Ödüllü yarışması için önerisi olan yok mu ?
Şunu yapalım bunu yapalım diyebileceğim tarz bir şey yok ama forumlarda genelde yapılan yarışmaları falan ben yazayım belki işe yarar. Atatürk'ün en güzel resimi olabilir şiir de olabilir tabiki hayal ablaya katılıyorum. Şehit konulu şiirde olabilir.
- Logo yarışması
- Amatör Fotoğraf yarışması
- İmza yarışması
- Şehit konulu şiir yarışması
- Dini konulu şiir yarışması
- Resimli şarkı yarışması
- Slogan yarışması (düslerforuma bir slogan olabilir)
- E-kart yarışması
Avatar,imza yapıldı digerlerinden tam emin degilim...yapılmadı galiba..bir resimle DF yi anlatın diyebiliriz...en komikk fıkra en, komik anı, vs örnekler çogaltılabilir...
@Fatih 34 yok yarışma için demedim abi başka bir şey. Kızmayacaksan söyleyeceğim. :R
Df ayın enleri ağustos seçimlerinde " en aktif " i es geçmişsin onuda ekler misin diyecektim mesajına.
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: Yanına bir süper moderatörün gelip yada gelmemesini düşünme boşver sen o bizim işimiz sen görevini en iyi şekilde yeri getir bizlere yeter dediğin gibi forumda pek görünmüyorsun sanırım geçenlerde sınavlarım var onlara çalışacam dedin bunun içinse sorun yok sonuçta insanların eğitimleri forumdan önce gelir ama yanında kimse yok diyede forumda ki görevlerini ihmal etme.
) Hadi ordan...işini bitir gel hemen
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] oraya sesım gelmıyor mu :/
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.