Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

bu hatun aşk sözleri kasıyor
resimde ozlusozluk.com diye reklam çıkıyor fakat sitenin içersinde forum gibi bir bölüm yok sadece aşk sözleri resimleri var..
ben banlamadım zaten üyeye ihtiyacımız var yazsın dursun haberiniz olsun

Merhaba,

Kendi görüşümü bildirmek isterim hocam ; Evet üyeye ihtiyacımız var, fakat bu düşünceyle bu tür zaaflarda bulunursak bizim pek de yararımıza olacağını sanmıyorum. Üstelik üyenin de bi kalıcılığı olacağını sezemedim. Kişisel fikrim ; üyeliğinin durdurulması ya da resimlerin editlenmesinden yanadır.

Saygılar. :R

---> Yönetim Sohbet

bu hatun aşk sözleri kasıyor
resimde ozlusozluk.com diye reklam çıkıyor fakat sitenin içersinde forum gibi bir bölüm yok sadece aşk sözleri resimleri var..
ben banlamadım zaten üyeye ihtiyacımız var yazsın dursun haberiniz olsun

Bende Berkaya katılıyorum kardeşim.

Sonuçta açık açık sitenin reklamını yapıyor.

Resimleri editledim ve güzelce uyardım.

---> Yönetim Sohbet

7XJm3L.png
[/url][/IMG]

Foruim yazilmis :))

Eliniz deymisken forum genel bolumunde hertelden konusunda L buyuk yazilmis...

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

http://www.duslerforum.org/duslerforum-yenilikleri-t599367.html?t=599367

soyle bir sey düsündünm ne diyorsunuz arkadaslar buranın aktıf oldugunu ve forumda yeniiliklerin oldugunu daha cabuk gorülmesi icin ve insanların etkilerini cekebilir düsüncesiyle acıtıgım bir konu ne diyorsunuz

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=89675]Bozkurt.[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Iyi fikir ... yukari tasisan ve kilitlesen dahami iyi olcak

Birde lol bolumunu unutmussun xD

---> Yönetim Sohbet

Merhaba,

Bir tavsiyem olacak. Bu durumla sık sık karşılaşıyoruz ; foruma yeni üye olan, ne tür konuyu nereye açacağını bilmeyen üye(ler) gidiyor o bölümle alakası olmayan konuları Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları bölümüne açıyor. Bu bölüme açılan alakasız konuların önüne geçilmesi için bu bölüme "fσяυм ρяєηѕєѕ ve dυѕLєяfσяυм üує" adlı üye gruplarının konu açma yetkisinin alınması, sadece mesaj atma yetkisinin kalması gerektiğini öneriyor, yorumlarınıza sunuyorum. Ayrıca bölüm adı adı üstünde "Yönetimden Duyurular." Normal üye grubunun bu bölümde işi olduğunu sanmıyorum.:R

Saygılar.

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Merhaba,

Bir tavsiyem olacak. Bu durumla sık sık karşılaşıyoruz ; foruma yeni üye olan, ne tür konuyu nereye açacağını bilmeyen üye(ler) gidiyor o bölümle alakası olmayan konuları Yönetimden Duyurular ve Forum Kuralları bölümüne açıyor. Bu bölüme açılan alakasız konuların önüne geçilmesi için bu bölüme "fσяυм ρяєηѕєѕ ve dυѕLєяfσяυм üує" adlı üye gruplarının konu açma yetkisinin alınması, sadece mesaj atma yetkisinin kalması gerektiğini öneriyor, yorumlarınıza sunuyorum. Ayrıca bölüm adı adı üstünde "Yönetimden Duyurular." Normal üye grubunun bu bölümde işi olduğunu sanmıyorum.:R

Saygılar.

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Hiç bir üyeye statüsü ne olursa olsun bölüm kapatma gibi bir durum söz konusu olamaz. (Şuan içinde bulunduğumuz Yönetim Odası gibi sadece yöneticileri ilgilendiren bölümler hariç.)

Hele ki yeni üyelere.

Ayrıca Yönetimden Duyurular bölümünü neden normal üyelere kapatacağımızı anlayamadım biz orada normal üyelere duyurular yapıyoruz, bir nevi onlar için açılmış bir bölüm orası.

---> Yönetim Sohbet

Hiç bir üyeye statüsü ne olursa olsun bölüm kapatma gibi bir durum söz konusu olamaz. (Şuan içinde bulunduğumuz Yönetim Odası gibi sadece yöneticileri ilgilendiren bölümler hariç.)

Hele ki yeni üyelere.

Ayrıca Yönetimden Duyurular bölümünü neden normal üyelere kapatacağımızı anlayamadım biz orada normal üyelere duyurular yapıyoruz, bir nevi onlar için açılmış bir bölüm orası.

Demek istediğim normal üyelerin Yönetimden duyurular bölümüne erişiminin kapatılması değil hocam. "Üyelere duyurular yapıyoruz, bir nevi onlar için açılmış bir bölüm orası." aynen dediğiniz gibi. Fakat o bölümünde yönetimden birileri duyuru yapıyor. Üyeler de o konu altından mesajlarla görüşlerini bildiriyorlar, yorumlamalarını yapıyorlar. Demek istediğim; üyelerin mesaj yazma veya o forumu görme yetkilerini almak değil. Yeni konu açma yetkilerinin alınması. Çünkü yeni üye olan biri forum anasayfada ilk duyurular bölümünü görüyor ve o bölümle alakası olmayan konuları açıyor. Bizde müdahele edip o konuyu soru cevap, ya da istekleriniz ve önerileriniz bölümlerine taşımıyor muyuz? Evet.

Bu benim mantıklı gördüğüm bir fikirdi sadece, değerlendirip değerlendirmemek size kalmış. :R

---> Yönetim Sohbet

Demek istediğim normal üyelerin Yönetimden duyurular bölümüne erişiminin kapatılması değil hocam. "Üyelere duyurular yapıyoruz, bir nevi onlar için açılmış bir bölüm orası." aynen dediğiniz gibi. Fakat o bölümünde yönetimden birileri duyuru yapıyor. Üyeler de o konu altından mesajlarla görüşlerini bildiriyorlar, yorumlamalarını yapıyorlar. Demek istediğim; üyelerin mesaj yazma veya o forumu görme yetkilerini almak değil. Yeni konu açma yetkilerinin alınması. Çünkü yeni üye olan biri forum anasayfada ilk duyurular bölümünü görüyor ve o bölümle alakası olmayan konuları açıyor. Bizde müdahele edip o konuyu soru cevap, ya da istekleriniz ve önerileriniz bölümlerine taşımıyor muyuz? Evet.

Bu benim mantıklı gördüğüm bir fikirdi sadece, değerlendirip değerlendirmemek size kalmış. :R

Biz işimizi yapmaya devam edelim kardeşim ama yinede ilerleyen zamanlar değerlendirmeye alabiliriz. :R

Ayrıca Foruma Resim Ekleme konusunda da çok iyi iş yapmışsın, eline sağlık. : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri