Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Moderator girisine giris yabtigimda ilk oraya girme sifresini verioz sonra uyelik sifre verioz ya.. hepsi kayitli telefonda ben sadece giris yapa tikliom yaa ilk girisde problem yokta ikinci giriste bagsen sifre yanlis diyo... 5 kez yanlis olunca 15 dk giris yazagi verio... sinir oluom neden kayitli sifreme bagsen yanlis dio bagsen degil...?

---> Yönetim Sohbet

B6nVpV.png
[/url][/IMG]

Burda sorun yok giris tikliom giriom
Ama!

9qz6MO.png
[/url][/IMG]

Burda giris yapa tiklayinca kayitli olan sifreme yanlis diyor ama dogru sifre bagsen dogru bagsen yanlis ...mesela ilk denedigimde yanlis dio ikinci deneyisimde dogru diyo bagsende 5 kez denemem lazim... yanlis dio

q80g5Q.png
[/url][/IMG]

Suan 5 kez yanlis dedi ve 15dk giris yazagi var...

---> Yönetim Sohbet

B6nVpV.png
[/url][/IMG]

Burda sorun yok giris tikliom giriom
Ama!

9qz6MO.png
[/url][/IMG]

Burda giris yapa tiklayinca kayitli olan sifreme yanlis diyor ama dogru sifre bagsen dogru bagsen yanlis ...mesela ilk denedigimde yanlis dio ikinci deneyisimde dogru diyo bagsende 5 kez denemem lazim... yanlis dio

q80g5Q.png
[/url][/IMG]

Suan 5 kez yanlis dedi ve 15dk giris yazagi var...

Şifreyi hatırla sayesinde şifreni yazmadan giriyorsun sanırım. Şifre kısmını sil, kullanıcı şifreni tekrar yaz ve girmeyi dene. Ben panele bağlanabiliyorum, panelden kaynaklanan bir sıkıntı yok :R

---> Yönetim Sohbet

telden girince hata veriyor siteyi cıkıs yap sonra internet gecmisini temizle komple yeniden girmen lazım o zmaan düzlir bende de bazen oluyırdu bu sekil düzeliyor

[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Şifreyi hatırla sayesinde şifreni yazmadan giriyorsun sanırım. Şifre kısmını sil, kullanıcı şifreni tekrar yaz ve girmeyi dene. Ben panele bağlanabiliyorum, panelden kaynaklanan bir sıkıntı yok :R

Evet sifre hatirla sayesinde giris yapiorum... silip denedim oda olmuyor ... hep degil bu problem... mesela demin giris yapim dedim olmadi... suan giris yabtim sorun degil..

---> Yönetim Sohbet

telden girince hata veriyor siteyi cıkıs yap sonra internet gecmisini temizle komple yeniden girmen lazım o zmaan düzlir bende de bazen oluyırdu bu sekil düzeliyor

Oylemi dersin... tuaf olan mesela 3 kez olmuo 4 kez giris yapilio... bagsende 100 kez deniorum olmuo...

---> Yönetim Sohbet

Brise nin konusuna ben mühadele edeceğim sen cevap verme lütfen.

---> Yönetim Sohbet

uyzak = uysak
yazak = yasak
alamanyada s'lere z'mi diyolar esra :3dth8: [MENTION=27617]GururLan[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

Evet Turkcede z,s,ş,c,ç leri bilmiyorum

Farkindayim Turkceyi Katlediyorum
bilmiyorum derken neyi nereye yazacağını mı karıştırıyosun o harflerde?

Estagfurullah bacım öyle bir şey kastetmedim yazdığımda, hangimiz tam Türkçe konuşabiliyoruz ki :)

---> Yönetim Sohbet

bilmiyorum derken neyi nereye yazacağını mı karıştırıyosun o harflerde?

Estagfurullah bacım öyle bir şey kastetmedim yazdığımda, hangimiz tam Türkçe konuşabiliyoruz ki :)

O harfleri nasil konusuldugunu bilmiyorum sık kulanilanlari biliyorum simdi icin siz cok falan.
Bacim turkçe konuş bunlari konusurken 3 de ayni gelio bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri