Yetenek sizsiniz DUSLERFORUM 1.Sezon (Yarışmacı Katılımları)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yetenek sizsiniz DUSLERFORUMMMMMM

[MENTION=30416]Bezmi$h[/MENTION] bu tarz dansları seviyorum .. Gayette Başarılı Buldum Benim İçin Bizimlesin ..

Finalde Görüşmek Üzere :R

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] ve [MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] finalist. simdi oylar bezmis icin gelecek... bezmise blue evet dedi.

hadin yokmu baska katilacak yarismaci, ya bende dusler forumdakilerinleri becerikli sanardim

[MENTION=156106]Ente[/MENTION] [MENTION=156426]Elsa[/MENTION] [MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] [MENTION=154200]Director23[/MENTION] [MENTION=156354]Herodot[/MENTION] [MENTION=130374]REiSS[/MENTION] [MENTION=54437]ashli[/MENTION] [MENTION=142525]Byn ChapriSs[/MENTION] [MENTION=158182]Capriss[/MENTION] @c'bonbo [MENTION=54256]Mastor[/MENTION] @differendgril [MENTION=156245]gizliozne[/MENTION] [MENTION=155270]Cin[/MENTION] [MENTION=42515]She[/MENTION]' [MENTION=158208]4TRooLeeR[/MENTION] [MENTION=21417]ROCK[/MENTION] [MENTION=144856]souL[/MENTION],@ She`+, [MENTION=152507]Stinko[/MENTION], [MENTION=153703]Wu-Tang[/MENTION], [MENTION=157421]Xecutioner54[/MENTION], [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION]

hadin katilimlarinizi bekliyorummmm

bakin daha baska programlarda olacakkkk hadin lutfen...

ıyıı tamam beee senımıı kırcammmm :D

Son düzenleme:

tamam bendeee beatboxxlaa katılıyorummm :D

1 gunlukk calısmaaa buuu sayınn jurıı o naa goree degerlendırınnn :D:D

mesajjda sıkıntıı oldugu ıcın tekrar atıyrummm :D

@ashli
hadin katilimlarinizi bekliyorummmm

bakin daha baska programlarda olacakkkk hadin lutfen...
Yeşil çok güzel bir düşünce ama ben katılamayacağım çünkü yetenek sizsinizi hayatımda izlemedim
Aklıma o ses Türkiye'den bir kızın videosu gelmişti baktım arzu da ondan bahsetmiş xD
Kaldı ondan kusura bakma ama bana uygun bişi olursa katılacağım
Katılanlara başarılar :)

Yeşil çok güzel bir düşünce ama ben katılamayacağım çünkü yetenek sizsinizi hayatımda izlemedim
Aklıma o ses Türkiye'den bir kızın videosu gelmişti baktım arzu da ondan bahsetmiş xD

Sen hangi kızı beğendin? :pp

Sen hangi kızı beğendin? :pp

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Seni Kırmak İstemem Ama Yeteneğini Başka Alanlarda Denemelisin..

Benim İçin Bizimle Değilsin .. Malesef Üzülerek Hayır Diyorum

tamam bendeee beatboxxlaa katılıyorummm :D

1 gunlukk calısmaaa buuu sayınn jurıı o naa goree degerlendırınnn :D:D

mesajjda sıkıntıı oldugu ıcın tekrar atıyrummm :D

senin daha kırk fırın ekmek yiyip seneye yine katılman lazım o zamana kadar biraz daha iyi olursun sanırım :D

hayır diyorum ben

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION]

hastaydımm yaa calısamadımmm :D

Tamam canim bir sonraki programa mutlaka beklerim. Islemeni tavsiye ederim eglenceli bir program :)

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] tsk canim :)
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] abi stinkoyuda oyla :) soz sende ama 2 hayir almis zaten .

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] yarışmanın sahibi olarak senden yarışmayla ilgili roportaj alalım nasıl gidiyor şimdilik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri