Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

valla ne yalan söyliyim hiç dikkat etmiyordum anahtar kelimeye bundan sonra dikkat ederiz her şeş düşlerforum için :)

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar bir sıkıntım var ben çözemedim sizede sorayım;
Konu açamıyorum kaç gündür.. Farklı siteden bir yazı veyahut resim kopyaladığım zaman foruma yapıştırdığım zaman resim kayboluyor.. yazılar ise kopyaladığım sitede renkli yazılarsa foruma yapıştırdım mı renkler boyutlar kayboluyor..
Örnek;

Foruma bir yazı yazarken atıyorum yazı fontunu kalınlaştırıp ortaya alacağım yazıyı eskiden bunu yapınca otomatik olarak kodlar çıkmadan yapıyordu şimdi ise
kodları çıkıyor..

özkan abiyle görüştüm profil ayarlarımdan WYSIWYG editörünü değiştirmeme rağmen sorun düzelmedi konu açamıyorum valla :)

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]​

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]

Tekrar kontrol eder misin kardeşim.

CBR500R’nin performansı ilk sportif motosikletini arayanlara virajlı bir yolda ve hatta yarış pistinde heyecan verici bir sürüş sağlayabiliyor. Şehir içinde de aynı derecede başarılı ve her boyda ve vücut yapısındaki insan tarafından kullanılabilecek ve son derece zevk alınabilen bir motosiklet olarak tasarlandı.

DOHC iki silindirli yakıt enjeksiyonlu motor etkileyici yakıt tüketimine sahip. Honda’nın mühendisleri bu makineyi "erişilebilir bir CBR motoru" olarak görüyor ve adını da hak ediyor.

Çelik elmas şasisi ve yüksek kaliteli süspansiyonu, teleskopik ön çatallar ve tekli Pro-Link arka amortisör, kendinden emin, hassas bir kullanım sağlıyor. Güçlü, dalga şekilli disk frenler standart donanımdaki ABS ile destekleniyor.

Teknik Özellikler
Motor: Sıvı soğutmalı, Paralel ikiz, DOHC, çift silindirli
Motor hacmi (cc): 471
Silindir çapı x strok (mm): 67 x 66,8 mm
Sıkıştırma oranı: 10,7 : 1
Yakıt sistemi: PGM-FI Elektronik Yakıt Enjeksiyon Sistemi
Maks. Güç (kW@dev/dak): 35 Kw @ 8500 (47,6 PS)
Maks. Tork (Nm @ dev/dak): 43 Nm @ 7000
Ateşleme: Motor
Çalıştırma: Elektrikli
Şanzıman: Çok diskli kavrama, 6 vites
Güç aktarımı: Zincirli
Boyutlar (UxGxY) (mm): 2.075 x 740 x 1.145
Tekerlekler arası mesafe (mm): 1.410
Sele yüksekliği (mm): 785
Yerden açıklık (mm): 140
Yakıt kapasitesi (litre): 15,7 lt.

---> Yönetim Sohbet

Konu açamıyorum kaç gündür.. Farklı siteden bir yazı veyahut resim kopyaladığım zaman foruma yapıştırdığım zaman resim kayboluyor.. yazılar ise kopyaladığım sitede renkli yazılarsa foruma yapıştırdım mı renkler boyutlar kayboluyor..
Örnek;

Foruma bir yazı yazarken atıyorum yazı fontunu kalınlaştırıp ortaya alacağım yazıyı eskiden bunu yapınca otomatik olarak kodlar çıkmadan yapıyordu şimdi ise
kodları çıkıyor..

özkan abiyle görüştüm profil ayarlarımdan WYSIWYG editörünü değiştirmeme rağmen sorun düzelmedi konu açamıyorum valla :)

Hocam Chrome veya Yandex Browser kullanıyorsan bunun bir çözümü yok. Gelişmiş Modus'ta kullanıyorsun bu kısmı. Mozilla Firefox'dan ya da İnternet Explorer'dan falan girersen bu sorun kalmaz. :R WYSIWYG-Editörü formatında istediğin şekilde kopyala yapıştırı böyle yaparsın ancak :R​

---> Yönetim Sohbet

Örnek;

kodları çıkıyor..

benim bildiigim kadarıyla direk yazıyı isaretleyip kopyaladıgında renksiz olarak konu aldıgın sitede alıntı yapıp o konuyu alırsan eklersen direk cıkar yazılar renkler ama direk isaretleyip kopyalasan olmaz diye biliyorum ben cünkü direk isaretleyip kopyaladıgında kodları almıyor diye bliorum​

---> Yönetim Sohbet

Berkay zaten mozilla kullanıyordum bu hatayı görünce chrome indirdim
Fakat sorun baki kaldı..

---> Yönetim Sohbet

Berkayın dediğini yap başka bir tarayıcıdan dene kardeşim.

---> Yönetim Sohbet

Berkay zaten mozilla kullanıyordum bu hatayı görünce chrome indirdim
Fakat sorun baki kaldı..

Hocam Mozilla'dan Foruma gir, sonra kontrol panelinden ayarlar bölümüne gir.
Orada en alttan 2. bölümde Gelişmiş vB kodlarının kullanımı diye bir yer var. Orada böyle bir ekran olacak ;

Vvg4kv.jpg

WYSIWYG-Editörü'nü seç, olmazsa söyle son çare başka bir yol söyleyeceğim hocam :R

---> Yönetim Sohbet

Yok arkadaşlar mozilladayım fakat yine olmadı..
Aletin güncellemesi varmış 2 hafta önce güncellemem gereken bi şunu güncelleyelim belkide ondandır :eek:

---> Yönetim Sohbet

Resimlerde Gösterdiklerimi Uygulayın Arkadaşlar Eğer Resimleri Göremiyorsanız; Şimdi kontrol paneline gidiyoruz Soldaki menüden "Seçenekleri Düzenle"ye tıklıyoruz Açılan sayfanın en altına gidiyoruz "İlave Seçenekler" diye bir bölüm(en alttaki kutucuk) var. Mesaj yazma editörünü değiştireceğiz Mesj yazma editörü "Standard Editör-Extra formatting controls" olması lazım o seçeneği "Enhanced Interface-Full WYSIWYG Editing" olarak değiştiriyoruz

---> Yönetim Sohbet

İlk olarak mozilladan yeni konu açma menüsüne hel hocam, sonra;

0m4YmD.jpg

Bu kısa işlemi yap, bu biçime geçmiş ve sorunun çözülmüş olacak, olması gerek.

vnQO8O.jpg

Sorun çözülmezse tarayıcılarında sorun vardır hocam. :R
Son çözüm yolu bu :R

---> Yönetim Sohbet

Kardeşlerim sağolun.. mozillada şimdi oldu fakat chromeda yapamıyorum olsun mozilladan açarız konu ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri