Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
Senin klavyede bi sıkıntımı var dostum?

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] çöpe atıyorum hepsi ni Pokémon konuklarını çünkü daha önce bunu aynrn paylaşan bir kaç kusiiyo daha banladim o linklerin içinde reklam var

---> Yönetim Sohbet

Facebook linkini sildim server tanıtımı yapabilirler

---> Yönetim Sohbet

Önemli değil aslan parçası [MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=158527]Buğu[/MENTION] aramıza hoşgeldin, hayırlı olsun.

Aklına takılan herşeyi buradan bizlere sorabilirsin. Zamanla yeni görevine alışırsın zaten. :)

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=158527]Buğu[/MENTION]
Selin hoşgeldin tekrardan artık buradan konuşabiliriz herhangi bir sıkıntıda..
Banlama yetkin filan açıldı daha önce bizde böyle bir yetki almışmıydın acaba yoksa ilk defa mı ?

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=158527]Buğu[/MENTION]

Abla hayırlı olsun ilk olarak. :R
Moderatör paneli sana açıldı.
Panele sitenin sağ altından giriliyor.
Giriş yaparken bir açılır pencere açılıyor, orada kullanıcı adı ve şifre soruluyor.
Kullanıcı adı : admin
Şifre : vermem

Yazıyorsun, panel giriş sayfasına ulaşıyorsun. Oradan panele kendi kullanıcı adın ve şifrenle giriş yapıyorsun.
Panel kullanımı hakkında bilgin var mı yok mu bilmiyorum, onu sen bildirirsin bize yardımcı olunur.

Tebrik ederim :R

---> Yönetim Sohbet

İlk daha acemiyim yani :)
Öğrenirim en kısa zamanda :)

Estf öyle şeymi olur bizde bilmiyoduk :) zamanla alışırsın..
Üye kontrol etme , üye banlama gibi işlemleri [MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION] Kardeşim müsaitse anlatır şimdi hemen, ben telefondan giriyorum çünkü şuanda uzun uzun yazamayacağım ha ama berkayında işi varsa 2 saate ben yazarım burdan sana tekrar hayırlı olsun puurple'ı değiştirmeseydin keşke :)

---> Yönetim Sohbet

Hay maşallah çalışkan adminlerim benim hemende yeni arkadaşlarına yardımcı oluyorlar. xD

Aslansınız siz aslan. :R

Elinize sağlık.

---> Yönetim Sohbet

Üye kontrol etme , üye banlama gibi işlemleri [MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION] Kardeşim müsaitse anlatır şimdi hemen, ben telefondan giriyorum çünkü şuanda uzun uzun yazamayacağım ha ama berkayında işi varsa 2 saate ben yazarım burdan sana tekrar hayırlı olsun puurple'ı değiştirmeseydin keşke :)

Bunu demeyeydin iyiydi :p neyse ben de Buğu olaraktan mor olayım. :R

Cidden çok sağ olun ya :)

---> Yönetim Sohbet

Hemen bir resimli anlatım hazırlayayım başkan. xD

[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION] Sağ ol kardeşim yapacağım inşallah :D

İnşallah ablam. :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri