Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Kim bu gerizekalı kız ben tanımıyorum bile İzmir yasıyor birde ismini bilen var mı ? Kim bu kız beni tanıdığını facete oldugunu idda etmiş ne ayak bu kim herkese şovmuş arada banada ... Mis kız ya

iPhone 6'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

---> Yönetim Sohbet

Ne erkege ne bayana yakismaz ...ayrimcilik yapma
ayrımcılık değil bu tabi her iki taraf yakışmaz benim anlatmak istediğim kızlar erkekleri geçiyor ben hemen hemen hergün şahit oluyorum kızların yaptığı küfürler de ben utanıyorum eskiden utanma haya vardı cekinirlerdi şimdi öylr birsey kalma mis

Iyi hadi acidim ama ciceklerini istemem :)))

Aman be istmeezsen isteme hihh :deli:

---> Yönetim Sohbet

Kim bu gerizekalı kız ben tanımıyorum bile İzmir yasıyor birde ismini bilen var mı ? Kim bu kız beni tanıdığını facete oldugunu idda etmiş ne ayak bu kim herkese şovmuş arada banada ... Mis kız ya
Izmirde yasamio..
Ismi ecem zorluman almanya stuttgarda yasio

Ne konuda ???

Saka yabtim :s

---> Yönetim Sohbet

Merhaba,

Abi Purple ile gerilimli bir tartışmada bulunmuş alicewonder, facebooktan mı başka bir yerden mi tartıştılar bilemem. Bu tartışmanın sonu kavga küfürle bitirmiş bu alicewonder. Sonra da sinirden kendini mi kaybetti gaza mı geldi bilemem kişisel sayfasında gönderdiği mesajda Puurple'a küfür içeren mesajlar gönderdi işte.

Ama size doğrulttuğu küfür ve hakaretlerin herhangi bir sebebi olduğunu düşünmüyorum. Bu arkadaşın pek de ciddiye alınması taraftarı değilim, zira o mesajda buram buram ergenlik kokuyor, kanka satma mevzusu falan, kendin kendine triplere girmiş anlaşılan xD

---> Yönetim Sohbet

duslersesliden kalma bi kızmış abi
izmirde yaşıyor bende tanımıyorum valla (:)

---> Yönetim Sohbet

Ece iyi bir kızdı. Yurt Dışında yaşıyordu ama İzmir e gidip geliyordu.

Sakin bir kızdı. Neye kızdı bu kadar anlamadım Ama

Olay ; Selin ve Özgür ile sanırım :s

---> Yönetim Sohbet

Ece iyi bir kızdı. Yurt Dışında yaşıyordu ama İzmir e gidip geliyordu.

Sakin bir kızdı. Neye kızdı bu kadar anlamadım Ama

Olay ; Selin ve Özgür ile sanırım :s

Yazdigi seyde okul zamanimda internet yoktu 1 hafta hemen kendine baska kanka yapmissin diye nefret kusmus iyide insan istedigiyle arkadas olur ne var bunda... cok tuaf ve komik

---> Yönetim Sohbet

İşte kırk kez diyoruz, hatta kendimizi yırtıyoruz forumdaki arkadaşlıklar forum dışına çıkmasın diye ama zaten çıkan çıkmış.

Bundan sonra lütfen hiç bir şekilde birbirinde iletişim bilgisi bulunmayan yöneticiler birbirine iletişim bilgisi vermesin. Zaten normal üyelere yasak ve ban sebebi.

Yöneticeler de verecek olursa banlama işlemi yapacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri