Evet buradayım.
Var ama söylemicem)
Adaş yoklugun belli oluyor özletme kendini :91:
Özle adaş işin ne :R
ben böyle tek başıma mı süper moderatör olacağım ya konu açma rekabetim bile kalmadı hırslarımı yitirdim resmen
O nasıl laf ya?
Bırakacakmışsın gibi dedin insan hiç tek kaldı diye hırslarını yitirir mi tek süper moderatör olmanın kötü yanı ne
O anlamda değil Eda ya bilmem farkettin mi konu bile açasım yok
Tamamda konu açmanın tek başına kalmakla ne alakası var ki
Sen Rekabetten Anlamıyorsun Galiba :R DF ayın enleri Konusunda üyelerin
En iyi Süper Mod. En Kötü Süper Mod. Kategorisinde Yazabilecekleri tek isim benim ..
Ya kötü olanı olacağım ya da en iyisi .. şükür iyisine yazmışlar gönül kırmayalım der gibi :R
Ama Öksüz gibi hissediyorum kendimi tek başıma öyle birşey ya neyse .
Rekabetten anlayıp anlamadıgımı burada konusacak degilim :R
Ama iyi süper mod seçilmenin konu ve mesaj kasarak rekabet etmekle yada konu açmakla ilgili oldugunu sanmıyorum. Rütbeler konu sayısına göre yada günde kaç yorum attıgına göre belirlenmiyor sonuçta. Tabi eğer ona göre seçiliyorduysa ben farkında degildim demek.
Madem öyle hissediyorsun etiketlemişsin özkan ve aliyi onlar gördüklerinde yazarlar sana ben sadece tek başına süper moderatör olmaktan neden rahatsız olabilecegini anlayamadıgımdan yazmıştım
İyi forumlar sana kolay gelsin
Ayşegülcüm yakında yanına biri gelir inşallah merak etme)
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]: Çok şükür iyi gibi oldu ağrım falan yok ama daha çektirmedim evde tadilat tarzı şeyler olunca bir daha ki haftaya bıraktım.
Henüz yarışma için bir fikrim yok düşünme aşamasındayım sizlerin önerisi varsa paylaşabilirsiniz.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.