Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

@Fatih 34 yok yarışma için demedim abi başka bir şey. Kızmayacaksan söyleyeceğim. :R
Df ayın enleri ağustos seçimlerinde " en aktif " i es geçmişsin onuda ekler misin diyecektim mesajına. :)

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION]
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] ben böyle tek başıma mı süper moderatör olacağım ya konu açma rekabetim bile kalmadı :D hırslarımı yitirdim resmen

---> Yönetim Sohbet

ben böyle tek başıma mı süper moderatör olacağım ya konu açma rekabetim bile kalmadı :D hırslarımı yitirdim resmen
O nasıl laf ya? :)
Bırakacakmışsın gibi dedin insan hiç tek kaldı diye hırslarını yitirir mi tek süper moderatör olmanın kötü yanı ne :)

---> Yönetim Sohbet

Tamamda konu açmanın tek başına kalmakla ne alakası var ki :)

Sen Rekabetten Anlamıyorsun Galiba :R DF ayın enleri Konusunda üyelerin
En iyi Süper Mod. En Kötü Süper Mod. Kategorisinde Yazabilecekleri tek isim benim ..
Ya kötü olanı olacağım ya da en iyisi .. şükür iyisine yazmışlar gönül kırmayalım der gibi :R
Ama Öksüz gibi hissediyorum kendimi tek başıma öyle birşey ya :D neyse .

---> Yönetim Sohbet

Sen Rekabetten Anlamıyorsun Galiba :R DF ayın enleri Konusunda üyelerin
En iyi Süper Mod. En Kötü Süper Mod. Kategorisinde Yazabilecekleri tek isim benim ..
Ya kötü olanı olacağım ya da en iyisi .. şükür iyisine yazmışlar gönül kırmayalım der gibi :R
Ama Öksüz gibi hissediyorum kendimi tek başıma öyle birşey ya :D neyse .
Rekabetten anlayıp anlamadıgımı burada konusacak degilim :R
Ama iyi süper mod seçilmenin konu ve mesaj kasarak rekabet etmekle yada konu açmakla ilgili oldugunu sanmıyorum. Rütbeler konu sayısına göre yada günde kaç yorum attıgına göre belirlenmiyor sonuçta. Tabi eğer ona göre seçiliyorduysa ben farkında degildim demek. :)
Madem öyle hissediyorsun etiketlemişsin özkan ve aliyi onlar gördüklerinde yazarlar sana ben sadece tek başına süper moderatör olmaktan neden rahatsız olabilecegini anlayamadıgımdan yazmıştım :)
İyi forumlar sana kolay gelsin :)

---> Yönetim Sohbet

Rekabetten anlayıp anlamadıgımı burada konusacak degilim :R
Ama iyi süper mod seçilmenin konu ve mesaj kasarak rekabet etmekle yada konu açmakla ilgili oldugunu sanmıyorum. Rütbeler konu sayısına göre yada günde kaç yorum attıgına göre belirlenmiyor sonuçta. Tabi eğer ona göre seçiliyorduysa ben farkında degildim demek. :)
Madem öyle hissediyorsun etiketlemişsin özkan ve aliyi onlar gördüklerinde yazarlar sana ben sadece tek başına süper moderatör olmaktan neden rahatsız olabilecegini anlayamadıgımdan yazmıştım :)
İyi forumlar sana kolay gelsin :)

Rütbelerin Konu Sayısına Göre vs olduğunu belirtmedim.. Öylede Düşünmedim , Anlatmak İstediğimde O Değildi Zaten , Her neyse ..

Alakan için sağol. İyi Forumlar.

Ayşegülcüm yakında yanına biri gelir inşallah merak etme)

Merak Ettiğim Buydu :R Teşekkürler Ablacım Anlayışın İçin.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]: Çok şükür iyi gibi oldu ağrım falan yok ama daha çektirmedim evde tadilat tarzı şeyler olunca bir daha ki haftaya bıraktım.

Henüz yarışma için bir fikrim yok düşünme aşamasındayım sizlerin önerisi varsa paylaşabilirsiniz.

---------------------------------------------------------------------------------
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: Yanına bir süper moderatörün gelip yada gelmemesini düşünme boşver sen o bizim işimiz sen görevini en iyi şekilde yeri getir bizlere yeter dediğin gibi forumda pek görünmüyorsun sanırım geçenlerde sınavlarım var onlara çalışacam dedin bunun içinse sorun yok sonuçta insanların eğitimleri forumdan önce gelir ama yanında kimse yok diyede forumda ki görevlerini ihmal etme.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]: Çok şükür iyi gibi oldu ağrım falan yok ama daha çektirmedim evde tadilat tarzı şeyler olunca bir daha ki haftaya bıraktım.

Henüz yarışma için bir fikrim yok düşünme aşamasındayım sizlerin önerisi varsa paylaşabilirsiniz.

Anladım geçmiş olsun tekrar

Evet önerim var tabi, bütün öneriler bende biliyosun ))

Atatürkü anlatan en güzel resim, yada söz...yada şimdi Atatürkü bir resimle anlatın diyebiliriz daha sonra ilerki haftalarda söz olarak yaparız...katılımın fazla olacagını düşünüyorum

---> Yönetim Sohbet

Önerin için teşekkürler.

Başka yarışma önerisi olan arkadaşlarım buraya yazabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri