Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

baslıktakı org yazısını sılersek bısı olmaz .D

aliyi savunmayın aay :S neydı o ole :D

---> Yönetim Sohbet

baslıktakı org yazısını sılersek bısı olmaz .D

aliyi savunmayın aay :S neydı o ole :D

Ne oluyor bee :D hem koltuk sevdası değil bu ben bu işe daha 12 yaşında iken forumlar da idim şimdi 26 yaşında iyim

sadece bağlı olduğum bir yer varsa onu en iyi en yüksek düzeyde tutma isteği bu ben çocukken daha forum yönetiyor dük o zmaan google yarış içinde idik ve google den 10 üzerinde on almıştık yanın bilgilerimiz hemen hemen google ye yakındı ben hep böyle çalıştım amacım sadece iyi ve yüksek tutmak :) :D

---> Yönetim Sohbet

Ne oluyor bee :D hem koltuk sevdası değil bu ben bu işe daha 12 yaşında iken forumlar da idim şimdi 26 yaşında iyim

sadece bağlı olduğum bir yer varsa onu en iyi en yüksek düzeyde tutma isteği bu ben çocukken daha forum yönetiyor dük o zmaan google yarış içinde idik ve google den 10 üzerinde on almıştık yanın bilgilerimiz hemen hemen google ye yakındı ben hep böyle çalıştım amacım sadece iyi ve yüksek tutmak :) :D

Ali 26 yasindasin bana neden abla diyorsun xD deme bidaha :))

---> Yönetim Sohbet

sana bıse demıyorum bahsettım alı baska :D :baybay::1043_twisted_1:

---> Yönetim Sohbet

arkadaşlar :)

rica ediyorum.. daha sakin ve saygılı olun.. konusmaları okudum masallah amma sohbet edılmıs sonuıc olarak

locke alısamadım yenı nıckıne locke dıcem sana daha sakın ol . bu odaya gırebılen herkes bu sıtede bellı bır rutbeye sahıp bellı bır guvenı ve kalbımızde yerı olan ınsanlar sen ayse emıne alı ahmet osman kım gırıyorsa bu odaya gecerlı bu yuzden atar yapmanız gereken bır bırınıze degıl yanlıs yapan uyeler

bu oda ıcınde polemık saygsıızlık hos durmuyor takılmayın bır bırıne kırmayın.. yanı aynı takımdasınız sız takım ıcı kavga hos olmmuyor.

-- mod olarak

kahvelırengı
mesa
morhepsusuehjdhsjhbdsfk okuyamadıgım nıck
35bucuk bunları takıp edıcem duruma gore verırız bırılerıne.

---> Yönetim Sohbet

Anlasildi Tamam susdum.

[MENTION=39285]sensiz olmaz[/MENTION] senin yuzune azar itisdim iyimi xD

---> Yönetim Sohbet

Tmm dir abi iyidir hatalarımızi görmemiz sağlandı ben bunu anlatmaya çalışıyorum sana :D hade hade hakkım varsa Hella olsun sonuçta aynı yerde yer alıyoruz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri