Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Ben gorevımı tamamladım aldıgım bölümde Skype 70 e yakın konu actım.
sımdılık o bolumde yeterlı

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]

Arkadaşlar siz 3 ünüz kaldınız bölüm seçmeyen, kalan bölümler;

- Cep Forum Cep Telefonları Forumları
- Webmaster Forum Webmaster Forumları
- Müzik ve Sinema Forumları Mp3 Kesinlikle Yasaktır

-----------------------------------------------------------------------------------

[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]

Kardeşim sen '' Cep Telefonları '' bölümüne konu açıyorsun orayımı seçtin yoksa tesadüf mü açıyorsun. xD

---> Yönetim Sohbet

@-Ediz1912-
@HaDeS
@bluee

Arkadaşlar siz 3 ünüz kaldınız bölüm seçmeyen, kalan bölümler;

- Cep Forum Cep Telefonları Forumları
- Webmaster Forum Webmaster Forumları
- Müzik ve Sinema Forumları Mp3 Kesinlikle Yasaktır

-----------------------------------------------------------------------------------

@-Ediz1912-

Kardeşim sen '' Cep Telefonları '' bölümüne konu açıyorsun orayımı seçtin yoksa tesadüf mü açıyorsun. xD
ekür tamamiyle tesadüf :D
İpad Forumları
Graffiti Resim Forumları'nı dolduruyorum şuanda ben

---> Yönetim Sohbet

bana düşe düşe Emo lar düştü. sevmedim ben o bölümü :M temasına da gıcığım zaten :p

ortaya karışık yapsam :D

---> Yönetim Sohbet

en zor olan baslık bana gelmis ya :D

Öyle deme be Ayşegül napsın gittim Emo Forumlarını verdim ona. xD

bana düşe düşe Emo lar düştü. sevmedim ben o bölümü :M temasına da gıcığım zaten :p

ortaya karışık yapsam :D

Tamda senden bahsediyorduk. xD

Senin bölüm zor evet ya. Başka bölüm seçebilirsin ama sana zahmet hani böyle pek aktif olmayan bir bölüm seç.

--------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca sevgili arkadaşlarım bir anda yüklenmenize gerek yok zamana yayın hani her gün biraz biraz konu açarsanız hem siz yorulmamış olursunuz hemde her gün bölümler aktif olur.

Ve gerçekten dünden belli de gösterdiğiniz çaba ve ilgiye de teşekkür ederim.

---> Yönetim Sohbet

Öyle deme be Ayşegül napsın gittim Emo Forumlarını verdim ona. xD

Tamda senden bahsediyorduk. xD

Senin bölüm zor evet ya. Başka bölüm seçebilirsin ama sana zahmet hani böyle pek aktif olmayan bir bölüm seç.

--------------------------------------------------------------------------------------

xD harbi. Ben Gördükçe Atarım.

Teşekkürler.

---> Yönetim Sohbet

aynen cok güzel bir aktiflik oldu :) ben yogun oldugum icin pek ilgilenemiyorum ama genede acmaya calısıyorum :D evet aysegüln vay haline bence bırakalım ugrassın hep benmi ugrasacam :D :D

---> Yönetim Sohbet

Ayşegül, Tamam kardeşim gerekeni yaparsın sen. :R

Ali, Aynen çok güzel oldu aktiflik inşallah bu hafta istatistikler de 1.000 konuyu geçecez. :R

Berkay, Geçeriz dimi 1.000 konuyu. xD

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION] konu sayımla döverim seni :tease:

hahaha ben oraya gelecem sen dur yetisecem elbet sana :D
Ayşegül, Tamam kardeşim gerekeni yaparsın sen. :R

Ali, Aynen çok güzel oldu aktiflik inşallah bu hafta istatistikler de 1.000 konuyu geçecez. :R

Berkay, Geçeriz dimi 1.000 konuyu. xD

simdiden 340 konu olmus bile :D yapar ya ablam bende gorursem destek olurum ama emoculuk bitmis ya aktıf hic bulamıyorum güncel :D

---> Yönetim Sohbet

Düşlerforum yöneticilerinin yönettiği bir Emo Forum sitesi vardı bir aralar, ne oldu oraya acaba xD

---> Yönetim Sohbet

vermiyorsunuz kii repe gel diyon yaa :( su an benim en yüksek olması lazımdı :D burayı altına üstüne getiren benim :D :D benim cabalarımın sonunda bu hale geldi :D :D ben gledigimde olmüstü bir girdim dagıttım her yeri :D [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

OZKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
o kadar dedim sana benim su repi bir hacker yap diye :D

---> Yönetim Sohbet

arkadaşlar ekim ayı en çok mesaj atanlar açıklanmadı daha özkan abimi ayarlıyor onu sadece?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri