Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Yabancı Diziler bölümüne Game of Thrones adlı bir bölüm açılması uygun mudur? Uygun görülürse bölümün sorumluluğunu bizzat üzerime alabilirim efendim. :R

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

efsane bir yabancı dizi
bi aralar tutkunuydum sonra kaçıncı sezonda kaldığımı unuttum izlemedim bir daha

Dünya'daki dizi tutkunların yarısından çoğu bu diziyi dünya'nın en iyi dizisi kabul ediyor, ve ayrıca IMDB puanı da 9.5

2 saatinizi falan ayırarak bölümlere tek tek göz atmayı deneyin hocam bir ara, bulursunuz belki kaçıncı sezon kaçıncı bölümde kaldığını. Zira izlemeyen çok şey kaybeder xD

---> Yönetim Sohbet

Dünya'daki dizi tutkunların yarısından çoğu bu diziyi dünya'nın en iyi dizisi kabul ediyor, ve ayrıca IMDB puanı da 9.5

2 saatinizi falan ayırarak bölümlere tek tek göz atmayı deneyin hocam bir ara, bulursunuz belki kaçıncı sezon kaçıncı bölümde kaldığını. Zira izlemeyen çok şey kaybeder xD
ya berkay harbi çok denedim en son hangi bölümde kaldığımı hangi sahneyi izlediğimi bile hatırlamıyorum :Ç
kesinlikle en güzel dizi ..
duvarın arkasında savaştaydılar en son filan..
Fringe
Im Robot'ta iyi diziler

---> Yönetim Sohbet

ya berkay harbi çok denedim en son hangi bölümde kaldığımı hangi sahneyi izlediğimi bile hatırlamıyorum :Ç
kesinlikle en güzel dizi ..
duvarın arkasında savaştaydılar en son filan..
Fringe
Im Robot'ta iyi diziler

Duvarın arkasında savaştaydılar diyorsun hocam; o zaman 3. veya 4. sezondasındır.

"3. sezonda Gece nöbetçileri surların arkasına geçiyordu savaş için, ve dini inanışlarına uyarak erkek çocuklarını akgezenlere verip kız çocukları ile de birlikte olan bir adamın evinde kalıyorlardı. Ondan sonra da çıkan kavgada gece muhafızlarından biri kendi beyaz saçlı kumandandanını ve kendi kızlarıyla beraber olan adamı öldürüyorlardı. Sonra Jon Snow'un şişko bir arkadaşı kızlardan biriyle kaçıp surlara geri dönüyordu, 3. sezonun sonlarına doğru da yabanilerin bir kısmı duvarı geçip güneydeki köylere saldırıyordu. 3. sezon böyle geçti. Eğer şu sarışın, sinir bozucu çocuk kralın zehirlenip öldüğü bölümü izlediysen, yani hatırlıyorsan 4. sezondasındır hocam. Sen yine de göz at boş bir vaktinde xD Vallaha buraları hatırlamıyorsan veya izlemediysen spoiler vermiş oldum kusura bakma hocam xD Aynen, onlar da izlemeye değer diziler :R

---> Yönetim Sohbet

Duvarın arkasında savaştaydılar diyorsun hocam; o zaman 3. veya 4. sezondasındır.

"3. sezonda Gece nöbetçileri surların arkasına geçiyordu savaş için, ve dini inanışlarına uyarak erkek çocuklarını akgezenlere verip kız çocukları ile de birlikte olan bir adamın evinde kalıyorlardı. Ondan sonra da çıkan kavgada gece muhafızlarından biri kendi beyaz saçlı kumandandanını ve kendi kızlarıyla beraber olan adamı öldürüyorlardı. Sonra Jon Snow'un şişko bir arkadaşı kızlardan biriyle kaçıp surlara geri dönüyordu, 3. sezonun sonlarına doğru da yabanilerin bir kısmı duvarı geçip güneydeki köylere saldırıyordu. 3. sezon böyle geçti. Eğer şu sarışın, sinir bozucu çocuk kralın zehirlenip öldüğü bölümü izlediysen, yani hatırlıyorsan 4. sezondasındır hocam. Sen yine de göz at boş bir vaktinde xD Vallaha buraları hatırlamıyorsan veya izlemediysen spoiler vermiş oldum kusura bakma hocam xD Aynen, onlar da izlemeye değer diziler :R
kırmızı boldladığım bölüm tam kaldığım yer sanırım berkay xD
ufak sıpanın zehirlendiğini filan görmedim.. jon snow'un peşinde yabani birkız vardı falan çok karıştırdım heralde ama + rep kardeşim xD

---> Yönetim Sohbet

kırmızı boldladığım bölüm tam kaldığım yer sanırım berkay xD
ufak sıpanın zehirlendiğini filan görmedim.. jon snow'un peşinde yabani birkız vardı falan çok karıştırdım heralde ama + rep kardeşim xD

3. sezondan başlayın hocam o zaman bütün bu olaylar 3. sezondan sonra oluyor xD Teşekkür ettim :R

---> Yönetim Sohbet

Sevgili site görevlileri izden bir ricam vsr benim şu an kursa gitme gibi bir şansım yok ingilizce öğrenmem lazım hızlı bir şekilde kendi imkanlarımla kendi kendime çalışarak yapacağım bie sey oalcak sizden ricam int ders Veren bir yer vatmi veya bildiginiz bir kitap vArmi içinizde bilen varmı

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION]
[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION]

[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]
[MENTION=27617]GururLan[/MENTION]*
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]
[MENTION=36790]ozkan[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

kardeşim bendede ingilizce 'so so'.. biraz yani
en başta kelime ezberi lazım atıyorum çatal,bıçak,lamba'nın ingilizcesi sonrasında ise gramer ezberi lazım..
internette yığınla var araştırman gerekli sadece biraz

---> Yönetim Sohbet

kardeşim bendede ingilizce 'so so'.. biraz yani
en başta kelime ezberi lazım atıyorum çatal,bıçak,lamba'nın ingilizcesi sonrasında ise gramer ezberi lazım..
internette yığınla var araştırman gerekli sadece biraz

araştır dim ds böyle sağlam. iyj anjstan anlayacagim bir yer bulamadım ben sıfırdan baslicam

---> Yönetim Sohbet

tamam ver aliye önce almanca öğrensin bir taşla iki kuş :3dh2b:
:11:
Englisch ogretio ama almancadan ben bakmadim belki turce dilide vardir
bana ingilizce lazim öncelik bir ay içinde bir şeyler. öğrenmem lazım ya

ega4u.de bak belki isine yarar... if clauses 1,2,3 anlatamimi var
Turkcesi ne bilmiom
Go went gone 1 form 2 form 3 form listesi var...

Zaman seyleri var hangi zamanda hangi formu kulancan onu anlatio

Simple present simple past progresiv futur falan
Be form anlatimi var

---> Yönetim Sohbet

Englisch ogretio ama almancadan ben bakmadim belki turce dilide vardir

ega4u.de bak belki isine yarar... if clauses 1,2,3 anlatamimi var
Turkcesi ne bilmiom
Go went gone 1 form 2 form 3 form listesi var...

Zaman seyleri var hangi zamanda hangi formu kulancan onu anlatio

Simple present simple past progresiv futur falan
Be form anlatimi var

tşkler bakacam buna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri