Yetenek sizsiniz DUSLERFORUM 1.Sezon (Yarışmacı Katılımları)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yetenek sizsiniz DUSLERFORUMMMMMM

sagol ama baksana, daha 3 juriyi bile tamamlayamadk :( ilgi gormeyecek gibi, halbukim daha baska projelerimde var... ilgi gormese digerini yapmam artik.

sabır ablam sabır daha yeni açtın konuyu ilgi görecektir neyse fazla uzatmıyalım sohbeti :)

Konu güzel bak :) daha eğlenceli olacağı kesin bende izleyici olsam iyi olur

Katagoriler nedir ?

Konu güzel bak :) daha eğlenceli olacağı kesin bende izleyici olsam iyi olur

Katagoriler nedir ?

Onu katilan yatismaci belirlicek. Dans mi, Ses mi, sow mu vs. Vs. Sonra o sectigi katagori Ike ilgili video bulacak eklicek buraya. Bukadar basit ama kimse yarismaci olmuyor :'( herkes izleyici olursa nasil olacak bu yarisma?

ben juri olmak istiyorum...

1. Juri innocence
2. Juri blue
3. Juri hades

Hayirli olsun.
Lutfen artik izleyici degil yarismaci olarak katilin. Bir video ekliyeceksiniz alt ust zor birsey
Degil. Beni oraya getittirmeyin :) Himmm kiziyorum bakin. :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] sende özlendin :) cnm benim..

Evet [MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION]

Seni İzliyoruz ..

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] bu gösteri bir seferlikti finalde netcez :D

[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION]

onuda sen düşüneceksin artık.. Finalde Görüşmek Üzere :)

kontrolu elden birakmayalim...

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] [MENTION=6914]BLUE[/MENTION]
burda oylamayacaksiniz. 1. sayfayi okuyun lutfen. ilk once butun yarismacilari gorelim...
butun yarismacilar eklesin buraya yeni bir konu acip butun yetenekleri alt alta koyup oylatacagiz juri uyelerine...

ben bu yukardakini yazmistim ama vazgectim...
siz video ekleyenleri eleyin yada gecirin, finale kalanlar icin yeni bir konu acariz. daha iyi olur evet evet...

yukardaki yazdigimin bir onemi yok, biraz dusununce daha mantikli geldi.. joker gecti degil mi????

siz ekleyenleri eleyin yada gecirin... ozur dilerim yukardaki mesaj icin

Son düzenleme:

Ben de o ses türkiyede beğendiğim kızın videosunu koyayım dicem ama youtube da yok. Acun yasaklamış :pp
Direk acunun sitesinden link versem buraya reklama girer mi?:pp

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] abi pardon, yukardaki mesajimi degistirdim...

abicim, video ekleyenleri eleyip yada gecirebilirsiniz jokere yaptiginiz gibi. burda eleyip final icin bir konu acmak simdi dusununce daha mantikli geldi..

kusura bakmayin abicim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri