hayirli geceler canim kardesim
bende cikasam iyi olacak. gozlermden yaslar gelmeye basladi gereginden fazla yoruldular galiba.
tatli bal seker ruyalar. ALLAHA emanet ol. derslerinde basarilar...
Ruyanda gullerin efendisi sav efendimizi gorursun ins. (hepimiz goruruz ins) mekselina sende sonra sopa yemiyelim
ALLAH ALLAH, nasil anlamiyorum???
neyse yarin bunu okursan yazarsin... nasil anlamiyorum ki, neyi anlamadim himm anlamadigimi dusunuyorsan anlamamda yardimci ol lutfen... cikmadan okkursan bunu merakla sabirsizlikla mesajini beklicem, bak simdi kafama takilir uyuyamamda ben
evet cok sansliyim ins. ALLAH kabul eder. cumlemizi tabikide
yeşilim seviliyorsun sadece bunu bil canım kardeşim
beni cok mutlu ettin efsunkar. iyiki varsin sen ve diger arkadaslarim...
normalde diger uye oldugum sitelerde boyle yorumlarlada sevdigim oluyordu ama sonra insan ozel mesajlardan cok daha iyi taniyp seviyor insanlari ama kisisel sohbet etmeden bukadar ksiyi sevecegim aklimin ucundan bile gecmezdi (herkezi seviyorumda) kimisi farkli...
sende benim icin farkli olanlardansin can kardesim.
boyle diyince insanlar ben vicdan azabi cekiyorum. ben boyle gorunmek istemiyorum.
'' inandigi gibi yasamazsan, yasadigin gibi inanirsin''
ben inandigim gibi yasayamadim, yasamadim, yasamiyorum...
cok korkuyorum boyle yorum yaptiginizda, olmadigim gibi gorunuyorum. olmadigim gibi oluyor... dusuncelerim butun bunlar tamam ama uyguladigim seyler degil..
:'( riya olmasindan korkuyorum.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.