Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]

Berkay kardeşim, yeni moderatörlerin bölümlerini moderatör sohbette yazdım sana zahmet onları tebrik konularına yazar mısın nerede görevli oldukları bilinsin.

---> Yönetim Sohbet

Tüm yönetimdeki arkadaşlarımın dikkatine.

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]
[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]

Herkese merhaba arkadaşlar.

Bildiğiniz ve gördüğünüz gibi forumumuzda ki aktiflik, yoğunluk çoğunlukla '' Geyik ve Oyun '' bölümlerinde.

Diğer bölümler de ki aktiflik ve yoğunluk çok düşük seviyelerde seyrediyor. Hatta bazı bölümlerimizde aylardan belli yeni konular açılmıyor.

İşte bunun önüne geçebilmemiz için hep beraber yeni konular açmamız gerekiyor.

Toplamda 8 kişisiniz.

Sizlerden ricam herkes kendisine bir ANA KATEGORİ seçsin yani örneğin;

'' SPOR FORUMLARI ''

Bu kategori alt bölümler dahil tümüyle seçecek arkadaşın olacak. Seçtiğiniz kategoriye yeni konular açıp bölümlerin aktifliğini arttıracaksınız.

Eğer kategori seçmeyen arkadaşlar olursa yada seçilmeyen kategoriler olursa dağıtımı ben yapmak zorunda kalacağım.

Listede 9 tane kategori var ve 8 kişisiniz arkadaşlar herkes kendisine aşağıdaki listeden bir tane kategori seçsin lütfen fazla kalan 1 tane kategoriyi de centilmen bir arkadaşımız üstlenirse sevinirim.

Birbirinizin seçtiği kategorileri de seçmeyin lütfen.

Ben ise '' SPOR FORUMLARI ve MOTORLU ARAÇLAR, MODİFİYE FORUMLARI '' kategorisini seçtim, o kategoride ki bütün bölümlere yeni konular açıp aktifliğini sağlayacağım.

Yani bende ayrım yada adaletsizlik yok size iş verip bende sizi seyretmeyeceğim.

KATEGORİLER

- Cep Forum, Cep Telefonları Forumları
- Webmaster Forum, Webmaster Forumları
- Oyun Forum, Oyunlar Forumları
- Bilgisayar Forum, Forumları
- Müzik ve Sinema Forumları Mp3 Kesinlikle Yasaktır
- Skype Forum, Skype Forumları
- Resimler Ve Resim Dünyası, Resim Forum
- İslam Forumları, İslami Forum
- Emo Forum, Punk Forum, Gothic Forum, Rock Forum

---> Yönetim Sohbet

Oyun Forumları ve İslam Forumları.

Bu iki kategori üzerinde ağırlık kurabilirim efendim ben. Fakat bugün yorgunum bir hayli, yarın işe koyulurum. :R

---> Yönetim Sohbet

Bu bolumude ben aliyim

Resimler Ve Resim Dünyası*Resim Forum

Ama benim isden dolayi cok fazla vaktim yok cogunlukla cepten giris yapiorum ama elimden geleni yapcam...

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] Ben Seçemedim Sen Bir Tanesini Bana Ver

---> Yönetim Sohbet

Skyp bnm olsun ama suan pcm bendendegil bi kac gun sonra acabilirim.
Ayrica dèrs calisiorm.kpss icin elimden geldigince yapabilirim.

---> Yönetim Sohbet

Oyun Forumları ve İslam Forumları.

Bu iki kategori üzerinde ağırlık kurabilirim efendim ben. Fakat bugün yorgunum bir hayli, yarın işe koyulurum. :R

Tamamdır.

Oyun Forumları ve İslam Forumları sende.

Bu bolumude ben aliyim

Resimler Ve Resim Dünyası*Resim Forum

Ama benim isden dolayi cok fazla vaktim yok cogunlukla cepten giris yapiorum ama elimden geleni yapcam...

Tamamdır.

Resimler Forumları da sende.

Vala evet özel hayatınızdaki işlerinize saygı duyuyoruz ama herkesin özel işleri var sonuçta saatlerce oturup konu açın demiyoruz.

En azından foruma giriş yaptığınızda buraya ayırdığınız vaktin bir kısmını konu açmaya ayırın istiyoruz.

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] Ben Seçemedim Sen Bir Tanesini Bana Ver

Buyur;

Emo Forum Punk Forum Gothic Forum Rock Forum

brn sevmeden hepsindenn fırsat buldukça açsam

Maalesef öyle olmuyor bir tane bölüm seçmen gerekiyor.

Hatta bak ben sana seçtim bir tane;

Bilgisayar Forum, Forumları

Skyp bnm olsun ama suan pcm bendendegil bi kac gun sonra acabilirim.
Ayrica dèrs calisiorm.kpss icin elimden geldigince yapabilirim.

Yukarda da dediğim gibi herkesin işi, gücü ve okulu var bunların hepsine saygı duyuyoruz biz ama foruma girdiğiniz vaktin bir kısmını konu açmaya ayırın istiyoruz.

Örneğin, her gün giriş yapıyorsun bunun 30 dakikasını konu açmaya ayırabilirsin.

Tamamdır,

Skype Forumları da sende.

---> Yönetim Sohbet

Nuyageva adlı moderatörümüzün muhtemelen yönetimde görev aldığı forum Düşlerforum sanırım, kendisinin de defalarca belirttiği gibi.

Tavırları, karakteri açısından çok iyi bir görevlimiz o'na sözüm yok, fakat yaptığı paylaşımları inceledim ve kendisini daha da takdir ettim. Açıksözlü olayım ; arkadaşımız forumda birçok kişinin, hatta bazı görevlilerin unuttuğu şeyi; yani paylaşımlara anahtar kelime eklemeyi kesinlikle ihmal etmiyor. Nuyageva'nın bu günlerde ve ilerleyen zamanlarda forumumuza çok katkısı olacağına inanıyorum. İyi ki moderatörlük teklif edilmiş kendisine.

---> Yönetim Sohbet

Nuyageva adlı moderatörümüzün muhtemelen yönetimde görev aldığı forum Düşlerforum sanırım, kendisinin de defalarca belirttiği gibi.

Tavırları, karakteri açısından çok iyi bir görevlimiz o'na sözüm yok, fakat yaptığı paylaşımları inceledim ve kendisini daha da takdir ettim. Açıksözlü olayım ; arkadaşımız forumda birçok kişinin, hatta bazı görevlilerin unuttuğu şeyi; yani paylaşımlara anahtar kelime eklemeyi kesinlikle ihmal etmiyor. Nuyageva'nın bu günlerde ve ilerleyen zamanlarda forumumuza çok katkısı olacağına inanıyorum. İyi ki moderatörlük teklif edilmiş kendisine.

Teşekkür ederiz güzel görüşlerin için.

Yanlız bunda senin de katkın büyük, bu anahtar kelime konusunda gösterdiğin hassasiyeti foruma çok güzel yansıttığın için ben sana kendi adıma çok teşekkür ederim.

Bu arada senin istediğin bölüm de açıldı kardeşim;

http://www.duslerforum.org/game-of-thrones-f1215.html

---> Yönetim Sohbet

Teşekkür ederiz güzel görüşlerin için.

Yanlız bunda senin de katkın büyük, bu anahtar kelime konusunda gösterdiğin hassasiyeti foruma çok güzel yansıttığın için ben sana kendi adıma çok teşekkür ederim.

Bu arada senin istediğin bölüm de açıldı kardeşim;

http://www.duslerforum.org/game-of-thrones-f1215.html

Rica ederim, hocam açtığımız konuların foruma katkısı olması için en büyük kriterlerden biri bu. Anahtar kelime eklemeden paylaşım yaparsam o paylaşımın benim gözümde foruma pek yararı olmaz zira. Talebimi onaylayıp bölümü açtığınız için bende teşekkür ederim efendim. Bugün o bölümle ilgileneyim biraz, ertesi gün de sorumluluğunu aldığım bölümlerle ilgilenmeye başlarım. İyi günler :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri