Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Pm kullanmayın demiyorum. Tabikide kullanın.

Fakat kimseyle iletişim bilgisi alış verişi yapmazsanız daha iyi olur.

Bu benim sadece sizden kişisel ricamdır. Yoksa tabikide sizde forumun birer üyesi olduğunuz için bu sistemi kurallar dahilinde kullanabilirsiniz.

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar kendimce forumda konu açılması gereken bölümleri topladım az konusu olan, aşağıdaki bölümlere ben boş vakitlerimde konu açıcam isterseniz bana yardım edebilirsiniz..

62 konu Definecilik

91 konu Cinler Alemi

42 konu Üroloji

39 konu Cilt Hastalıkları

23 konu Tarım Haberleri

73 konu Tatil Köyleri

10 konu Modüller Ve Yazılımları

16 konu Programlayıcılar

Tüm alt bölümleri en fazla 30 konu Meslek Ve Teknik Eğitimleri

78 konu iPad Forum, ipad destek forumları

27 konu Hz. Ömer (R.A)

19 konu Hz. Osman (R.A)

27 konu Hz. Ali (R.A)

32 konu Hz. Ebubekir (R.A)

+++++++ destek arkadaşlar

iPhone 6'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

---> Yönetim Sohbet

Forum da ozel mesaj acildi uye cekmek icin... ama cok bicimsiz ozel mesaj kizmi alinti icinde alinti oluyor mesajlar karisiyor... bunu alt alta yapma imkaniniz yokmu acaba...?
+ birde profil kizmi cok sade ... boyle arka resmi degicik ayarlar... profil icinde yazisma olsa.. muzik eklene bilinse mesela...

Yani kisisel sayfa kizmini profilde olsa gibi seyler?

---> Yönetim Sohbet

Forum da ozel mesaj acildi uye cekmek icin... ama cok bicimsiz ozel mesaj kizmi alinti icinde alinti oluyor mesajlar karisiyor... bunu alt alta yapma imkaniniz yokmu acaba...?
+ birde profil kizmi cok sade ... boyle arka resmi degicik ayarlar... profil icinde yazisma olsa.. muzik eklene bilinse mesela...

Yani kisisel sayfa kizmini profilde olsa gibi seyler?

Katılıyorum.
Kişisel sayfa kısmı profilde derken ; hani bazı forumlarda "blog" bölümü oluyor, öyle birşeyden bahsediyorsanız katılıyorum size. :R

---> Yönetim Sohbet

Katılıyorum.
Kişisel sayfa kısmı profilde derken ; hani bazı forumlarda "blog" bölümü oluyor, öyle birşeyden bahsediyorsanız katılıyorum size. :R

Ha evet dediginden :)... daha havali olur bence suan cok sade... bi arkadas ekle bolumu var...

Belki üyede ceker yani..

---> Yönetim Sohbet

tabi olabilir mantıklı fikir ama sunucuyu kastırmaması lazım..
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Esracim.daha once solediklerin kabul edilmedi.
Sitede temalardan dolayi kasiyormus yavasliomus falan demislerdi

Yapilirsa guzel olur ama.pek sanmiorum yani

---> Yönetim Sohbet

Söylediğiniz yenilikler çok hoş evet bizde hepsini ve daha fazlasını uygulamak istiyoruz ama birde bunun sunucu tarafı var.

Sunucu bu tür yeniliklerde kasıyor.

Örnek;

Pm sistemini açtığımız ilk gün forumun nasıl kastığını, erişimin ne kadar zor olduğunu gördük.

Neyseki Özkan sağolsun hemen düzeltti.

Maalesef bazı yenilikleri istesekte yapamıyoruz.

Yinede sunucunun izin verdiği kadarıyla elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

---> Yönetim Sohbet

hayırdır yahu...Şaka-maka :D dertler derya olmuş gibi sanki,
yapılabilecek bir şey var ise eğer...

[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]

Merhaba Ali.

http://www.duslerforum.org/bu-sarki...-kesintisiz-hazirlanmis-t600500.html?t=600500

Bu konuyu kapatıp çöp kutusuna göndermişsin ama herhangi bir açıklama yapmamışsın.

Sanırım aynı konuları bir kez daha açtığı için kapatıp çöp kutusuna göndermişsin ama senden ricam sebebini konunun altına mesaj olarak yaz ki hem konuyu açan üye hemde biz bilelim konu neden çöp kutusuna gitmiş diye.

Ayrıca bu üyenin açtığı ilk konu yani bunun kalması diğer açtıklarının çöp kutusuna gitmesi gerekiyor.

Ben hallettim bilgin olsun.

Diğer arkadaşlarda bu konuya dikkate alırsa sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri