Yetenek sizsiniz DUSLERFORUM 1.Sezon (Yarışmacı Katılımları)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yetenek sizsiniz DUSLERFORUMMMMMM

Yok canım orada da genel bir forum bulunuyor sanırım :R başka bir video ile katıl

[MENTION=153273]Amor[/MENTION]

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] abi pardon, yukardaki mesajimi degistirdim...

abicim, video ekleyenleri eleyip yada gecirebilirsiniz jokere yaptiginiz gibi. burda eleyip final icin bir konu acmak simdi dusununce daha mantikli geldi..

kusura bakmayin abicim.

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] abi bunu yazmistim.

yarışmacı arkadaşlar lütfen jüri üyelerine etikette atsınlar :D

arkadaslar lutfen katilin alt ust bir video ekleyeceksiniz. katilim olmazsa yeni programlar acamam ki, daha bende cooookkkk fikir var. bu konu tutarsa baskada var onuda acacagim ama tutmazsa hic bosuna yeni bir konu acmayacagim...
eskiden aktifdi bu site ne olduki boyle

tebrikler güzel gösteri en sonda başına koyup ve de başka bir çubuğun üstüne koyarak finali yapması harikaydı.Sanki çubuklar birbirine yapışmış gibi ufak bir hareketinde hepsi yıkılacaktı ama son derece başarılı.

Evet diyorum ben

[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] 3 Evetle Finale Katılma Hakkını Elde Ettin :R Finalde Görüşmek Dileğiyle :R

Ben de katılıyorum. :pp

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]

Son düzenleme:

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] Canım Gösteriyi Beğendim.. Benim İçinde Bizimlesin .. Finalde Daha Güzel Bir Show Bekliyorum.. Yapabilirsin. Sende O Potansiyeli Görüyorum.. Auran Var :R

Finalde Görüşmek Üzere ..

Ben de katılıyorum. :pp

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=151672]bluee[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]

çok kısa sürdü kararsız kaldım ama bi şartla evet derim finalde daha iyi olsun yoksa şansın olmaz

şartlı evet diyorum

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] bezmiside oylayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri