Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

NVD20X.jpg

kr68zD.jpg

JLDzbQ.jpg

vzPNvz.jpg

Hatıra köşesinden çıkanlar, foruma dair elimizdeki en eski resimler bunlar :R

Ayrıca ;

bujl8.jpg

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Renk & Tag uyumu efsane hocam xD

Bize sadece top20 bölümü değil, bütün forumların eski resimleri lazım kardeşim.

Bu 3-4 tane resimle o konuyu güncellemek mümkün değil.

Yinede araştırmaya devam sonunda süpriz ödül var. xD

Benim damarda genel sorumlu kanı geziyor herhalde. :Ç

---> Yönetim Sohbet

Bize sadece top20 bölümü değil, bütün forumların eski resimleri lazım kardeşim.

Bu 3-4 tane resimle o konuyu güncellemek mümkün değil.

Yinede araştırmaya devam sonunda süpriz ödül var. xD

Benim damarda genel sorumlu kanı geziyor herhalde. :Ç

Farkındayım hocam, belli olmaz; belki resimleri zamanla toplar, konuyu yine aktif hale getiririz. xD Bulduklarımı buraya atıyorum sadece. :R

Hahhaha katılıyorum xD

uFuCKLıK ta benim xD

Başkan nedense şaşırmadım xD

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

sağolasın kardeşim:R , senin nick neydi o zamanlar?

CaRiSma. ya da KronikTürk falandı herhalde hocam, o zamanlar modaydı herhal bu türk nickler. Kimsenin hatırlayacağını sanma zira o zamanlarda forum ortamına fazla ayak uyduramadım,günde 20-30 konu açar çıkardım. :R

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Ben Uyarı Verdim Post Kasmak Yasaktır Dikkat edin diye.

konular sıkıntılı değildi baktıklarım yani

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]

GiveMeaSigN adlı üyenin bana attığı özel mesaj;

GiveMeaSigN' Alıntı:
Sensiz olmaz açtığın butun konular yanlış yere açıyorsun yazmışş... İstemiyorsanız açmam konuu..
İyi forumlarr..

Abi ben anlamıyorum konu açan üyeye, aktif olan üyeye konularını yanlış yere açıyorsun yazmak yerine;

Merhaba, öncelikle açtığınız konular için teşekkür ederiz, fakat görüyorum ki yanlış yere açıyorsunuz. Sizden ricam konularınızı doğru yere açmanız eğer konularınızı nereye açacağınızını bilmiyorsanız bizlerden yardım isteyebilirsiniz.

Açtığınız değerli konular için teşekkür ederiz.

Demek bu kadarmı zor.

Ben kaç kere diyorum ki üyelere kibar olalım, üyelere yapıcı olalım. Çünkü forumumuzun yeni üyeye ihtiyacı var.

Umarım bu son olur.

İyi geceler.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]

GiveMeaSigN adlı üyenin bana attığı özel mesaj;

Abi ben anlamıyorum konu açan üyeye, aktif olan üyeye konularını yanlış yere açıyorsun yazmak yerine;

Merhaba, öncelikle açtığınız konular için teşekkür ederiz, fakat görüyorum ki yanlış yere açıyorsunuz. Sizden ricam konularınızı doğru yere açmanız eğer konularınızı nereye açacağınızını bilmiyorsanız bizlerden yardım isteyebilirsiniz.

Açtığınız değerli konular için teşekkür ederiz.

Demek bu kadarmı zor.

Ben kaç kere diyorum ki üyelere kibar olalım, üyelere yapıcı olalım. Çünkü forumumuzun yeni üyeye ihtiyacı var.

Umarım bu son olur.

İyi geceler.

Slm açtığın konular hep yanlış yere açiyon bilgin olsin orası resimli şiirler için şiir bölümüne açabilir sin

atigim msj bu ha yanlış olmasin kırılmasına diye özelikle özelden atayım dedim konuların altına bir yazma dim kusura bakma din da

tmm haklısın abi o kadar uzatma dim doğrudur telden giriyorum çalışıyorum Kuşa dan yazdım

---> Yönetim Sohbet

Slm açtığın konular hep yanlış yere açiyon bilgin olsin orası resimli şiirler için şiir bölümüne açabilir sin

atigim msj bu ha yanlış olmasin kırılmasına diye özelikle özelden atayım dedim konuların altına bir yazma dim kusura bakma din da

tmm haklısın abi o kadar uzatma dim doğrudur telden giriyorum çalışıyorum Kuşa dan yazdım

Daha dikkatli olursan sevinirim kardeşim.
Sonuçta biz yöneticiyiz her zaman kibar ve yapıcı olmamız gerekiyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri