---> Yönetim Sohbet
Korkma xD
ikide bir ali demeyin ya bir anda bu brn miyim diyorum bana mı diyor lar sanıyom Ya
Korkma xD
ikide bir ali demeyin ya bir anda bu brn miyim diyorum bana mı diyor lar sanıyom Ya
Korkma xD
Senin sag solun belli olmuyor xD
Dogru türkcede sagi solu bilmem xD
benim önerim 35bucuk xD
Bende onu önerdim xD
Hem kac senedir burda hem aktiv
@GururLan @QueeN @bal_bocegi ve nıckını yazmadıgım arkadaslarım
lütfen!
-- top20 ıstatıstıkler var ya anasayfada yanı burası
http://prntscr.com/7kpn1b
orda en soldakı sutunda son uye olanlar ve mesaj sayıları var.. eger uyenın mesajı var ıse profılıne tıklayın
uyenın mesajlarını arat a basarak kontrol yapalım reklam kufur var ıse sılıp banlayalım yok ıse sorun yok
her uyenın profılıne gırınce kımler bakmıs gorebılıyoruz
fakat hep aynı ısımlerı goruyorum kontrol eden
herkes bakarsa gozden kacmaz
cunku kımı calısıyor kımı okuyor kımı yogun
gozden kacabılıyor bırlık olursak gozdden kacmaz huzur bozulmaz uyeler mutlu olur
tesekkurler anlayısınız ıcın
Özellikle: 10 11 12 mesajı olanlara bakın neden mı? son mesajları mutlaka Lınk veya reklam olabılır cunku
sıtede 10 mesajı olmayan lınk veremıyor bu yuzden sacma seyler yazıp 11. mesajında veya 12. mesajında reklam yapıp veya vıruslu lınk verıp kacabılırler
kesinlikle aklı başında düzgün insanlardan biri inşallah o seçilir
beni tam etiketlersen sevinirim kaçırıyorum konuları yanlış etiketliyorsunuz
Etiketlenmek durumunda değilsin :gulegule:
sayfaları açıp bakacaksın
Etiketlenmek durumunda değilsin :gulegule:
sayfaları açıp bakacaksın
,hay ağzına sağlık
+ rep
bu odayı geyık sohbete cevırmemenız lazım aslında sadece onemlı konular duyurular olmalı ben bıle gırıyorum kac sayfa okuyorum onemlı bısı varmı dıye sonuc sohbet
sohbetı sıtede yapın burda ozel sohbet vea sıte hakkında konusunkı takıp eden yetkılıler hergun bakabılsın yenı bısı varmı dıyezkan1:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.