Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

bencede ve kusura bakılmasın kimseye de ayrıcalık yapılmasın lütfen

Hayet edilicek birsey varya ...

Sohbet bolumunde de silinmis mesajlar....

Hem fingirdiyorlar hem gizliyorlar...

Dikkat edin arkadaşlar..

Siz böyle sorarsanız mesajı silinen bir başka üye de neden diye sorar.

Sorunlu Olarak gördüğünüz mesajları önce bildirin sonra onay alıp müdahele edin.

Sorun oluşturmayacak Üye mesajlarını onaysız olarak silmeyin.

---> Yönetim Sohbet

O konunun msjlari ni ben sildim konu tartışmaya gidiyor du Uzama sin diye sildim

Tartışmaya gidiyorsa uyar

Uyarını dikkate almazlarsa yaptırım uygularsın ..

Ama mesajlarda herhangi bir şekilde küfür , hakaret ,argo vs gibi bir durum yoksa kesinlikle silme..

+ Kişisel sayfalarda üyelerin isteği ile mesaj silinebiliyor kurallarında var ama bunu sadece Özkan ya da Semih yapabilir.

Uygun bulunmayan içerikli mesajları silebilirsin. Ama normal bir tartışmanın sonu mesaj silme olmamalı. Önce uyar sonra ..

---> Yönetim Sohbet

Tartışmaya gidiyorsa uyar

Uyarını dikkate almazlarsa yaptırım uygularsın ..

Ama mesajlarda herhangi bir şekilde küfür , hakaret ,argo vs gibi bir durum yoksa kesinlikle silme..

+ Kişisel sayfalarda üyelerin isteği ile mesaj silinebiliyor kurallarında var ama bunu sadece Özkan ya da Semih yapabilir.

Uygun bulunmayan içerikli mesajları silebilirsin. Ama normal bir tartışmanın sonu mesaj silme olmamalı. Önce uyar sonra ..

Tmm abla dikkat edrim

---> Yönetim Sohbet

Innocence sen silinen mesajlardan haberin varmi yani konusundan

Tartisma yok tuki

---> Yönetim Sohbet

Innocence sen silinen mesajlardan haberin varmi yani konusundan

Tartisma yok tuki

Hayır Okumadım. Mesaj Silindiği Zaman Görünmesi Lazım Yönetim taradından.

ama dediğim gibi mesajlar direk olarak silindiği için görünmüyor.

sanırım yetki verilirken unutulan bir durum var :D

---> Yönetim Sohbet

Hayır Okumadım. Mesaj Silindiği Zaman Görünmesi Lazım Yönetim taradından.

ama dediğim gibi mesajlar direk olarak silindiği için görünmüyor.

sanırım yetki verilirken unutulan bir durum var :D

Yok kafama takilan sadece alinin dedigi "tartisma olcakti "dedi yok oyle birsey....

Surda birkac gündür iki arkadas muhabbet ediyor canimli cicimli...konuya havvada ask kokusu var dedim sadece... neden gülüyormussuz bizede eglenmek icin malzeme cikmis denildi... Ne alakaysa Sanki gözümüz var... bunun akabinde konuda mesajlar silindi + sohbet bölümunden canimli cicimli muhabetler...

Ne havvadaki ask kokusunu uzatmak istiyorum nede silinen mesajlari sadece tartisma olcakdi denilmesi kafama takildi...

Madem arkasinda adam gibi duramican seyler yaziyorsun bizi neden alet ediyor...

---> Yönetim Sohbet

Yok kafama takilan sadece alinin dedigi "tartisma olcakti "dedi yok oyle birsey....

Surda birkac gündür iki arkadas muhabbet ediyor canimli cicimli...konuya havvada ask kokusu var dedim sadece... neden gülüyormussuz bizede eglenmek icin malzeme cikmis denildi... Ne alakaysa Sanki gözümüz var... bunun akabinde konuda mesajlar silindi + sohbet bölümunden canimli cicimli muhabetler...

Ne havvadaki ask kokusunu uzatmak istiyorum nede silinen mesajlari sadece tartisma olcakdi denilmesi kafama takildi...

Madem arkasinda adam gibi duramican seyler yaziyorsun bizi neden alet ediyor...

çünkü tartışmaya gidiyor du yavaş yavaş bu yüzden tartış ma olmasın diye sildim tmm ben en başta yazdın bej şey dedim mi tatsız bir durum olmasın uzaması duye sildim bir kaç msj

---> Yönetim Sohbet

Gençler Sakin Olun Konu kapandı artık.

Ali Daha Dikkatli Olacak.

Hadi İyi Geceler Herkese.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri