Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

üstat,aile sorunlarına burnumu sokmak prensibim değildir lakin,şunu bilesin ki :D kaybedince bazı değerler anlaşılıyor ben babam la 3 sene hiç konuşmadım,tam barıştım 2 ay sonra vefat etti..Bilmem anlatabiliyormuyum ..yine de sen biliyorsun :D
bira var soğuk içersen :8:

[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

üstat,aile sorunlarına burnumu sokmak prensibim değildir lakin,şunu bilesin ki :D kaybedince bazı değerler anlaşılıyor ben babam la 3 sene hiç konuşmadım,tam barıştım 2 ay sonra vefat etti..Bilmem anlatabiliyormuyum ..yine de sen biliyorsun :D
bira var soğuk içersen :8:

[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]
Allah rahmet eylesin abi üzüldum ve anladim demek istedigini
:653d18c0a2b184a9dc2
Sagol abim sana afiet olsun...

Icden ice kiziyorum ayrimcilik yapiolar ama yüzlerine soylemiyorum tabi

Annemle babami coooooook seviyorum ...

Beni kücuk yasdan beri burda birakip birakip tr gidiler... ben alistim artik istedigim seyi kimseye sormadan yapiodum suan oyle degil :))

Trde oldularmi gelseler diorum geldilermide gitseler diorum :(

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Başkan,Hoşgeldin,keyifler nasıl ?

@-Ediz1912-
hoşbulduk üstadım , yukardaki kiracılar gürcistandan şarap getirmiş 2lt verdiler dün içtim ağzımın içini bir değişik hissediyorum :D
sen nasılsın herşey yolunda inş..

[MENTION=27617]GururLan[/MENTION] sen uyumuyon mu yahu :eek:

---> Yönetim Sohbet

hoşbulduk üstadım , yukardaki kiracılar gürcistandan şarap getirmiş 2lt verdiler dün içtim ağzımın içini bir değişik hissediyorum :D
sen nasılsın herşey yolunda inş..

afiyet olsun başkan,ben prensip olarak şarap içmiyorum :D

ama ,içeçecek bişeyler var şimdilik :D

---> Yönetim Sohbet

afiyet olsun başkan,ben prensip olarak şarap içmiyorum :D

ama ,içeçecek bişeyler var şimdilik :D
kaçak votka varmış arkadaşı yapıyormuş.. Ediz diyo bir bardak iç kafana giriyor fena bir şey diyor fakat kıllandım biraz üstad ya :D
biliyosun bombay market olayını kaç kişi öldü ama bir bardakta denenir heralde birşey olmaz..

[MENTION=27617]GururLan[/MENTION] senin uyuduğun kadar uyusam bir gözüm kapalı gezerim bütün gün :eek:

---> Yönetim Sohbet

kaçak votka varmış arkadaşı yapıyormuş.. Ediz diyo bir bardak iç kafana giriyor fena bir şey diyor fakat kıllandım biraz üstad ya :D
biliyosun bombay market olayını kaç kişi öldü ama bir bardakta denenir heralde birşey olmaz..

[MENTION=27617]GururLan[/MENTION] senin uyuduğun kadar uyusam bir gözüm kapalı gezerim bütün gün :eek:

:))) Sarapin yan etkileri Bitki cayi ic 3 saat uyursun :p

Bende senin kadar uyusam gozlerim sisiyor xD

---> Yönetim Sohbet

Ohh ne güzel sohbet baya koyulasmis xD içecekler uçuyor havada şimdi. sınav var sınava girecem. size bol keyifli sohbetler canlar :)

---> Yönetim Sohbet

Ha bu arada aktif kalın bilmediğim soru olur sa sorarım. size hemen cevap verirseniz memnun olurum xDxD

---> Yönetim Sohbet

Haftanın Üyesi için oylarınız Derin' den yanaydı fakat Derin' in bu hafta vize haftasıymış mesajlarında öyle yazmış hep.

O yüzden bu hafta Maktül Haftanın Üyesi ve Haftanın Konuğu olmuştur.

Bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri