Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Validenin ameliyatından ötürü bu aralar pek aktif olamayacağım arkadaşlar bilginize..

Geçmiş olsun kardeşim, Allah acil şifalar versin.

Anlarım hocam evelallah :R
Peki, paylaşıma başlıyayım o vakit. xD
Bölüm hakkında bir ricam olacak;

Bölümün logosunu gülücük yapmak biraz garip oldu sanki, oraya tumblr logosu koysak uyar mı?

QZpGzV.png

Tamamdır, ekledim kardeşim.

Hadi bakalım yeni konularını bekliyorum. :R

---> Yönetim Sohbet

LG cep telefonları bölümü forumda aktif olurmu sence ? Yoksa diğer cep telefonları bölümünde kalması dahamı iyi ?

Nasıl bir marka yani ?

Bu aralar piyasada Apple(iPhone), Samsung, LG ve Huawei telefonlar ön planda. Gayet kaliteli bir marka hocam. Aktif olur mu olmaz mı bilemem ama sürekli güncel tutarsak hit getirebilecek bir bölüm olabilir diye düşünüyorum. :R

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION] cok gecmis olsun.
Allah acil sifalar versin.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Hocam merhaba. Tumblr bölümünde yardırıp 1 gecede 100-200 konu açmak istemiyorum. Onun yerine bu haftasonu (bugün de dahil) yavaştan, kaliteli konular açacağım. Hızlı bir şekilde çöp ve faydasız konu açmak yerine, yavaş bir şekilde kaliteli konular açmak istiyorum. Benim konu görüntülenmeleri de 20'nin altında olmuyor zaten. Pazar akşamına kadar 100'den fazla konu açmış olurum bölüme muhtemelen. İyi geceler :R

---> Yönetim Sohbet

Hocam merhaba. Tumblr bölümünde yardırıp 1 gecede 100-200 konu açmak istemiyorum. Onun yerine bu haftasonu (bugün de dahil) yavaştan, kaliteli konular açacağım. Hızlı bir şekilde çöp ve faydasız konu açmak yerine, yavaş bir şekilde kaliteli konular açmak istiyorum. Benim konu görüntülenmeleri de 20'nin altında olmuyor zaten. Pazar akşamına kadar 100'den fazla konu açmış olurum bölüme muhtemelen. İyi geceler :R

İşte en doğrusu bu kardeşim.

Ellerine sağlık şimdiden.

Teşekkürler ve tebrikler sana. :R

---> Yönetim Sohbet

İlginç Şarkı Sözleri diye konu açmak istiyorum arattım bulamadım.
Bunu forum oyunları gibi yere mi açayım yoksa başka yere mi?

---> Yönetim Sohbet

İlginç Şarkı Sözleri diye konu açmak istiyorum arattım bulamadım.
Bunu forum oyunları gibi yere mi açayım yoksa başka yere mi?

Forum oyunlarına konu açmak yasak.

Eğer eğlence-geyik üzerine bir konuysa;

Geyik Forum & Geyik Forumları bölümüne açabilirsin.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Ad-Soyad ile üye olan kişileri neden banlıyorsun ?

Önce yasak dedik banlayın dedik, sonra oturduk Özkanla konuşup bu yasağı kaldırdık artık Ad-Soyad ile üye olmak serbest kimseyi bundan dolayı banlamayın dedik hatta sen okudum, anladım yazdın;

http://www.duslerforum.org/showpost.php?p=4943712&postcount=8976

Neden hala bu tip üyelikleri banladığını sorabilir miyim ?

Lütfen şimdiye dek banladığın bütün Ad-Soyadlı üyelerin banlarını tekrar açar mısın.

[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]

Kardeşim sende 2 tane üye banlamışsın ama konularını açmamışsın.

Lütfen banlanan üyelerin konuları geciktirmeden açalım, sonra banlanan üye Özkana mail atıyor neden banlandım hangi hakla beni banladınız falan filan.

---> Yönetim Sohbet

Forum ismi geçiyor kardeşim ismi değiştirip ban konusunu açarsan sevinirim telden giriyorum :R

Sent from my iPhone using Tapatalk

---> Yönetim Sohbet

Ay ozur dilerim unuttum ya :s
Dikkat edicem
Birden kaptırmışım kendimi :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri