Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Selamun Aleyküm,

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] hocam sorumluluğuma aldığm bölümleri sürekli güncelliyorum da, üzerinde durulması, güncellenmesi gereken başka bölüm vb. falan varsa bana görev verin yapayım yarın geldiğimde, canım sıkılıyor. xD

---> Yönetim Sohbet

Selamun Aleyküm,

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] hocam sorumluluğuma aldığm bölümleri sürekli güncelliyorum da, üzerinde durulması, güncellenmesi gereken başka bölüm vb. falan varsa bana görev verin yapayım yarın geldiğimde, canım sıkılıyor. xD

Sen yeter ki iste. xD

Aşağıda ki 3 forum bizim en zayıf noktamız.

Ben bile buraya konu açmak istediğim de konu bulamıyorum.

Eğer buralarla ilgilenir ve gerekli çabayı gösterirsen gerçekten çok sevinirim.

Ayrıca bu güzel isteğinden ötürü de seni tebrik ediyorum kardeşim.

Gerçekten forum ve yönetim için çok önemli birisin.

İyiki aramızdasın kardeşim. :R

Motorlu Araçlar Forum, Modifiye Forum, Tuning Forumlar

Webmaster Forum, Webmaster Forumları

Cep Forum, Cep Telefonları Forumları

---> Yönetim Sohbet

Sen yeter ki iste. xD

Aşağıda ki 3 forum bizim en zayıf noktamız.

Ben bile buraya konu açmak istediğim de konu bulamıyorum.

Eğer buralarla ilgilenir ve gerekli çabayı gösterirsen gerçekten çok sevinirim.

Ayrıca bu güzel isteğinden ötürü de seni tebrik ediyorum kardeşim.

Gerçekten forum ve yönetim için çok önemli birisin.

İyiki aramızdasın kardeşim. :R

Motorlu Araçlar Forum, Modifiye Forum, Tuning Forumlar

Webmaster Forum, Webmaster Forumları

Cep Forum, Cep Telefonları Forumları

2-3 sene önce bu bölümlerde moderatörlük yapmıştım sanırım öğleden sonra başlarım icraate. Teşekkür ederim hocam, aynı şeyler sizin için de geçerli. :R

---> Yönetim Sohbet

2-3 sene önce bu bölümlerde moderatörlük yapmıştım sanırım öğleden sonra başlarım icraate. Teşekkür ederim hocam, aynı şeyler sizin için de geçerli. :R

Eğer sağlam kaynak bulursan bu forumlar için benimle mutlaka paylaş bende sana destek vereyim.

Bir elin nesi var iki elin sesi var. :R

Ayrıca bu aralar canın bir şeyemi sıkkın biraz mutsuz gibi görüyorum seni ?

---> Yönetim Sohbet

Eğer sağlam kaynak bulursan bu forumlar için benimle mutlaka paylaş bende sana destek vereyim.

Bir elin nesi var iki elin sesi var. :R

Ayrıca bu aralar canın bir şeyemi sıkkın biraz mutsuz gibi görüyorum seni ?

Tamamdır hocam :R
Yok sıkkın değil de, ağır bir hastalıktan yeni yeni çıktım hocam yavaştan toparlanıyorum. Normale dönerim yakında xD

---> Yönetim Sohbet

Merhaba,

Hocam uygunsa, yarın müsait bir zamanınızda Genel Forum, Genel Bölümler kategorisinde "Türklük ve Türklük Değerleri" adlı bir bölüm açılabilmesi mümkün müdür?

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Ha evet, kısmi körlük başladı bende herhal, diyorum böyle bir bölüm vardı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum diye xD Kusura bakmayın hocam gözümden kaçmış. Önerimi yoksayın hocam, makul bu bölüm. Teşekkürler. :R

Estafurullah kardeşim ne demek, yinede önerin için ben teşekkür ederim.

---> Yönetim Sohbet

Hocam zamanında kaynak olarak kullandığım sitelerin çoğu kapanmış durumda, lakin ;

maxicep, chip.com.tr, webtekno, mobiletisim.com gibi sitelerden Cep Telefonları Forumları için bilgi,

webmastersitesi, forum.iyinet, wmaraci, r10 gibi sitelerden de Webmaster Forumları için bilgi

alabiliriz. :R

---> Yönetim Sohbet

Hocam zamanında kaynak olarak kullandığım sitelerin çoğu kapanmış durumda, lakin ;

maxicep, chip.com.tr, webtekno, mobiletisim.com gibi sitelerden Cep Telefonları Forumları için bilgi,

webmastersitesi, forum.iyinet, wmaraci, r10 gibi sitelerden de Webmaster Forumları için bilgi

alabiliriz. :R

Tamamdır kardeşim. Teşekkürler.

Adınız[MENTION=12109]düşler[/MENTION]Forum.Org Msn Adresi İsteyenler

kaldıralım mı kardeşim bu bölümü? [MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Kaldırdım kardeşim.

---> Yönetim Sohbet

http://www.duslerforum.org/ozel-mesaj-pm-sistemi-acilmistir-t599895.html?t=599895

Forumumuza hayırlı olsun. Bunu açmamızın tek sebebi forumdaki aktifliği ve üye sayısını arttırmak.

Yukardaki konuyu sürekli takip ediniz. Eğer özel mesaj üzerinden herhangi bir reklam, küfür yada zorla birşey olursa üyelerimiz bize oradan bildirecekler.

Hayırlı olsun forumumuza.

Sakıncalı olacakmış gibi geliyor ama inş. öyle bir durum ile karşılaşılmaz.

+ peki bu mesajlaşmaları takip edebilecek miyiz ??

:Alvarin_07:

şahsen tereddüte düştüm.

özelden tel. vs gibi iletişim adresleri vs paylaşılabilir . Biz bunları nasıl kontrol etcez ? :dayak:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri