Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

arkadaşlar, uye onayını ıptal ettım. dırekt olarak uye olabılecek herkes..

- top 20 ıstatıslerde yeı uyelerde mesaj sayısı varsa konrol edıp mesajları aratmayı ıhmal etmeyelım.

kufr reklam olasın.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Haftanın Üyesi Tebrik Alanından 80.Hafta Bitti 'SessizKiz' nickli üyenin konusunu kapatıyorum çünkü süresi doldu.
Rütbesi Düzenlenecek..

+ Haftanın Konuğu Bölümünde 100.Haftanın Konuğu Süreside Dolmuştur Onuda Kapatıyorum.

Arkadaşlar Haftanın Konuğu ve Üyesi Hakkında Bir Karara Varalım :R

Haftanın Üyesi: ?
Haftanın Konuğu: ?

Önerileriniz ? Yenilenmesi Gerekiyor :R

Haftanın üyesi : mknszkrall

Haftanın Konuğu : 'Alessandra

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=142525]Byn ChapriSs[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=34643]ßy.ChéqiCi[/MENTION]

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

InnoCence;4076966[I' Alıntı:

Özkanın durumdan zaten haberi var bi tanem. Konuların normalde " Pazartesi " açılması gerekiyordu Hafta Başı olduğu için. Ama ali yanlış yaptığı için (örneğin geçen hafta çarşamba açılmaları gibi) bu hafta böyle yanıltıcı bir şey oldu. Ama bundan sonra haftanın üyesininde konuğununda konuları " Pazartesi günü " açılmış olacak o yüzden bu pazar akşamı açılacak konu canım. :Ü
Seçilenlerde dedigin gibi mknszkrall ve Alessandra olacak. :Ü

:love01:

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Tamam ozkana söyledim, sen Haftanın Konuğunu açarsın bende üyesini. :Ü

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Haftanın Üyesi Tebrik Alanından 80.Hafta Bitti 'SessizKiz' nickli üyenin konusunu kapatıyorum çünkü süresi doldu.
Rütbesi Düzenlenecek..

+ Haftanın Konuğu Bölümünde 100.Haftanın Konuğu Süreside Dolmuştur Onuda Kapatıyorum.

Arkadaşlar Haftanın Konuğu ve Üyesi Hakkında Bir Karara Varalım :R

Haftanın Üyesi: ?
Haftanın Konuğu: ?

Önerileriniz ? Yenilenmesi Gerekiyor :R

Haftanın üyesi : mknszkrall

Haftanın Konuğu : 'Alessandra

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=142525]Byn ChapriSs[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=34643]ßy.ChéqiCi[/MENTION]

Ben zaten önerimi sundum canım hangisi uygunsa karar verirsiniz diyecektim ki zaten karar vermişsiniz....sorun kalmamış...siz konuları açın bizlerde tebrik ederiz

---> Yönetim Sohbet

Bu arada Yöneticiler hakkında olan anketler güncellendi haberiniz olsun. :eda: :R

---> Yönetim Sohbet

Anketlerin hepsi önceki hafta güncellenmişti eda haftada bir güncellemeye gerek yok biraz zaman geçsin

---> Yönetim Sohbet

Anketlerin hepsi önceki hafta güncellenmişti eda haftada bir güncellemeye gerek yok biraz zaman geçsin
Demek istediğim: Paradoks ve Ozkan kaldırıldı Bal böcegi eklendi bende adminlerle ilgili olanlarda yoktum onlarada kendimi ekledim.
Ozkanın da haberi var. Yoksa bende biliyorum her hafta yapılmasına gerek olmadıgını ama değişenler oldu. :Ü

---> Yönetim Sohbet

Ben zaten önerimi sundum canım hangisi uygunsa karar verirsiniz diyecektim ki zaten karar vermişsiniz....sorun kalmamış...siz konuları açın bizlerde tebrik ederiz

ben karar vermedim ki ablam benim önerilerim onlardı :s daha öncede öneri olarak vermiştim bir mesajda

---> Yönetim Sohbet

Demek istediğim: Paradoks ve Ozkan kaldırıldı Bal böcegi eklendi bende adminlerle ilgili olanlarda yoktum onlarada kendimi ekledim.
Ozkanın da haberi var. Yoksa bende biliyorum her hafta yapılmasına gerek olmadıgını ama değişenler oldu. :Ü

sen eklenmiştin ben eklemiştim zaten, semihle konuştuk güncellemiştik yöneticilerde vardın ayşegül emine silinmişti, ahmet var hala onu silmemiştik, ama evet yine degişenler oldu...

ben karar vermedim ki ablam benim önerilerim onlardı :s daha öncede öneri olarak vermiştim bir mesajda

biliyorum canım, bende bişey demedim ki) alınganlıgınız mı üstünüzde nedir kızlar

---> Yönetim Sohbet

sen eklenmiştin ben eklemiştim zaten, semihle konuştuk güncellemiştik yöneticilerde vardın ayşegül emine silinmişti, ahmet var hala onu silmemiştik, ama evet yine degişenler oldu...

biliyorum canım, bende bişey demedim ki) alınganlıgınız mı üstünüzde nedir kızlar

Yok ablam beni biliyorsun zaten :R stres yüklüyüm şu sıra

---> Yönetim Sohbet

Yok abla ne alınganlıgı yapmam ben öyle seyleer :love01: Oylamada Alessandra 2 mknszkralıda hepimiz yazdıgımız için onlar seçildi oy cokluguyla yani:eda:

**

Yöneticilerde vardım hayal abla biliyorum ama yanlıs anladın galiba yada ben anlatamadım. :uzgunkiz:
Adminlerle ilgili olana ekledim ben kendimi
Ozkanda kendini kaldırmamı istedi kaldırdım
Paradoksuda sildim ozkanada söylemiştim
Onu diyorum yani bunları yaparkende bal böcegini tekrar ekledim yönetime tekrar geldigi için
Yani o anlamda güncellendi :cy(19):

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri