Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] dediklerinde cok haklisin 8 yönetici az bir kisi degiliz... birimizden biri mudahale etmesi gerekirdi...

Bizim ayibimiz...

Yalniz bana bahane sunmayin demissin benim marta kadar fazla bir aktivligim olmicak...Arada bi girip bakabiliorum birde gece bu saatlerde 2 saat vaktim var. Karari sizlere birakiorum

Teşekkür ederim özeleştirin için.

Bu konuyu daha önce tekrar konuştuk biz şuan senin aktifliğinden memnunuz elinden geldiğini yaptığına inanıyoruz.

Marta kadar senin olmadığın yerde biz idare ederiz. Sıkıntı yok. :)

---> Yönetim Sohbet

Teşekkür ederim özeleştirin için.

Bu konuyu daha önce tekrar konuştuk biz şuan senin aktifliğinden memnunuz elinden geldiğini yaptığına inanıyoruz.

Marta kadar senin olmadığın yerde biz idare ederiz. Sıkıntı yok. :)

Iste ben diyim sizin haberiniz olsun karar sizin. Okeymi.

[MENTION=25800]özkan[/MENTION] pardon ya simdi hatirladim... konu kililitli oldugunu gotmedim ben.... nedemek istedigini simdi anladim

---> Yönetim Sohbet

2 gün şehir dışındaydım, iyi kötü bayağı değişim olmuş be ya. :15306_o_nee_1:

[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION] Tekrardan hoşgeldiniz, hemşehrim. :R

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]

Arkadaşlar hepinize merhaba.

Üzülerek söylüyorum ki bugün saat akşam 9 da üyenin birisi foruma p*orno video koyuyor ve maalesef hiç bir yönetici arkadaşta o sırada forumda olmadığı için bu iğrenç video 45 dakika forumda kalıyor.

En son Özkan şifresini bir tanıdığına verip hallettiriyor.

8 tane yönetici arkadaş hadi Ali yi saymıyorum şuan banlı, 7 tane yönetici arkadaş konuya mühadele edemiyor.

Forumun en aktif saatleri içerisinde olan bu olay maalesef başta Özkanı ve beni çok rahatsız etti.

Hepiniz birbirinden değerli insanlarınız bizim için. Biz kimseyi kırmak, üzmek yada yetkisini alıp yıllarca emek verdiği bu siteden uzaklaştırmak istemiyoruz.

Fakat görüyorum ki sanki iyi niyetimiz suistimal ediliyor.

Bundan sonra aktif olmayan, forumla ilgilenemeyen arkadaşlar olursa yetkisi düşürülecek yada yetkisi alınacaktır.

Sonuçta aşağıda Moderatör olup Süper Moderatör olmayı bekleyen, Süper Moderatör olup Admin olmayı bekleyen kişiler var.

Ve lütfen hiç bir yönetici arkadaş bana bahane sunmasın ben hepinizi takip ediyorum Forum Oyunları bölümünde son derece aktiflik sağlıyorsunuz.

Umarım bu mesajımdan sonra herkes aktiflik süresine ve forumla ilgilenme süresine dikkat eder.?

Merhaba, hocam kusura bakmayın. Şehir dışındaydım 2 gündür. Maazeretimi bildirmeye, forum ile ilgilenmeye fırsatım olmadı.

Geçmiş olsun arkadaşlar öncelikle.. Olayın olduğu esna aliyle konuştuk zaten.. manisada Karşıyaka-akhisar maçındaydım.. Sayımızda fazla ama olan olmuş biten bitmiş..
bal böceği gitmiş emekleri için Allah razı olsun
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION] hayırlı olsun kardeşim sanada..

Teşekkür ederim hocam. :R

---> Yönetim Sohbet

Merhaba.

Ayın Enleri ile ilgili bir önerim olacak;

Her ay, düzenli olarak ayın enleri seçimi yapılıyor, Ayşegül abla ilgileniyor sağolsun. Yapacağım önerinin %70 ihtimal bu aylık etkinliğe üyelerin katılımını ayın enlerine olan ilginin artmasını sağlar diye umuyorum. Önerim şu ;

Her "En" bölümü için 150 Rep ödülü koyalım, yöneticiler en'lerine "En iyi mod, admin vb." seçilen en'ler de 100 rep ödüllü olsun. En aktif üye seçilenin 250 rep ödülü de sabit kalsın.

Böyle bir öneride bulunmamın amacı şu; Ayın En'leri hem bir etkinlik, hem de yarışma tarzında bir uygulama. Ve etkinlikler, yarışmalar genelde ödülle mükafatlandırılır kanımca. Bu türden ödüller koyulursa üyelerin aktifliklerinde bir miktar artış olacağı ve ayın enleri konusuna katılımın artacağı kanaatindeyim.

Öneriyi eleştrinize, onayınıza sunarım.

Saygılar. :R

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]
[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]
[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

aklıma bir şey takıldı.

Forumda link veren, reklam yapan yada kural dışı konu açan üyeler olduğunda linkini buraya verip diğer yönetici arkadaşlardan yardım istiyorsun. Senin forumun tümünde silme, taşıma, kitleme yetkin var. Neden diğer arkadaşlara yazıyorsun ? Nasıl yada ne şekilde mühadele edeceğinimi bilmiyorsun ?

oyun konuların da,verilen linklerin tam olarak ne kadar sakıncalı olduğunu,bilmediğimden bu yola başvurdun..Dikat ederim...

---> Yönetim Sohbet

Berkayın fikiri güzel.

Her en kategorisine (bölüm ve konu dışındaki kategorilere) 150 rep ödülü.

Bir dahaki ayın konusunu bu şekilde açarsın sana zahmet Ayşegül.

---> Yönetim Sohbet

Berkayın fikiri güzel.

Her en kategorisine (bölüm ve konu dışındaki kategorilere) 150 rep ödülü.

Bir dahaki ayın konusunu bu şekilde açarsın sana zahmet Ayşegül.

Onaylamanıza sevindim hocam. :R

---> Yönetim Sohbet

Guzel fikir...

Yani simdi en kotu mod secildin 150 rep veya en agresiv secildin 150 repmi :)))

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Önümüzdeki Ayın Enleri seçimlerinden başlamak üzere yaptığımız bir yenilik daha var.

Bundan sonra Ayın Enleri kategorilerinde (en aktif bölüm, en iyi konu, en kötü admin, en kötü süpermoderatör, en kötü moderatör, en agresif yönetici kategorileri hariç) 1 nci seçilen üyelerimiz 150 rep puan ödülü kazanacaktır.

Bilginize sunar, iyi forumlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri