Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]

Hem konu düzenlenmiş hemde aktif üye değil.

Bana gerek yok.

Zaten adamı banlasak bile ruhu duymaz. xD

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

aralık Ayı En Çok mesaj Yazanlar Listesi.. Kasım Ayı En Çok mesaj Yazanlar Listesi..
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

aralık bitti nerdeyse

---> Yönetim Sohbet

http://www.duslerforum.org/moduller-ve-yazilimlari-f504.html?f=504

teredütte kaldım bilginizi istiyorum bu bolüme

kamera sistemleri alarm sistemleri falan acabiliyormuyız

Bilgisayar Forumları adlı kategoride Güvenlik Forumları var, oraya açabilirsin. Şimdi ne alaka orayla diyeceksin; Güvenlik sistemleri, kameralar vb... donanım ve yazılım ile alakalı, bilgisayar ile yönetilen cihazlar. O yüzden bu bölüm uygun olabilir diye düşünüyorum. İyi paylaşımlar. :R

---> Yönetim Sohbet

Bilgisayar Forumları adlı kategoride Güvenlik Forumları var, oraya açabilirsin. Şimdi ne alaka orayla diyeceksin; Güvenlik sistemleri, kameralar vb... donanım ve yazılım ile alakalı, bilgisayar ile yönetilen cihazlar. O yüzden bu bölüm uygun olabilir diye düşünüyorum. İyi paylaşımlar. :R

:3dh2b::3dh2b::3dh2b:

---> Yönetim Sohbet

Hocam Modifiye, Tuning Forumlarındaki ;

Modifiye, Tuning Teknik Bilgiler adlı bölümün adının Motorlu Araçlar Teknik Bilgiler diye değiştirilmesi kanaatindeyim. Zira o bölümde modifiye dışında motorlu araçlar hakkında konular da açılıyor. İsim önerdiğim gibi değişirse eğer; bu bölümün genelliği artacak, modifiye, tuning ve daha genel konuların paylaşıldığı ve paylaşılabileceği bir bölüm niteliği kazanmış olacak. :R

Saygılar. :Ü

---> Yönetim Sohbet

Hocam Modifiye, Tuning Forumlarındaki ;

Modifiye, Tuning Teknik Bilgiler adlı bölümün adının Motorlu Araçlar Teknik Bilgiler diye değiştirilmesi kanaatindeyim. Zira o bölümde modifiye dışında motorlu araçlar hakkında konular da açılıyor. İsim önerdiğim gibi değişirse eğer; bu bölümün genelliği artacak, modifiye, tuning ve daha genel konuların paylaşıldığı ve paylaşılabileceği bir bölüm niteliği kazanmış olacak. :R

Saygılar. :Ü

Çok mantıklı bir fikir.

Değiştirdim. :R

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]
Abi foruma vine bölümünün açılması isteniyor üyeler tarafından..

Youtube eklentisi gibi vine eklentisi kurabilme ihtimalimiz nedir?

---> Yönetim Sohbet

Google'da Sevgi Forumları diye arama yapınca 2. sırada çıkıyor aşk-sevgi forumlarımız, gayet güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri