Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]

Müzik ve Sinema Forumları Mp3 Kesinlikle Yasaktır

bunuda ben alıyım ..

---> Yönetim Sohbet

Forumda su siralar fazla aktiv olamiyorum
Ve caliskan yetkilileri gorunce kendimi kötü hizediyorum!
Ne bi konu acmaya vaktim var ne alinin verdigi bolumle ilgilene biliyorum...

Ise yaramaz bir s.mod. olarak goruyorum kendimi :))

O yuzden eger ki bende olan yetkiyi hak eden bir uyeye vere bilirsiniz...

Şahsım adıma konuşuyorum ben senden memnunum.

Bu aralar pek aktif olamadığın doğrudur ama bu yetkini alacağımız anlamına gelmiyor.

Sonuçta herkesin zaman zaman işleri, güçleri vs. olabiliyor. Bu benim için de geçerli.

Sen işlerini bir an önce halletmeye ve eskisi gibi aktif olmaya bak. Biz seni idare ederiz.

Görev bırakma en son çare olsun.

Kaybetmek kolay şey, mühim olan kazanmak.

Merhaba.

Hocam bu aralar yaptığım öneriler forumun düzenini değiştiriyor bayağı. Fakat bunları kendi isteğime ve düşüncelerime göre önermiyorum. Forumda arama yapacak insanların geneli gibi düşünüyorum ve ona göre öneriler yapıyorum zira amacım forum düzeninin eskide kalmaması, güncel olması. Foruma vereceğim destek sadece konu açmaktan ibaret olsun istemem. Bunun için Oyunlar Forumları ile ilgili bir öneri daha yapacağım; Silkroad Online adlı oyun son zamanlarda popularitesi en düşük oyunlardan birisi ve kanımca Online Oyunlar adlı bölüme alt forum olarak kaydırılması ve League of Legends forumlarının, Silkroad Online yerine, Oyun Forumları kategorisinin içinde bağımsız bir bölüm olması. Kendi açtırdığım bir bölüm olmasından dolayı o bölümün öne çıkmasını istediğimi düşünürseniz de öyle değil. Zira League of Legends'in en çok oyunu gibi birşey. Bir bölümün alt forumu olması yerine bağımsız bir bölüm olmalı. Popüler de bir oyun, E-spor Oyun Playerlığı adlı meslekte en çok oyunan oyun, üzerinden büyük paralar dönüyor, en az 2 yıl daha geleceği var.

Eğer önerim uygun görülürse bölüm için Logo gerekebilir, bu logo kullanabilir, ölçüleri 50x50 olmalı sanırım;

8QyzQn.png

Bu önerimin değerlendirilmesini arz ederim efendim. :R

Biz senin kadar bu oyunları bilmiyoruz ve sana göre o bölümdeki düzenlemeleri yapıyoruz.

Kesin olarak '' League of Legends '' oyunu, '' Silkroad Online '' oyununa göre daha öndeyse dediğini yapalım.

Müzik ve Sinema Forumları Mp3 Kesinlikle Yasaktır

bunuda ben alıyım ..

Hayırlı olsun, iyi çalışmalar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] üstad herkes bir bölüm seçti ve son kalan bölüm;

Webmaster Forum, Webmaster Forumları

Bu bölümde sizin oldu.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=27617]GururLan[/MENTION] hepimizin isleri oluyor su var sen elinden geldigince olmaya calıs yaz bir seyler ne zmaan aktif oldun o zmaan destege katılırsın bana gore anlayısla karsılacagını ümit ediyorum gelmemezlil yapma ozleriz :D

Şahsım adıma konuşuyorum ben senden memnunum.

Bu aralar pek aktif olamadığın doğrudur ama bu yetkini alacağımız anlamına gelmiyor.

Sonuçta herkesin zaman zaman işleri, güçleri vs. olabiliyor. Bu benim için de geçerli.

Sen işlerini bir an önce halletmeye ve eskisi gibi aktif olmaya bak. Biz seni idare ederiz.

Görev bırakma en son çare olsun.

Kaybetmek kolay şey, mühim olan kazanmak.

Biz senin kadar bu oyunları bilmiyoruz ve sana göre o bölümdeki düzenlemeleri yapıyoruz.

Kesin olarak '' League of Legends '' oyunu, '' Silkroad Online '' oyununa göre daha öndeyse dediğini yapalım.

Hayırlı olsun, iyi çalışmalar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] üstad herkes bir bölüm seçti ve son kalan bölüm;

Webmaster Forum, Webmaster Forumları

Bu bölümde sizin oldu.

Tamam Anlayisiniz icin tesekkurler...

---> Yönetim Sohbet

Bu açtığımız yeni bölümü üyelerede duyurur musun rica etsem.

Birde ben '' Osmanlıspor '' bölümü açtım;

http://www.duslerforum.org/osmanlispor-f1216.html

Bununla beraber '' Yönetim Duyurular '' bölümüne yeni bölümlerimiz açılmıştır ilgi ve takibinizi bekliyoruz vs. diye bir konu açar mısın.

Tamamdır hocam

Konuyu açtım ;http://www.duslerforum.org/yeni-bolum-acilmistir-osmanlispor-t595079.html?p=4893360#post4893360

Ayrı olaraktan forum genelinde tüm bölümlerde en üstte görülecek bir duyuru da ekledim ; http://www.duslerforum.org/announcement.php?f=346

---> Yönetim Sohbet

Eline sağlık ama duyuruya gerek yoktu onu silebilirsin.

Pekala hocam sildim, Yönetim Konuları, Yönetim Duyuruları bölümüne pek göz atan olmuyor kanımca, bu yüzden "konuyu görmeyenler de bu yol ile görür belki." düşüncesiyle 1 aylık bir geçerliliği olan bu duyuruyu açmıştım. Aşırıya kaçırabiliyorum bazen affola. xD

---> Yönetim Sohbet

Pekala hocam sildim, Yönetim Konuları, Yönetim Duyuruları bölümüne pek göz atan olmuyor kanımca, bu yüzden "konuyu görmeyenler de bu yol ile görür belki." düşüncesiyle 1 aylık bir geçerliliği olan bu duyuruyu açmıştım. Aşırıya kaçırabiliyorum bazen affola. xD

Estafurullah.

Eline sağlık.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] kafama taklidi normal yeni konu açıldı mu duyuru yada baslik açıldı diye yayinlanmazdi ve bu Osmanlıspor konusu siyaset tartışması yaratacak gibi inş olmsz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri