Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

bir onerim olacak resimlere üye olmayan kisilere kopyalama yasagı koyma sansınız varmı kopyalama yaparken uye olmanız gerekiyor diuye bir ibare koyarsanız daha iyi olacagını düsünüuorum uye kaydımız olacagını düsünüyorum

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

bir onerim olacak resimlere üye olmayan kisilere kopyalama yasagı koyma sansınız varmı kopyalama yaparken uye olmanız gerekiyor diuye bir ibare koyarsanız daha iyi olacagını düsünüuorum uye kaydımız olacagını düsünüyorum

Resimler derken hangi resimler ?

Ayrıca ekran görüntüsü ile isteyen kişi istediğini kopyalar. Oda olmadı başka teknikler kullanır. Bunun önüne geçmemiz biraz zor gibi.

---> Yönetim Sohbet

Resimler derken hangi resimler ?

Ayrıca ekran görüntüsü ile isteyen kişi istediğini kopyalar. Oda olmadı başka teknikler kullanır. Bunun önüne geçmemiz biraz zor gibi.

forumda bir resim paylaşıyoruz onları resimler bölümü olabilir skypi bölümü olabilir oylede de çoğu bilmiyor diğer yolları resmi sağ tikladiklarinda üye olmanız gerekiyor dese boylr belki. üyeleri çekeriz beğendiği bir resim icjn kayıt olur B şekil üye artırabilir iz

---> Yönetim Sohbet

forumda bir resim paylaşıyoruz onları resimler bölümü olabilir skypi bölümü olabilir oylede de çoğu bilmiyor diğer yolları resmi sağ tikladiklarinda üye olmanız gerekiyor dese boylr belki. üyeleri çekeriz beğendiği bir resim icjn kayıt olur B şekil üye artırabilir iz

Son kararı verecektir.

---> Yönetim Sohbet

Sensiz olmaz. Bizim üyeye ihtiyacımız yok ki?

Hic fark ettin mi bilmem ama cikis yap sitede gez bak sitedeki her sey acık konular mesajlar linkler downloadlar..

Forum sitelerinin hemen hemen hepsinde sey yazar linki görmek icin üye olun

Veya konuyu görmek icin yorum yazın gibi

Bizim üyeye veya mesaj sayısına ihtiyacımız olmadıgı icin linkler resimler her sey acık bizim amacımız ne o Zaman aabey? Dersen

Bizim amacımız aktif üye sadece , yanı ki resim bakmayan gelen Ada'm uyelik zorunlu ise üye olur resmi alır çıkar gider .. Veya üye zorunlu olduğu icin uyuz olur üye olmadan çıkar gider..
Ama aktif olmak isteyen biri her turlu kendi üye olup takılır zaten bize o kesim lazım

Burda size düşen Google da dikkat çekecek başlıklar açıp hit çekmek. Gündemde ne varsa onu aktif açmak ornek

Beyaz show propaganda yaptı mı?? Başlığı altında haber

Kenan Işık oldu mu?

Levent kirca olmeden önceki son görüntüleri

Vs vs gündem de ne varsa onu açmak

14 subat yaklaşıyor mesela

14 subat hediye çeşitleri

14 subat sevgilime ne alabilirim

Ygs oss vs yaklaşmadan çekecek konular

Askerlikle ilgili [MENTION=14522]paradoks[/MENTION] bu onemli eskiden düzenli yapıyorduk inceleyin ornek veriyorum

Önümuzde subatta asker alımı var ise unuttum
Onun baslık formatı vardı

Subat askere gidecek olanlar değilde öyle bisi sonra

1995 mi kac yılı askere gidiyor ise

1995 doğumluyum ne Zaman askere gidecegim

Gibi 2000 yıllarına kadar başlıklar açılabilir anca algılar hepsini zamanla patlar

iPhone 6'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

---> Yönetim Sohbet

Hic fark ettin mi bilmem ama cikis yap sitede gez bak sitedeki her sey acık konular mesajlar linkler downloadlar..

Bizim üyeye veya mesaj sayısına ihtiyacımız olmadıgı icin linkler resimler her sey acık bizim amacımız ne o Zaman aabey? Dersen

Bizim amacımız aktif üye sadece , yanı ki resim bakmayan gelen Ada'm uyelik zorunlu ise üye olur resmi alır çıkar gider .. Veya üye zorunlu olduğu icin uyuz olur üye olmadan çıkar gider..
Ama aktif olmak isteyen biri her turlu kendi üye olup takılır zaten bize o kesim lazım

Burda size düşen Google da dikkat çekecek başlıklar açıp hit çekmek. Gündemde ne varsa onu aktif açmak ornek

Kenan Işık oldu mu?

Askerlikle ilgili [MENTION=14522]paradoks[/MENTION] bu onemli eskiden düzenli yapıyorduk inceleyin ornek veriyorum

Gibi 2000 yıllarına kadar başlıklar açılabilir anca algılar hepsini zamanla patlar

ok anladım abi 14 şubat benjm aklımda zatenn onun için araştırmalar yapıyorum ilgi çekici. bir şeyler yapabilir miyiz diye

elimden geldiğin ce gündem olacsk şeyleri açmaya çalışıyprim millerin ilgisini çekecek şeyler

örneğin http://www.duslerforum.org/beyaza-b...gulandirdi-t603662.html?p=4937262#post4937262

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Kenan Işık oldu mu?

Askerlik konuları bende. İnceleyip gerekenleri açacağım.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] Beyaz Show ile ilgili konular açıyorum ya ayrı bir bölüm açılabilir mi?
Sadece merak için sordum. O ses Türkiye Yeteneksizsiniz gibi programların konuları müzik veya başka yerlere açılıyor. Beyaz Show 20 yıldır devam eden köklü bir program ve seveni çok.
Sorayım dedim :)

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] Beyaz Show ile ilgili konular açıyorum ya ayrı bir bölüm açılabilir mi?
Sadece merak için sordum. O ses Türkiye Yeteneksizsiniz gibi programların konuları müzik veya başka yerlere açılıyor. Beyaz Show 20 yıldır devam eden köklü bir program ve seveni çok.
Sorayım dedim :)

Yani tek tek programlar için bölüm açmak bana pek sıcak gelmiyor.

Sonuçta yarışmalar - programlar adlı bir bölümümüz var tüm yarışma ve programların haberlerini, videolarını o bölüme açabiliriz. :)

---> Yönetim Sohbet

Selamun Aleyküm kaç gündür (hafta da olabilir bilmiyorum xD) pasif kaldım bazı sebeplerden dolayı.
İş başına dönmek lazımdır herhal xD

---> Yönetim Sohbet

~AnıL ~

Denen it üyelere özel mesajla başka bir forum sitesinin reklamını yapmış.

Üyelerden gelen şikayetler doğrultusunda öğrendik bizde.

Kendisini süresiz banladık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri