sensiz olmaz
Kayıtlı Üye
---> Yönetim Sohbet
ha bu arada rep sozun var isterim
ha bu arada rep sozun var isterim
arkadaşlar ekim ayı en çok mesaj atanlar açıklanmadı daha özkan abimi ayarlıyor onu sadece?
vermiyorsunuz kii repe gel diyon yaa su an benim en yüksek olması lazımdı burayı altına üstüne getiren benim benim cabalarımın sonunda bu hale geldi ben gledigimde olmüstü bir girdim dagıttım her yeri [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
OZKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
o kadar dedim sana benim su repi bir hacker yap diye
Forum top 15'te bi aralar en çok konu açanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam aslında güzel bir düşünce rekabet sağlar..Vallaha bende çok merak ediyorum Ediz hocam. Kutlamalar - Tebrikler Bölümünde Bu Ay En Çok Mesaj Atanlar adlı bir yer var fakat oraya tıklayınca da smile'ler çıkıyor xD
İnsanlar Konularımı , Yazdığım Mesajları Beğeniyorsa Yapabileceğim Bir Şey Yok Aliş.
Forumun Canlanması Konusunda haklısın Ona Sözüm Yok.
Forum top 15'te bi aralar en çok konu açanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam aslında güzel bir düşünce rekabet sağlar..
Eyvallah kardeşim benim inşallah. xD
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
banlamışsın
gazetehayat 'ın ban konusunu açabilir misin
anlamaman gayet doğal kardeşimhttp://www.duslerforum.org/showthread.php?t=391279 bu konu neden kilitlenip Karşıyaka Forumlarına taşındı anlayamadım :S
anlamaman gayet doğal kardeşim
12000-15000 mesaj atılan forum oyunları konusu,sohbet konusu kitlenip mesaj sayısı az olan bölümlere taşınır.
kitleyip çöpe atmaktansa forumdaki diğer kategorilerin mesaj sayısını yükseltiyoruz böylelikle..
Ama örneğin bölümde 80 konu var veya 150 konu var sen kalkıp buraya 12.000 mesajlı forum oyunu kaydırırsan abes kaçar, atıyorum 500 konulu veya 1500 konulu bölüme kaydırdın mı sırıtmıyor..
yüklenin gari o zamanMantıklı, güzel taktik hocam. xD
herkesi zaman zaman işi gücü oluyor esraForumda su siralar fazla aktiv olamiyorum
Ve caliskan yetkilileri gorunce kendimi kötü hizediyorum!
Ne bi konu acmaya vaktim var ne alinin verdigi bolumle ilgilene biliyorum...
Ise yaramaz bir s.mod. olarak goruyorum kendimi )
O yuzden eger ki bende olan yetkiyi hak eden bir uyeye vere bilirsiniz...
herkesi zaman zaman işi gücü oluyor esra
bence işlerini bir an önce hallet yetkiyi filan bırakma
Iyi hos da siz birseyler yapmaya ugrasiorsunuz benden tik yok ...
Karari sizlere birakiorum...
Dert etmemelisin bunu, hepimizin meşgul zamanları olmuştur. İçinde görevini bırakma isteği yoksa bırakmamalısın bence. Hepimizin meşgul zamanları olur. birkaç gün, hatta 1-2 hafta foruma giremediği zamanlar olur. İdare ederiz biz. Sen şimdilik işlerine, onları bitirmeye odaklan. :R
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.