Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Zaten kısıtlı sayıda üye olduğu için hem üye hem konuk bulmak zor olur.

Ayrıca Haftanın Üyesini konukta yapıyoruz ki çifte jest olsun.

Önerin kim kardeşim ?

Nasıl oldu bu arada hastalığın ?

Ne bileyim eskiden ayrı ayrı seçiliyordu da oradan geldi aklıma, ama haklısınız aktif üye sayısı eskiden olduğu kadar fazla değil böyle daha mantıklı duruyor, dediğiniz gibi.

Bu hafta forumda pek aktif olamadığım için gözlemde bulunamadım yani gözümde aktif üye seçilmeye layık bir arkadaş göremedim. Önerime de gerek kalmadı zaten seçim yapılmış xD

Hastalığıma gelince; önceki günler bayağı kötüydüm dün gece 11 gibi de rahatsızlığım arttı hastaneye kaldırdılar falan. Vücudum bayağı bitkin düşmüş işte serum falan taktılar geceyi hastanede geçirdim. Sabah 9 gibi de eve geçince yattım direk, uyanalı da 1 saat falan oluyor, şimdi daha iyiyim. İlgi, alakanız için teşekkür ederim. :R

---> Yönetim Sohbet

üstat,kusurakalma,biraz yanlış yaptık bir daha olmaz....

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]
kardeşim hayırdır ya? geçmiş olsun çok

---> Yönetim Sohbet

kardeşim hayırdır ya? geçmiş olsun çok

Hiç sorma Ediz başkan, kırk yılın başı bi hasta oluyoruz, olunca da tam oluyoruz xD Salı gününden beri rahatsızdım dün akşam üzeri rahatsızlığım daha da arttı işte, hastane olayları falan. Bugün önceki günlere göre daha iyiyim, yarına kadar hiçbir şeyim kalmaz Allah'ın izniyle. Sağolasın. :R

---> Yönetim Sohbet

Hiç sorma Ediz başkan, kırk yılın başı bi hasta oluyoruz, olunca da tam oluyoruz xD Salı gününden beri rahatsızdım dün akşam üzeri rahatsızlığım daha da arttı işte, hastane olayları falan. Bugün önceki günlere göre daha iyiyim, yarına kadar hiçbir şeyim kalmaz Allah'ın izniyle. Sağolasın. :R
aman dikkat et havalar tam hastalık..
1 ay öncede biz yakalandık 1 hafta yatırdı bizi aksırık tıksırık derken :11:
geçmiş olsun tekrardan

---> Yönetim Sohbet

Gecmis olsun allah sifa versin...

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar, ban konusunun altına yazmayalım.

Buradan konuşalım.

Bu konu hakkında bilgisi olan yönetici arkadaşlarım var mı ?

---> Yönetim Sohbet

Kac senedir forumda uyelikim var duslerforum olsun duslersesli olsun ... Sen o yolun yolcuzusan yapacak birsey yok... bel alti muhabbeti karsilikli olur .. tek tarafli olmaz...

O kufurler hic yakismamis agzina!

---> Yönetim Sohbet

Ekran görüntüsünü buradan sildim, ben Özkana mail yoluyla ulaştırdım ve gerekli bilgilendirmeleri yaptım.

Ayrıca 2 tane konusunu çöpe göndermişsin, olmaz öyle sonuçta forumun konusu onlar sana zahmet tekrar bölümlerine alırmısın o konuları.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ve bu kız kimdir nedir pek tanımam fakat belli ki terbiyesizin önde gideni.

Ayrıca Özkanı hepimiz tanıyoruz biliyoruz öyle bir şey yapacak insan değil. Edizin dediği gibi gider ayak çamur atıyor iftira atıyor. Ama Özkana işlemez böyle şeyler, yıllarca ne iftiralar ne çamurlar gördük biz.

---> Yönetim Sohbet

Ekran görüntüsünü buradan sildim, ben Özkana mail yoluyla ulaştırdım ve gerekli bilgilendirmeleri yaptım.

Ayrıca 2 tane konusunu çöpe göndermişsin, olmaz öyle sonuçta forumun konusu onlar sana zahmet tekrar bölümlerine alırmısın o konuları.

Tamamdır, konulara gelince ; kusura bakmayın hocam, konuların bir daha kullanılmayacağını düşünerek çöp kutusuna taşımıştım, sizin düşündüğünüz gibi düşünemedim. Eski yerlerine taşıdım. :R

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]
başkan Alice ne küfür etmiş ki merak ettim xD

yazık ya ne oluyor bu insanlara benim bildiğim kızlar daha ağır olur ama malesef erkekleri geçmeye başladılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri