Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Hocam bir süre sonra sıkılıp bıraktı mı forumu, yoksa başına bir iş mi geldi bilemiyoruz zira kendisi hakkında pek bilgimiz yok. Kendisi tekrar giriş yaparsa öğreniriz bakalım durumlar nedir. Şimdilik Allah kazadan beladan korusun diyelim biz :R

İnşallah kaza bela yoktur ya.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Kardeşim bizler admin olarak +15 rep puan verebiliyoruz

SüperMod + Mod'lara da aynı tarifenin uygulanmasını istiyorum ben şahsen.

Birbirlerine 5-6 defa +rep verdiklerinde 2500 civarında rep gidiyor

Buda sıralamayı etkiliyor leblebi gibi takır takır üste çıkıyorlar.

---> Yönetim Sohbet

:17qn8h::17qn8h:

Şaka bir yana, katılıyorum hocam. Moderatör ve Süper Moderatörlerin verdiği rep oranında düşüş yapılmalı ya da bizim verdiğimiz rep puanları da kendi rep puanımızla orantılı olmalı :R

---> Yönetim Sohbet

Aslında bizimkide orantılı olmalı bence dediğin gibi ekür

Normal üyenin 400-500 rep verip bizim 15 vermemiz komik :Ç

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Kardeşim bizler admin olarak +15 rep puan verebiliyoruz

SüperMod + Mod'lara da aynı tarifenin uygulanmasını istiyorum ben şahsen.

Birbirlerine 5-6 defa +rep verdiklerinde 2500 civarında rep gidiyor

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

İle görüşmek gerek bu konuyu kardeşim.

---> Yönetim Sohbet

Ediz'e katılıyorum. Çünkü karşılıklı olarak birbirine rep veren arkadaşlar var :D

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Ayın Enleri sonuçlarını açıklamayı unuttun herhalde. :R

---> Yönetim Sohbet

aa evet unuttum :D

teşekkürler hatırlattığın için

ilgileniyorum şimdi.

Rica ederim. :R

Bir dahaki ayın enleri oylama konusunu açarken bu değişikliği yazmayı unutma sana zahmet ;

Önümüzdeki Ayın Enleri seçimlerinden başlamak üzere yaptığımız bir yenilik daha var.

Bundan sonra Ayın Enleri kategorilerinde (en aktif bölüm, en iyi konu, en kötü admin, en kötü süpermoderatör, en kötü moderatör, en agresif yönetici kategorileri hariç) 1 nci seçilen üyelerimiz 150 rep puan ödülü kazanacaktır.

Bilginize sunar, iyi forumlar dileriz.

---> Yönetim Sohbet

Rica ederim. :R

Bir dahaki ayın enleri oylama konusunu açarken bu değişikliği yazmayı unutma sana zahmet ;

Önümüzdeki Ayın Enleri seçimlerinden başlamak üzere yaptığımız bir yenilik daha var.

Bundan sonra Ayın Enleri kategorilerinde (en aktif bölüm, en iyi konu, en kötü admin, en kötü süpermoderatör, en kötü moderatör, en agresif yönetici kategorileri hariç) 1 nci seçilen üyelerimiz 150 rep puan ödülü kazanacaktır.

Bilginize sunar, iyi forumlar dileriz.
[/QUOTE]

Yazılı olması lazım. konuyu incelerim. düzeltilmesi gerekiyorsa düzeltirim :R

Teşekkürler arkadaşlar seçimleriniz için :R Lakin bu ay en iyi yöneticiler kategorisinden bir bölüme (en iyi admin) seçilmemi biraz garip bulduğumu söylemek isterim. Zira pek de aktif değildim bu sıralar. En iyi admin kategorisinde benim favorilerim InnoCence ve -Ediz1912- :R

Abla senelerini vermişsin foruma, bu ay en iyisi seçilmesen de en iyisi sensin yine, genel olarak. :R

Ben iyi ya da kötü seçilip seçilmemesinde değilim ya.

Neye göre yazılıyor bilmiyorum :D ya herkes sevdiğine veriyor ya da arkadaşına :D

Bana ilginç gelen şey kimse en kötü admin kısmını doldurmazken iki üyenin anlaşmalı gibi yazmaları :D

---> Yönetim Sohbet

Çok Güzel Oldu Bence.

Şimdi anlaşmalı olarakta karşılıklı rep veremicekler :R

+ Mesela ben Kubilay'ın sayfasını açıp kendime rep kasmadım bu zamana kadar. O daki elimin altındaydı yapmak istesem yapardım.İsteyen mod panelinden kontrol edebilir :R

gerek duymuyorum böyle şeylere :R :R

---> Yönetim Sohbet

Kusura bakmasın da ayin enlerini kimse haklı olarak vermiyor sadece sevdiği insanları ve arkadaşlarına veriyor aktif olmayan kişisel bile aktif yazılmış gördüm ya kimse kimseye laikiyle vermiyor bana göre

---> Yönetim Sohbet

acaba yanlıs bısımı yasptım kı ben :eek:

ben sızınde onlar gıbı repınız kadar yuksek vermenızı sagladım

sız herkes 15 mı versın demıstınız :D

---> Yönetim Sohbet

acaba yanlıs bısımı yasptım kı ben :eek:

ben sızınde onlar gıbı repınız kadar yuksek vermenızı sagladım

sız herkes 15 mı versın demıstınız :D

abi mantıklı olanı yaptın

herhangi üye 300 rep verirken bizim 15 vermemiz komik

vallaha + rep yazmaya vermeye utanıyordum :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri