Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

evet xD

Bu arada konudaki küçük notuda düzenledim tekrardan. Yenilik yapıldıkça oradan paylaşırız herkes öğrenir.

geçen ay iki üye den neden yazıkdıklarımız seçilmedi gibi söylemler gelmişti.
gerçi açıklamamı yaptım ama bu şekilde tüm üyeler görebilir.

Allah rahatlık versin adama. xD

Bir de şey var en aktif üye kategorisinde seçilen üyeye 150 rep ödülü. Onu tekrar başlatalım. Ben kural güncellemelerini yaptım. Onu bu aydan itibaren başlatıyoruz.

---> Yönetim Sohbet

Yani neden böyle bir kural koyulmuş anlamadım.

Sonuçta zaten öyle aman aman normal üye statüsünde kişiler yok. Bazı kategorilere inan ki üye yazarken zorlandım mesela en yardımsevere birgül dedim salladım napim normalde seni yazacaktım. xD

Bence bu kuralı gözden geçirelim.
Aynen çok mantıklı
aktif üye sayısı azken bu kuralı değiştirelim, yöneticilerde dahil edilsin
ne yani yetkiliyiz diye üye değil miyiz :Ç

---> Yönetim Sohbet

Ayrıca arkadaşlar kadroyu gözden geçirmeliyiz bence..
hatta onursal üye diye bir rank getirsek forum emektarlarına onu versek kıyak olmaz mı?

---> Yönetim Sohbet

her kırmızı kendı kuralını koyunca ısler bole karısıyor
ona bakarsanız sıyası haber vs hersey yasaklanmıstı ama suanda sız secımle ılgılı anket yayınlamıssınız :D

---> Yönetim Sohbet

her kırmızı kendı kuralını koyunca ısler bole karısıyor
ona bakarsanız sıyası haber vs hersey yasaklanmıstı ama suanda sız secımle ılgılı anket yayınlamıssınız :D
yenilenme lazımdı ama ya.. seçim en hit konu açılması lazımdı..

[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]
Kardeşim yeni rengin yakıştı hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin aramıza :)

---> Yönetim Sohbet

yenilenme lazımdı ama ya.. seçim en hit konu açılması lazımdı..

[MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]
Kardeşim yeni rengin yakıştı hayırlı uğurlu olsun hoşgeldin aramıza :)

ee tabıkı yapılmalı ben herkesın fıkırlerını soylemesınden yanayım
bır zamanların bı dıkttor yonetıcısı sıyası fıkrımızı soledıgımız ıcın banlamıstı benı :D
arkaasından konusmak gıbı oluyor ama nese :D

---> Yönetim Sohbet

Teşekkür ederim hocam, yeşile daha yeni alışmıştım oysa ki xD Beni bu kadar hızlı bir terfiye layık gördüğünüz için teşekkür ederim :R
Valla terfi vaktin geldiydi altına yeni modlar geldi :11:
Bu arada artık üye banlama gibi bir özelliğin aktif artık..
daha önce görev almışsan bilirsin gerçi ama ben özetleyeyim..
Top15 yeni üyeler kısmında hangi üyelerin kayıt olduğu , kayıt olan üyelerin mesaj atıp atmadığı gözüküyor bu üyeleri kesinlikle kontrol etmeliyiz.. Genellikle reklam,başka forum,ticari siteler veyahutta argo olabiliyor.. öncelikle bunlardan birisini yazan üyenin mesajını editliyoruz, kapatıp çöpe atıyoruz..
Daha sonra ceza alması gerektiği taktirde üyenin ismine tıklıyoruz
üyeyi banlaya tıklıyoruz..
karşına mod paneli çıkacak buraya ;
Kullanıcı adına : admin
Şifreye: vermem
yazıyorsun sonrasında kendi isminle şifreni giriyorsun..
kendi şifrenide girdikten sonra üyeyin ban süresini ve ban nedenini yazıyorsun panele..
Banladıktan sonra ;
Ceza Alanlar & Banlananlar bölümüne konusunu açıp açtığın konuyu üye mesajlarına kapatıyorsun
örnek konu : mkupeli Banlanmıştır.

:3dgxr:
ee tabıkı yapılmalı ben herkesın fıkırlerını soylemesınden yanayım
bır zamanların bı dıkttor yonetıcısı sıyası fıkrımızı soledıgımız ıcın banlamıstı benı :D
arkaasından konusmak gıbı oluyor ama nese :D
:D
kesinlikle kardeşim.. baksana benim profil resmime cCc (:)
fazla kısıtlarsak kaçarlar yahu

---> Yönetim Sohbet

Top15 yeni üyeler kısmında hangi üyelerin kayıt olduğu , kayıt olan üyelerin mesaj atıp atmadığı gözüküyor bu üyeleri kesinlikle kontrol etmeliyiz.. Genellikle reklam,başka forum,ticari siteler veyahutta argo olabiliyor.. öncelikle bunlardan birisini yazan üyenin mesajını editliyoruz, kapatıp çöpe atıyoruz..
kendi şifrenide girdikten sonra üyeyin ban süresini ve ban nedenini yazıyorsun panele..
Banladıktan sonra ;
Ceza Alanlar & Banlananlar bölümüne konusunu açıp açtığın konuyu üye mesajlarına kapatıyorsun

:3dgxr:

:D
kesinlikle kardeşim.. baksana benim profil resmime cCc (:)
fazla kısıtlarsak kaçarlar yahu

resmıne tam destek :Dx

---> Yönetim Sohbet

Banladıktan sonra ;

Sağolun hocam tekrardan. Evet 2008-2009 senesinden beri içli dışlıyım forum siteleriyle banlı üyeden adminliğe kadar hepsinde tecrübem var Allah'a şükür xD Düşlerforumda da 2 kez moderatörlük yapıp her iki seferde de kişisel sorunlar nedeniyle forumdan uzaklaşmıştım, zira son görev aldığım site burasıydı. Buradan devam edeyim dedim bende. O kişisel sorunlar bir daha olmayacak Allah'ın izniyle, moderatör paneli ile ilgili bilgilendirmeniz için de teşekkür ediyorum efendim :R

zamanla alısırsın :D

İnşallah, Allah'ın izniyle :R

Tebrikler bozkurt ...

Sağolasın dostum :)

---> Yönetim Sohbet

Sağolun hocam tekrardan. Evet 2008-2009 senesinden beri içli dışlıyım forum siteleriyle banlı üyeden adminliğe kadar hepsinde tecrübem var Allah'a şükür xD Düşlerforumda da 2 kez moderatörlük yapıp her iki seferde de kişisel sorunlar nedeniyle forumdan uzaklaşmıştım, zira son görev aldığım site burasıydı. Buradan devam edeyim dedim bende. O kişisel sorunlar bir daha olmayacak Allah'ın izniyle, moderatör paneli ile ilgili bilgilendirmeniz için de teşekkür ediyorum efendim :R

İnşallah, Allah'ın izniyle :R

Sağolasın dostum :)

Sen sag ol dostum xD

---> Yönetim Sohbet

Tebrikler [MENTION=89675]BozkurtTR[/MENTION]

Yeni görevin hayırlı olsun. Aramıza Hoş Geldin.

Takıldığın Yerde @ Etiket Atabilirsin :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri