Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Söyledim zaten açtıktan sonra. :Ü
Teşekkürler ekledigin icin.

---> Yönetim Sohbet

Atatürk resmi yarışması zaten uzun zamandır aklımdaydı benim

hayırlı olsun, açmışsınız zaten

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Üyelerin Açtıkları Konularda Başlık Hatalarını Düzeltmek İçin Başlık Düzenleme İsteği Adında Bir Bölüm Var mı ? Acaba

Bu Şekilde Üyeler Açtıkları Konuların hatalı başlıklarını bu konu içerisinde bildirebilirler.
Konu Sorularınız, Düşünceleriniz Ve İstekleriniz bölümüne açılabilir mi?

++++ bu konuyu incelediğinde anlatmak istediğimi daha net anlayacaksın

http://www.duslerforum.org/actigin-...u-t471244.html?p=4073705&posted=1#post4073705

üye açtığı konunun başlığını değiştirmek için yöneticiye bildir butonunu da kullanabilir ama erken müdahale olmayadabilir hani o yüzden öyle sabit bir konu başlığı altında Konu Başlığı Düzenleme İsteği olarak istedikleri hatalı bulduklarının konularınn linklerini atsalar falan

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

@-oZKan-

Üyelerin Açtıkları Konularda Başlık Hatalarını Düzeltmek İçin Başlık Düzenleme İsteği Adında Bir Bölüm Var mı ? Acaba

Bu Şekilde Üyeler Açtıkları Konuların hatalı başlıklarını bu konu içerisinde bildirebilirler.

http://www.duslerforum.org/actigin-...u-t471244.html?p=4073705&posted=1#post4073705

üye açtığı konunun başlığını değiştirmek için yöneticiye bildir butonunu da kullanabilir ama erken müdahale olmayadabilir hani o yüzden öyle sabit bir konu başlığı altında Konu Başlığı Düzenleme İsteği olarak istedikleri hatalı bulduklarının konularınn linklerini atsalar falan

gereksız bunca yıldır ılk sanırım bole ıstegı olan. duzgun acsınlar konuları.

acıl olursada sorularınız bolumune bıldırebılırız oldukca fazla kategorı var zaten sıte kasıyor daha fazla kasmasına gerek yok baslık olayı ıcın

tsk ılgın ıcın:cy(19):

---> Yönetim Sohbet

Öyle bir bölüm yok. Ama " yöneticiye bildirebilirler, etiketleyerek bir yöneticiyi yardım isteyebilirler " yada dediğin gibi sorunlarınız isteklerinize açarlar. Ayrı bir bölüme gerek yok bence. :) Bakalım özkan ne diyecek. :5p27y:

Zaten Üyelerin Bu Şekilde Olan Sorularına Yöneticiye Bildir yada Etiket ile Konu İçerisinde Bildir Diye Seçenek Sunuluyor.

Gerçi Benim İçin Sorun Değil xD Üyelere Yardımcı Olmak Amaçlı Düşünmüştüm

gereksız bunca yıldır ılk sanırım bole ıstegı olan. duzgun acsınlar konuları.

acıl olursada sorularınız bolumune bıldırebılırız oldukca fazla kategorı var zaten sıte kasıyor daha fazla kasmasına gerek yok baslık olayı ıcın

tsk ılgın ıcın:cy(19):

Peki :R Kolay Gelsin

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

sen de biliyorsunki adminler s.mod ve bölümler de yetkili olan modlar konu başlıklarını düzete bilirler

---> Yönetim Sohbet

Arkadaş size kım dedı, hangı akla hızmet herkes bolumlerdekı sohbet mesajlarını sılmıs..

uyarın tum modları mod odasında. kesınlıkle mesaj sılmesın kımse.

mesaj sadece reklam veya kufur varsa sılınır kız haklı kendınce.

---> Yönetim Sohbet

Arkadaş size kım dedı, hangı akla hızmet herkes bolumlerdekı sohbet mesajlarını sılmıs..

uyarın tum modları mod odasında. kesınlıkle mesaj sılmesın kımse.

mesaj sadece reklam veya kufur varsa sılınır kız haklı kendınce.

' ParadokS Adlı Yönetici Tarafından Yaptırıldı bu..

Üye Haklı Haksız Demiyoruz zaten ama çoğu günlükte sohbet içerikli mesajla sildirildi .

Bu Arada Mesajları Ben Silmedim :D

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Kafasını ... neyse

sohbet sılınse kız neden ısyan etsın sılen kısı demekkı fazla sılmıs silen kısı

mod odasında uyar aysegul sılmesın kımse kafasına gore mesaj gereksız olursa oyunlarda vs sadece arada oda

---> Yönetim Sohbet

İlgilendiğin İçin Sağol Rahatsız Ediyorum Sürekli Ama Yapacak Birşey Yok :R [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Zaten pc acizliğine uğramış arkadaş . forum arada hata veriyor ya öyle bir durumda yanlışlıkla konu başka bir konu ile birşleştirmiş.. üye mesajlarım silindi diye değil mesaj birleşimi yüzünden kızıyor ..çünkü karışmış :s

Şimdi Uyardım Moderatör Odası Sohbette

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri