Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Hocam videoyu indirim youtube kanalımdan upload edecektim, fakat video'ya ben de ulaşamıyorum ne yazık ki. Facebook "bu videoyu oynatmakta sorun yaşıyoruz diyor. :R [MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Hocam videoyu indirim youtube kanalımdan upload edecektim, fakat video'ya ben de ulaşamıyorum ne yazık ki. Facebook "bu videoyu oynatmakta sorun yaşıyoruz diyor. :R [MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Aynen bende facebooktan indiremedim videoyu.

Belki sen indirirsin dedim ama olmadı.

Demek videoda sorun var.

Neyse teşekkürler kardeşim. :R

---> Yönetim Sohbet

Merhaba,

Arkadaşlar bu hafta paylaşım yönünden zayıf kaldım biraz kusura bakmayın, şehir dışında olmam, son 1 aydır paçamı kurtaramadığım hastalıklar vb.. foruma fazla vakit ayırmama engel oldu. Yarın itibariyle bir çeki düzen vereceğim hayırlısıyla.

İyi geceler. :R

---> Yönetim Sohbet

Merhaba,

Arkadaşlar bu hafta paylaşım yönünden zayıf kaldım biraz kusura bakmayın, şehir dışında olmam, son 1 aydır paçamı kurtaramadığım hastalıklar vb.. foruma fazla vakit ayırmama engel oldu. Yarın itibariyle bir çeki düzen vereceğim hayırlısıyla.

İyi geceler. :R

Bu hafta hep beraber Alexanın altını üstüne getirelim o halde. :R

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]
[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]

Arkadaşlar hepinize Merhaba.

Forumumuz günden güne aktifliğini ve Alexa da ki sıralamasını yükseltiyor.

Bunlar tabikide sizin açtığınız konular, verdiğiniz emekler sayesinde oluyor.

Bundan dolayı size teşekkür ediyorum ve sizi kutluyorum.

Yanlız önemli bir konuyu sizlere hatırlatmak istiyorum.

Açtığınız konulara '' Anahtar Kelimeler '' eklemeyi ihmal etmeyin.

Çünkü ekleyeceğiniz '' Anahtar Kelimeler '' sayesinde forumumuzun aktifliği, açtığınız konuların görüntülenme sayısı ve Alexa da ki yükselişimiz artıyor.

Ve son bir konu ise ekleyeceğiniz '' Anahtar Kelimeler '' içerisinde mutlaka '' forum siteleri '' kelimesi olsun.

Çünkü %31.29 ile en çok bulunan anahtar kelimemiz bu.

Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.

İyi forumlar.

---> Yönetim Sohbet

Katılıyorum.

Bu konunun zahmetli oluşturacağını düşünüyorsanız paylaşım yapacağınız bölüm ile ilgili anahtar keline ralebinde bulunun bana, ben size hazırlarım.

İyi günler. :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri