Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Kürtçe konuşmak serbest mi forumda?
benim epey canımı sıkıyor bu arkadaş

Yanbanci dil yazak biliyorum ben...

+Nekadar saygizis ki konuk bolumunde seni ve bozkurtu secdigi kireteriyelerde sonunda bilmem ne yazmis bende buna ayar oldum
Ve en gizemli kireteriyede ben olacaktim ki birakmadiniz yazmis sen kimsin küstah sey

---> Yönetim Sohbet

Yanbanci dil yazak biliyorum ben...

+Nekadar saygizis ki konuk bolumunde seni ve bozkurtu secdigi kireteriyelerde sonunda bilmem ne yazmis bende buna ayar oldum
Ve en gizemli kireteriyede ben olacaktim ki birakmadiniz yazmis sen kimsin küstah sey
iki uyarı yaptım
bir dahakine banlıcam bu şerefszi
ben kim oldugunu biliyorum onun

---> Yönetim Sohbet

Sezende kürt evet ama sezen boyle agir basli degildi
Delidi sezen...

Saten sezense yalan uzerine kurulmus bu kisilik sezen amerikada yasio bu almanya yazdi
işte bilerek yapıyo çakılmasın diye ..
ne değişik tipler var allah aşkına görüyosun demi esra?
gece gece keyif bırakmıyorlar insanda..

---> Yönetim Sohbet

Evet kendime şaşırdım nasıl alttan aldım diye :3cy0v:

http://www.duslerforum.org/sanatci-...kasim-2000-t594477.html?p=4898512#post4898512

şu konuya benim ve berkayın attığı mesaj zoruna gidiyor arkadaşın o yüzden bizi en yüzsüz üye olarak yazıyor şaka gibi..

neyse yürüdü gitti

Evet okudum bunlar boyle iste.... Halbuki ikinizinde yorumu seviyeli bir sekilde yanii ...

Ondan sonra saten su behe bi deve li sozu paylasmis her yorumunda *****...

---> Yönetim Sohbet

Benim önerm yok bu hafta. geçen hafta önerdiğim isim kaytarıyor resmen.

Millet aktif olur olur üye ve konuk olduklarında naza çekerler kendilerini anlamıyorum ya ..

Aynen vala bizde ki şansızlık bu olsa gerek. xD

Sen yinede bir öneride bulun ?

Ali etiket atmasaydi hic bi yorum birakmicakti...

Insanlar cok tuaf...

Kesinlikle.

Haftanın Üyesi için önerin kim ?

Bence haftanın üyesi seçilen üyeyi aynı zamanda haftanın konuğu olarak seçmemeliyiz. Haftanın konuğu üyeler ve yöneticiler arasından her hafta rastgele seçilmeli, haftanın üyesini her zamanki şartlara göre seçmeliyiz

Zaten kısıtlı sayıda üye olduğu için hem üye hem konuk bulmak zor olur.

Ayrıca Haftanın Üyesini konukta yapıyoruz ki çifte jest olsun.

Önerin kim kardeşim ?

Nasıl oldu bu arada hastalığın ?

iki uyarı yaptım
bir dahakine banlıcam bu şerefszi
ben kim oldugunu biliyorum onun

Edizim sakin ol kardeşim benim.

Banladığımız sezen bu büyük ihtimal Yitirilen vardı ya.

Kesin emin misin ? Eğer öyleyse banlayalım ama ben tarzlarını hiç benzetemedim.

---> Yönetim Sohbet

o ya kesin
banlandıktan sonra alınan üyelik
ikiside yurt dışı
ikiside ahmet kayayı savunuyor kürtçe yazıyo filan..

ama banlanacak birşey yapmadı ben her ne kadar o desemde kanıtlamış değiliz .. bakalım girecekmi bir daha..
İP adreslerine bakabiliyormuyuz? mesela yitirilenin banlanmadan önceki giriş yaptığı İp gözükürmü?

---> Yönetim Sohbet

Biliyorsa birgul biliyorduk :)) omu degilmi

Derin önerim fazla bi secenek kalmiyor...

---> Yönetim Sohbet

Yitirilen ve Kahve nicklerinin İP adreslerini detaylıca inceledim,

İkisinin hiç bir şekilde İP adresleri çakışmıyor, uyuşmuyor.

Ayrıca Yitirilen' in İP adresleri hep yurtdışı hostlu, Kahve' nin bütün İP adresleri Türkiye hostlu, TTNET ve SüperOnline.

Yani bu duruma göre Kahve, Yitirilen olamaz tabi herhangi bir kurnazlık, cinlik vs yapmıyorsa.

Bu arada Ediz, Kahvenin Haftanın Üyesi ve konuğu konularını kapatmışsın madem öyle rütbesini de alayım.

Zaten yarın son gündü.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]
Olur Ali..
Kendisi bizim yanlı adminlik yaptığımızı düşünerek ve de başka dil yasak olduğu için foruma girmeyeceğini söyledi..
Bence kalması mantıksız

---> Yönetim Sohbet

Bu arada Türkiyeye geleceğini söylüyordu bu banladığımız arkadaş şimdi geldi aklıma ama işlem yapılmaz tabi benimki sadece varsayım..

---> Yönetim Sohbet

Bu arada Türkiyeye geleceğini söylüyordu bu banladığımız arkadaş şimdi geldi aklıma ama işlem yapılmaz tabi benimki sadece varsayım..

Boşver Edizim takma bu kadar, o olduğunu ispatlayamadığımız için işlem yapmamız mümkün değil.

Zaten forumu bıraktım yazmış bıraktıysa bıraktı zaten.. Ama yok yine takılırsa düzgünce takılır, takılmazsa gereken yapılır.

---> Yönetim Sohbet

Bence haftanın üyesi seçilen üyeyi aynı zamanda haftanın konuğu olarak seçmemeliyiz. Haftanın konuğu üyeler ve yöneticiler arasından her hafta rastgele seçilmeli, haftanın üyesini her zamanki şartlara göre seçmeliyiz

Kürtçe konuşmak serbest mi forumda?
benim epey canımı sıkıyor bu arkadaş

Banladığımız sezen bu büyük ihtimal Yitirilen vardı ya.

Kahve

Forumda Kürtçe mi Yazmış :s

Konuya biraz geç dahil oldum ama anladım neler olduğunu :krzma:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri