Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Ödüllü yarışması için önerisi olan yok mu ?
Şunu yapalım bunu yapalım diyebileceğim tarz bir şey yok ama forumlarda genelde yapılan yarışmaları falan ben yazayım belki işe yarar. :) Atatürk'ün en güzel resimi olabilir şiir de olabilir tabiki hayal ablaya katılıyorum. Şehit konulu şiirde olabilir.

• Logo yarışması
  • Amatör Fotoğraf yarışması
  • İmza yarışması
  • Şehit konulu şiir yarışması
  • Dini konulu şiir yarışması
  • Resimli şarkı yarışması
  • Slogan yarışması (düslerforuma bir slogan olabilir)
  • E-kart yarışması

---> Yönetim Sohbet

Şunu yapalım bunu yapalım diyebileceğim tarz bir şey yok ama forumlarda genelde yapılan yarışmaları falan ben yazayım belki işe yarar. :) Atatürk'ün en güzel resimi olabilir şiir de olabilir tabiki hayal ablaya katılıyorum. Şehit konulu şiirde olabilir.

• Logo yarışması
  • Amatör Fotoğraf yarışması
  • İmza yarışması
  • Şehit konulu şiir yarışması
  • Dini konulu şiir yarışması
  • Resimli şarkı yarışması
  • Slogan yarışması (düslerforuma bir slogan olabilir)
  • E-kart yarışması

Avatar,imza yapıldı digerlerinden tam emin degilim...yapılmadı galiba..bir resimle DF yi anlatın diyebiliriz...en komikk fıkra en, komik anı, vs örnekler çogaltılabilir...

---> Yönetim Sohbet

Avatar,imza yapıldı digerlerinden tam emin degilim...yapılmadı galiba..bir resimle DF yi anlatın diyebiliriz...en komikk fıkra en, komik anı, vs örnekler çogaltılabilir...
Biliyorum yapıldıklarını " her forumda yapılan genel yarısmalar " ı yazdım ben ablam. :) En iyi hikâye, en komik gif yarışması falan tabiki çoğalır örnekler.. xD

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]: Yanına bir süper moderatörün gelip yada gelmemesini düşünme boşver sen o bizim işimiz sen görevini en iyi şekilde yeri getir bizlere yeter dediğin gibi forumda pek görünmüyorsun sanırım geçenlerde sınavlarım var onlara çalışacam dedin bunun içinse sorun yok sonuçta insanların eğitimleri forumdan önce gelir ama yanında kimse yok diyede forumda ki görevlerini ihmal etme.

Anlayışın İçin Teşekkür Ederim :R Kolay Gelsin Keyifli Forumlar

---> Yönetim Sohbet

Paradoksun yetkisi alinmistir.. Yonetim odasi sohbetleri site sifreleri uyelik sifreniz asla paylasilmasin.. Bu odadakiler bu odada kalsin..

Paradoksu artik tanimiyorum sitedende hayatimdanda silinmistir. Bilginize.

---> Yönetim Sohbet

Malesef yetkisinin alındıgını biliyoruz, keşke olmasaydı ama artık aranızda ne olduysa olmuş...msn'ye girmeyecegini söyledi zaten, üzüldüm ne diyeyim..

---> Yönetim Sohbet

Maleseflik bir durum yok... Kaptirmis kendini yine birilerine.. Onun triplerinde.. Saygisizlik yapti kufur etti vs vs.. Adi gecmesin bu sitede..

Semih gelene kadar gecici bir kisiye verilecektir yetki. En aktif adminlerden birine kisa bir sure zaten .. İyi forumlar

---> Yönetim Sohbet

) eklenmiş sonunda yeni ifadeler pek şekerler :cy(19): :eda: :124af:

şu tatlı ifadelerden birine benim nickim yazılsaydı iyiydi ama ...olmadı

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Bende Vukuat Var Sandım Eda :R

Haftanın üyesi : mknszkrall

Haftanın Konuğu : 'Alessandra

Olur Güzel Olur Diyorum.. Pek Bir Fikrim Yok Kafam Çok Dağınık Zaten Eda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri