Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

O anlamda değil konu acıyor bir şeyler yapıyor bizim için önemli olan aktif siteye dikkat edecek bakmaya dikkat etmese bie iki ay geçtikten sonra siteye girme se bir anlam taşımaz istediği kadar aklı başında olsun bak 3 admin rütbesi alındı örneğin. önemli olan aktif olmasi dikkat etmesi laizm siteye

Kahvelirenk 2013 den beri uye forumda... mesa 2 aylik uye hangi aktiv olma ihtimali yüksekki...

---> Yönetim Sohbet

Kahvelirenk 2013 den beri uye forumda... mesa 2 aylik uye hangi aktiv olma ihtimali yüksekki...

allah aşkına senin aklın nerde sen neye bağlanıyor sun sen benim yazdıklarımı okudu. n mu burda 4 5 senelik üye admin diyorum rütbe leri alındı diyorum değil ne diye aktif olmadıkları için ben sadece sorduğum aktif olurmu devsm ederim diye devam ederim diye sordunuz mu hiç konusunu z mu dedim kalkıp başka yerlere bağlıyor sun ben dedim mi azından çıktı mı Mesa verilsin mi diye azından çıktım benim için önemli olan siteye aktif olacak yardım edebilecekler mi

---> Yönetim Sohbet

Moderatör olmak için aktif olması konu sayısının mesaj sayısının vs gibi bir kaç daha özelliklerinin olması lazım..

Ama Esra ya katılıyorum.

Mesa 'dan daha eski olduğu için kahvelirengi nin yeni nicki ile Anisette mod olması daha mantıklı.

arkadaşlar yönetim sohbette tartışma yapmayın lütfen.

zaten daha önceden bir durum yaşadınız belli ki hala konuyu içinizde kapatmamışsınız..
diş bilemeyin birbirinize

Hepimiz kardeşiz :D

Sakin olun yaf.

---> Yönetim Sohbet

Moderatör olmak için aktif olması konu sayısının mesaj sayısının vs gibi bir kaç daha özelliklerinin olması lazım..

Ama Esra ya katılıyorum.

Mesa 'dan daha eski olduğu için kahvelirengi nin yeni nicki ile Anisette mod olması daha mantıklı.

arkadaşlar yönetim sohbette tartışma yapmayın lütfen.

zaten daha önceden bir durum yaşadınız belli ki hala konuyu içinizde kapatmamışsınız..
diş bilemeyin birbirinize

Hepimiz kardeşiz :D

Sakin olun yaf.

Benim dediğim bir şey yok abla sadece merak ettim konuştun mu aktif kalırım dedim önemli olan aktif oluşlari sürekli bie iki ay kalıp sonra aylarca gelmicekler se mod olmasının bir anlamı yok

ben acmadim :) ben sadece sürekli bizim gibi aktif çalışacak üye arıyorum :D

---> Yönetim Sohbet

Sensiz olmazla sorunum yok ama mesa ya gicik oldum...

Hani nerde mesa online bile degil xD

---> Yönetim Sohbet

hepimiz zaten kardeşiz abla boşuna mi abla diyom saygı duyuyorum kin tutmam abla abla o an orda olur biter benim için ondan sonra gene aynı yim dir :D

---> Yönetim Sohbet

Benjm derdim Mesa veya Anisette değil ben sadece sürekli ugrasacsk bir iki ay içinde kaç micak üyeler arıyorum :)

---> Yönetim Sohbet

Lafi kivirma ilk basta mesa yi istedin....

Bir kac ayda kacmicak üye ariyorsun gözünu dört ac üye yok forumda....

ablama saygı dan dolayı bir şey demicem lafı Kıvırdigim falan da yok konuyu sen kendin açtın en baş takı msjimi okursan şu anki durumu anlatmaya çalıştığım anlarsın evet bir iki ay sonra kaçacak sa ne diye mod yapalım ki Ha sonucu ozkan verir ama benjm için anlamsız kısa süreli olanlara görev vermek

---> Yönetim Sohbet

Arkadaşlar Yönetimde Sohbet etmektense

Sohbet forumda sohbet edelim , bol bol oyun oynayalım.

Yeni üyelerle muhabbet edip onları foruma bağlayalım.

Çünkü yeni üyeler forum oyunlarına ve sohbette daha çok zamn geçiriyor.

---> Yönetim Sohbet

aliiiiiiii :D bu sıtede bı ali daha vardı aynı sen :D aklıma o geldi şimdi :D bi koltuk sevdası vardıı :D postalandı :D o kadar kaptırma kendini yaaa :D

---> Yönetim Sohbet

aliiiiiiii :D bu sıtede bı ali daha vardı aynı sen :D aklıma o geldi şimdi :D bi koltuk sevdası vardıı :D postalandı :D o kadar kaptırma kendini yaaa :D

Yok ya o Ali ile bu Ali arasında Çok farklılık var.

O Laf dinlemiyordu :D Bu Ali dinliyor.

ve bu Ali o Ali'den daha iyi bir insan kanımca :D

baktım inceledim. İçeriğinde forum yoktu. tereddutte kaldım.

---> Yönetim Sohbet

Konusu tam nedir bilmiorum ama benim bildigim konuysa ali iyidi

Ben kötü demiyorum zaten.

Fazlaca Fevri ve Sivriydi. Belki bize karşı tavırları öyleydi bilmiyorum ama.

Giderken Pek hoş Olmayan İşler Yapmıştı.

Yok ya o Ali ile bu Ali arasında Çok farklılık var.

O Laf dinlemiyordu :D Bu Ali dinliyor.

ve bu Ali o Ali'den daha iyi bir insan kanımca :D

baktım inceledim. İçeriğinde forum yoktu. tereddutte kaldım.

Bende bilemedim ama mekani yanlis yerde xD

Taşıdım ben onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri