Hay maşallah çalışkan adminlerim benim hemende yeni arkadaşlarına yardımcı oluyorlar. xD
Aslansınız siz aslan. :R
Elinize sağlık.
Haha helal beko sana harbiden ya :Ç
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION] Kardeşim zahmet etme girdim ben. Çok sağ ol. :R
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION] Ellerine kollarına internetine zeval vermesin Allah :R
Uğraştın o kadar çok sağ ol ya.
Çok çok iyi akşamlar senin olsun
Estağfurullah abla sana da iyi geceler. :R
Hazır anlatım hazırlamışken bunu bölümde konu olarak paylaşayım terfi eden olunca konunun linkini atarız. xD
Backtoblack DF BOT'A YAKALANDI hesapların sahibi olan arkadaşa mesaj atıp hangi hesabı kullanacağını sordum, verdiği cevaba göre banlama işlemini yaparız şimdilik bekletelim. :R
yeni üyeliği ile değlde eski hesabıyla devam edecek sanırım.
baktığımda yeni üyeliği aktif değildi.
Başta bende öyle düşündüm, az önce baktığımda da eski üyeliğinden çıkmış yeni üyeliğine girmişti. Bende kararsız kalıp mesajlar sormak mecburiyetinde kaldım, hayırlısı bakalım. :R
pm attın mı ?
ona göre hallet
ayy gerekeni yazmışsın zaten.
kusura bakma kafam bir dünya.
bozkurt cevap verdi mı bari
sunu kullanıcam diye
ada'ma küfür gibi soru sormuşsun
mesajı düşük üye cevap veremez ki )
nası soylesin salla cok takılmayın multi üyeliklere kendini iki ayrı üyelikti bir erkek bir bayan göstermiyorsa
anket flod reklam yarışma kasmıyorsa sorun yok eğlensin bırak
:120:
Vermedi daha, yarına cevaplar herhalde.
Hocam duyuru yapan mahalle muhtarı gibi mesaj atmıyorum herhal yumuşak dille yaklaşıyorum xD Anladım, dediğiniz gibi olsun :R
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.