fırlayanları görürsünüz..

Aralıklı Olsa Bile ÜSt üste Rep verilerek yukarılara çıkılmış.

Haksızlık bu..

Moderatör Panelinden incelenmesini istiyorum

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

ben 483 +rep veriyorum , -rep 220 küsür

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Eline sağlık [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] ağabey.
Yalnız şu Rep puanı sıralaması hakkındaki tartışma saçma geldi bana.
Herkes bundan şikayetçi olacaksaTop15'ten rep sıralaması kaldırılmalı ya da repler sıfırlanmalı, en kötüsü rep sistemi kaldırılmalı.
Sıralamaya girmek, ilk 15'te bulunmak güzel birşey olmalı, lakin bunun tartışmasının yapılması saçma geliyor bana. İlk 15'e girince, rep puanında biri diğerini geçince ne oluyor, kimse birşey kazanıyor mu? Hayır. :R

Ayın enlerindeki adaletsizlik yorumlamaları hakkındaki düşüncem;

Evet, üyeler arasında sevdiği kişiyi enlere yazan 1-2 kişi vardır. Fakat bunu genele almayalım lütfen.
Zira herkese göre en iyi, en kötü farklı olabilir. Diyelim paradoks beni berbat bir admin olarak görüyor, mortal00 çok iyi bir admin olarak görüyor. Ayın enleri.. ne bileyim forumda birşeyi kökten değiştiren bir etkinlik değil ki? Bir ay seçilirsin öteki ay seçilmezsin. Bunun sana yararı veya zararı olmaz ki.

İyi geceler. :R

---> Yönetim Sohbet

Ben de Kendimi Kubilay'dan Replemiyi Bilirim Yani.

Ama buna gerek duymuyorum.

Haksız bir şekilde kimsenin yükselmesine de gelemiyorum.

o kadar emek harcamışız oraya kadar gelmişiz :D

Emeksiz ekmek olmaz :D

---> Yönetim Sohbet

Rep sıralaması kaldırılıp
Bu ay en çok konu açanlar gelse daha yararına olur forumun kanımca..

Millet rekabete girer

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=158527]Buğu[/MENTION]

Panelden incelediğimde, Mist' e peşpeşe belirli aralıkla repler verdiğini görüyorum.

Aşağıdaki resimde 1 sayfada verilen 20 repin 13 ü sana ait.

Normalde bu yaptığının cezası senin ve onun rep puanlarınızı 0' a düşürmek.

Fakat ben o kadar insafsız değilim.

Senin ve onun repleri 10.000 düşürdüm.

Lütfen bir daha böyle şeyler yapmayınız.

Ben moderatör odasından kendisine yazmak istemiyorum. Sen durumu kendisine söylersin.

Zaten aşağı top istatistiklerinden' de en çok repi kaldırıp yerine en çok konu açanları koyduk.

4bM164.jpg

---> Yönetim Sohbet

Allah korusun sana o yetki verir miyiz ? Sonra saat bası yazarsın Ahmet Mehmet'e vermiş

Ayse edize vermis

Ediz herkese vermis

Falan gerek yok :)))

Biz takip ederiz sıkıntılı kişileri

iPhone 6'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

---> Yönetim Sohbet

Allah korusun sana o yetki verir miyiz ? Sonra saat bası yazarsın Ahmet Mehmet'e vermiş

Ayse edize vermis

Ediz herkese vermis

Falan gerek yok :)))

Biz takip ederiz sıkıntılı kişileri

Aynen , ama ne var sanki .. yetki versen ölcen :R

---> Yönetim Sohbet

Cok değişim bir resim Ayşegül kitlendim düşünüyorum resimdeki kadın ağlıyor mu gülüyor mu??

Ağlıyor görenler?

Gülüyor görenler ?

Anket ac

---> Yönetim Sohbet

Panelden incelediğimde, Mist' e peşpeşe belirli aralıkla repler verdiğini görüyorum.

Aşağıdaki resimde 1 sayfada verilen 20 repin 13 ü sana ait.

Normalde bu yaptığının cezası senin ve onun rep puanlarınızı 0' a düşürmek.

Fakat ben o kadar insafsız değilim.

Senin ve onun repleri 10.000 düşürdüm.

Lütfen bir daha böyle şeyler yapmayınız.

Ben moderatör odasından kendisine yazmak istemiyorum. Sen durumu kendisine söylersin.

Zaten aşağı top istatistiklerinden' de en çok repi kaldırıp yerine en çok konu açanları koyduk.

4bM164.jpg

Art niyet olarak yapmadım ben çoğu insana da peşpeşe rep verdiğim oldu. Film konularını açtığı için verdim fakat o erkek arkadaşım olduğu için dikkat çekmiş olmalı. İsterseniz inceleyin ben herkese bu şekil yapıyorum. Size ters gelebilir ama ben insanların emeklerinin karşılığını bu şekilde veriyorum. Rahatsız olan çok oldu isterseniz görevden alın beni. Sorun değil benim için. Rep de sıkıntı değil ama kasıtlı vermedim repleri. Saygılar :)

Resimlerimide kaldırdım, gerekeni yaparsanız sevinirim. :)

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Art niyet olarak yapmadım ben çoğu insana da peşpeşe rep verdiğim oldu. Film konularını açtığı için verdim fakat o erkek arkadaşım olduğu için dikkat çekmiş olmalı. İsterseniz inceleyin ben herkese bu şekil yapıyorum. Size ters gelebilir ama ben insanların emeklerinin karşılığını bu şekilde veriyorum. Rahatsız olan çok oldu isterseniz görevden alın beni. Sorun değil benim için. Rep de sıkıntı değil ama kasıtlı vermedim repleri. Saygılar :)

Resimlerimide kaldırdım, gerekeni yaparsanız sevinirim. :)

Kendi ağzınla diyorsun erkek arkadaşım olduğu için dikkat çekmiş olmalı. Sende bunu önceden düşünüp öyle bol keseden rep vermicektin. Biz gereken cezayı sanada onada verdik, zaten yetkini almak isteseydik alırdık fakat bir yöneticiyi harcamak bu kadar kolay değil bende. Ben burda herkese 1nci 2nci 3ncü şansları verdiğimi düşünüyorum. Sanada o şanslardan birisini verdim. Umarım bundan sonra daha dikkatli olursun. İyi forumlar. :)

Resimlerin konusunda da, daha önce diğer yöneticilere yaptığımız gibi konunu yönetim odasına aldım, eğer tekrar ekleme yapmazsan banlanacaksın.

---> Yönetim Sohbet

Kendi ağzınla diyorsun erkek arkadaşım olduğu için dikkat çekmiş olmalı. Sende bunu önceden düşünüp öyle bol keseden rep vermicektin. Biz gereken cezayı sanada onada verdik, zaten yetkini almak isteseydik alırdık fakat bir yöneticiyi harcamak bu kadar kolay değil bende. Ben burda herkese 1nci 2nci 3ncü şansları verdiğimi düşünüyorum. Sanada o şanslardan birisini verdim. Umarım bundan sonra daha dikkatli olursun. İyi forumlar. :)

Resimlerin konusunda da, daha önce diğer yöneticilere yaptığımız gibi konunu yönetim odasına aldım, eğer tekrar ekleme yapmazsan banlanacaksın.

Tamam dikkatli olurum. :hi:

Resimlerimi' de tekrar ekledim. :hi:

---> Yönetim Sohbet

Merhaba arkadaşlar, öncelikle nasılsınız demek istiyorum.

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]
[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]

Arkadaşlar bildiğiniz gibi forumumuza üye olurken Ad-Soyad ile üye olmak yasak.

Ad-Soyad ile üye olan kişileri banlayıp banlanma sebebine de mutlaka;

Ad-Soyad İle Üye Olmak Yasaktır. Lütfen Başka Bir Nick Seçerek Tekrar Üye Olunuz.

Yazınız.

Ardından farklı bir nickle üye olduğunda da bota yakalanırsa üyeyi çift üyelik almışsınız diye banlamayın.

Önemli konudur lütfen herkes dikkate alsın.

Çünkü görüyorum ki kimse Ad-Soyad ile üye olan kişileri banlamıyor.

Ayrıca top 15 istatistiklerinde ki yeni üye olan kişilere sadece belirli yöneticiler bakıyor. Lütfen yeni üye olan herkesin profillerine bakın. İmzasında, avatarında yada yazdığı mesajlarda, açtığı konularda reklam yapıyor mu, uygunsuz bir şey var mı diye.

Teşekkür ederim şimdiden.

---> Yönetim Sohbet

Üye olurlarken bilgilendirme veriliyor mu ad soyad üye olmak yasaktır gibisinden?
[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri