Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

@GururLan @QueeN @bal_bocegi ve nıckını yazmadıgım arkadaslarım

lütfen!

-- top20 ıstatıstıkler var ya anasayfada yanı burası

http://prntscr.com/7kpn1b

orda en soldakı sutunda son uye olanlar ve mesaj sayıları var.. eger uyenın mesajı var ıse profılıne tıklayın

uyenın mesajlarını arat a basarak kontrol yapalım reklam kufur var ıse sılıp banlayalım yok ıse sorun yok

her uyenın profılıne gırınce kımler bakmıs gorebılıyoruz

fakat hep aynı ısımlerı goruyorum kontrol eden :eek:

herkes bakarsa gozden kacmaz

cunku kımı calısıyor kımı okuyor kımı yogun

gozden kacabılıyor bırlık olursak gozdden kacmaz huzur bozulmaz uyeler mutlu olur :)

tesekkurler anlayısınız ıcın

Özellikle: 10 11 12 mesajı olanlara bakın neden mı? son mesajları mutlaka Lınk veya reklam olabılır cunku

sıtede 10 mesajı olmayan lınk veremıyor bu yuzden sacma seyler yazıp 11. mesajında veya 12. mesajında reklam yapıp veya vıruslu lınk verıp kacabılırler

beni tam etiketlersen sevinirim kaçırıyorum konuları yanlış etiketliyorsunuz :D

---> Yönetim Sohbet

Etiketlenmek durumunda değilsin :gulegule:

sayfaları açıp bakacaksın :D :D

,hay ağzına sağlık

+ rep :)

bu odayı geyık sohbete cevırmemenız lazım aslında sadece onemlı konular duyurular olmalı ben bıle gırıyorum kac sayfa okuyorum onemlı bısı varmı dıye sonuc sohbet

:) sohbetı sıtede yapın burda ozel sohbet vea sıte hakkında konusunkı takıp eden yetkılıler hergun bakabılsın yenı bısı varmı dıye:eek:zkan1:

---> Yönetim Sohbet

skype yuklesenıze arkadaslar ordan daha hızlı ırtıbat kurabılırız sohbetınızıde yapabılırsınız :)

skype yukleyebılırsınız hem mobıl hem pc destegı var.

burdanda paylasabılırsınız adreslerınızı herkes ırtıbat ıcınde olur

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ellerine sağlık güzel temizlik yapmışın da nerde buldun bunları acildigini:)

---> Yönetim Sohbet

,hay ağzına sağlık

+ rep :)

bu odayı geyık sohbete cevırmemenız lazım aslında sadece onemlı konular duyurular olmalı ben bıle gırıyorum kac sayfa okuyorum onemlı bısı varmı dıye sonuc sohbet

:) sohbetı sıtede yapın burda ozel sohbet vea sıte hakkında konusunkı takıp eden yetkılıler hergun bakabılsın yenı bısı varmı dıye:eek:zkan1:

Aynı cümleyi ben sana kurayım ''hay ağzına sağlık'' :)

---> Yönetim Sohbet

Ozkanin dedigi gibi sacma cevap yazip 10 mesajda konu aciyor...

Ellerine saglik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri