By.CheqiCi
Kayıtlı Üye
---> Yönetim Sohbet
Hoşbuldum Teşekkür ederimm
Hoşbuldum Teşekkür ederimm
arkadaşlar, uye onayını ıptal ettım. dırekt olarak uye olabılecek herkes..
- top 20 ıstatıslerde yeı uyelerde mesaj sayısı varsa konrol edıp mesajları aratmayı ıhmal etmeyelım.
kufr reklam olasın.
InnoCence;4076966[I' Alıntı:.
[/i]
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]
Haftanın Üyesi Tebrik Alanından 80.Hafta Bitti 'SessizKiz' nickli üyenin konusunu kapatıyorum çünkü süresi doldu.
Rütbesi Düzenlenecek..
+ Haftanın Konuğu Bölümünde 100.Haftanın Konuğu Süreside Dolmuştur Onuda Kapatıyorum.
Arkadaşlar Haftanın Konuğu ve Üyesi Hakkında Bir Karara Varalım :R
Haftanın Üyesi: ?
Haftanın Konuğu: ?
Önerileriniz ? Yenilenmesi Gerekiyor :R
Haftanın üyesi : mknszkrall
Haftanın Konuğu : 'Alessandra
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] [MENTION=142525]Byn ChapriSs[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] [MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=34643]ßy.ChéqiCi[/MENTION]
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] Hoşbuldum melek Senide burda görmek çok güzell
Demek istediğim: Paradoks ve Ozkan kaldırıldı Bal böcegi eklendi bende adminlerle ilgili olanlarda yoktum onlarada kendimi ekledim.Anketlerin hepsi önceki hafta güncellenmişti eda haftada bir güncellemeye gerek yok biraz zaman geçsin
Ben zaten önerimi sundum canım hangisi uygunsa karar verirsiniz diyecektim ki zaten karar vermişsiniz....sorun kalmamış...siz konuları açın bizlerde tebrik ederiz
Demek istediğim: Paradoks ve Ozkan kaldırıldı Bal böcegi eklendi bende adminlerle ilgili olanlarda yoktum onlarada kendimi ekledim.
Ozkanın da haberi var. Yoksa bende biliyorum her hafta yapılmasına gerek olmadıgını ama değişenler oldu. :Ü
ben karar vermedim ki ablam benim önerilerim onlardı :s daha öncede öneri olarak vermiştim bir mesajda
sen eklenmiştin ben eklemiştim zaten, semihle konuştuk güncellemiştik yöneticilerde vardın ayşegül emine silinmişti, ahmet var hala onu silmemiştik, ama evet yine degişenler oldu...
biliyorum canım, bende bişey demedim ki) alınganlıgınız mı üstünüzde nedir kızlar
sen eklenmiştin ben eklemiştim zaten, semihle konuştuk güncellemiştik yöneticilerde vardın ayşegül emine silinmişti, ahmet var hala onu silmemiştik, ama evet yine degişenler oldu...
biliyorum canım, bende bişey demedim ki) alınganlıgınız mı üstünüzde nedir kızlar
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.