Yeşil çok güzel bir düşünce ama ben katılamayacağım çünkü yetenek sizsinizi hayatımda izlemedim
Yeşil çok güzel bir düşünce ama ben katılamayacağım çünkü yetenek sizsinizi hayatımda izlemedim
Aklıma o ses Türkiye'den bir kızın videosu gelmişti baktım arzu da ondan bahsetmiş xD
Kaldı ondan kusura bakma ama bana uygun bişi olursa katılacağım
Katılanlara başarılar
Aklıma o ses Türkiye'den bir kızın videosu gelmişti baktım arzu da ondan bahsetmiş xD
Katılanlara başarılar
kızın ismi aklımda değil hani sex on fire sölemişti sende o mu xDSen hangi kızı beğendin? p
ıyıı tamam beee senımıı kırcammmm
tamam bendeee beatboxxlaa katılıyorummm
1 gunlukk calısmaaa buuu sayınn jurıı o naa goree degerlendırınnn
mesajjda sıkıntıı oldugu ıcın tekrar atıyrummm
kızın ismi aklımda değil hani sex on fire sölemişti sende o mu xD
Haa biliyorum onu hemen hatırladım iyidi iyi xDYok eller günahkarı söyleyen kız vardı geçen hafta adaşım. p
Haa biliyorum onu hemen hatırladım iyidi iyi xD
Katılanlara başarılar
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION]
hastaydımm yaa calısamadımmm
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION]
hastaydımm yaa calısamadımmm
Bende katılıyım madem :R
Ben de katılıyorum. p
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.