Yetenek sizsiniz DUSLERFORUM 1.Sezon (Yarışmacı Katılımları)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yetenek sizsiniz DUSLERFORUMMMMMM

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] bu sefer senin suçun yok uyarım aslı ve arzuyaydı :D

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] yarışmanın sahibi olarak senden yarışmayla ilgili roportaj alalım nasıl gidiyor şimdilik :)

Eh iste katilim az moralim bozuluyor :)
Idare ediyor yarismacilar cogaldiginda iyi olacak :)
Saka bi yana umarim egleniyorsunuzdur bu yuzden yenilikler yapmaya calisiyorum.
Iyi gidiyor iyi.

Eh iste katilim az moralim bozuluyor :)
Idare ediyor yarismacilar cogaldiginda iyi olacak :)
Saka bi yana umarim egleniyorsunuzdur bu yuzden yenilikler yapmaya calisiyorum.
Iyi gidiyor iyi.

teşekkür ederiz yorumun için bencede kısa süre olmasına rağmen iyi gidiyor dahada canlandırıcaz burayı emin ol :)

Çok güzel düşünmüşsün Yeşil :) Bende katılmak isterdim ama fazlasıyla yeteneksizim :R

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION] baska bı performans sergılemek ıstıyorumm saygıder jurı :D

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION] baska bı performans sergılemek ıstıyorumm saygıder jurı :D

tek bir hakkın vardı ben hayır sergileyemezsin diyorum ama [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ve [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ne der bilemem :D

tek bir hakkın vardı ben hayır sergileyemezsin diyorum ama [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ve [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] ne der bilemem :D

ıddaalı bı sarkı ıle katılacaktımm neysee sız daha ıyı bılırsınız sayın jurı :D

Haksızlık Olmasın KayınCan Artık Bir Dahaki Sezon da Katılım Yaparsın :R

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]

Grup Danslarının Yetenek Olduğunu Pek Düşünmüyorum.. Ama Güzel Show , Sahne Dolu

Ben Evet Diyorum

yorumlar cok eglencelı amma kaptırmıssınız kendınızı :D gercek gıbı olmus hahaha

Onu katilan yatismaci belirlicek. Dans mi, Ses mi, sow mu vs. Vs. Sonra o sectigi katagori Ike ilgili video bulacak eklicek buraya. Bukadar basit ama kimse yarismaci olmuyor :'( herkes izleyici olursa nasil olacak bu yarisma?

1. Juri innocence
2. Juri blue
3. Juri hades

Hayirli olsun.
Lutfen artik izleyici degil yarismaci olarak katilin. Bir video ekliyeceksiniz alt ust zor birsey
Degil. Beni oraya getittirmeyin :) Himmm kiziyorum bakin. :)

oluruz tatil bitsin düşünüyorum birşeyler :)

Uzgunum ama ben juriden degilim. Hades, innocence ve blue juri. Benim bir finksiyonum yok :)

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] nezaman bitiyo tatilin? :)

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] abi nerelerdesin :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri