yesil

---> yesil83

hayirli geceler, simdi cikiyorum belki daha sonra gelirim... belli olmaz :)

tatli bal seker ruyalar.

---> yesil83

yeşil benim çıkmam gerek..yarın okul var erkenden kalkmalıyım..çok değerlisin (sakinunutmaa) ...;)

Son düzenleme:
---> yesil83

hayirli geceler canim kardesim
bende cikasam iyi olacak. gozlermden yaslar gelmeye basladi :) gereginden fazla yoruldular galiba.

tatli bal seker ruyalar. ALLAHA emanet ol. derslerinde basarilar...

Ruyanda gullerin efendisi sav efendimizi gorursun ins. (hepimiz goruruz ins) mekselina sende :) sonra sopa yemiyelim :)

---> yesil83

hayirli geceler canim kardesim
bende cikasam iyi olacak. gozlermden yaslar gelmeye basladi :) gereginden fazla yoruldular galiba.

tatli bal seker ruyalar. ALLAHA emanet ol. derslerinde basarilar...

Ruyanda gullerin efendisi sav efendimizi gorursun ins. (hepimiz goruruz ins) mekselina sende :) sonra sopa yemiyelim :)

aminn aminn nasip olur inşallah..ve bu güzel duadan mekselinanın mahrum kalması gerçektende olmaz..ki onun senin için ettiği dua gerçekten mükemmeldi çok şanslısın:)ayrıca sen beni anlamıyorsun...anlamanı çok istiyorum...;)

---> yesil83

ALLAH ALLAH, nasil anlamiyorum???

neyse yarin bunu okursan yazarsin... nasil anlamiyorum ki, neyi anlamadim :( himm anlamadigimi dusunuyorsan anlamamda yardimci ol lutfen... cikmadan okkursan bunu merakla sabirsizlikla mesajini beklicem, bak simdi kafama takilir uyuyamamda ben :)

evet cok sansliyim ins. ALLAH kabul eder. :) cumlemizi tabikide :)

---> yesil83

ALLAH ALLAH, nasil anlamiyorum???

neyse yarin bunu okursan yazarsin... nasil anlamiyorum ki, neyi anlamadim :( himm anlamadigimi dusunuyorsan anlamamda yardimci ol lutfen... cikmadan okkursan bunu merakla sabirsizlikla mesajini beklicem, bak simdi kafama takilir uyuyamamda ben :)

evet cok sansliyim ins. ALLAH kabul eder. :) cumlemizi tabikide :)

yapma ama...üzülme sakın..rahat rahat uyu sen tmm mı..boşver unut gitsin sadece aptalca birşey işte tmm mı:D sakınunutmaa sadece aptalca birşey;)

---> yesil83

Hayir olmaz soylemeden rahat. Birakmam seni ona gore. Lutfen ne demek istedigini bilmek istiyorum. Bak zaten buraya yorum yaptigini gordum ama site gitti okuyamadim sinir oldum. Uzerinden yarim saat kadar gecti site duzelmistir site telefonumdan girip yaziyorum. Beni kirma lutfen yaz olur mu? Beklicem :)

---> yesil83

Yesillik Arkadaşım ; Umarım Bilgisayarınız da ki sorun çözülmüştür. Buradan Sohbeti Kesmenizi Rica ediyorum :)

---> yesil83

Incibahar Sagol.

Hayir newcs cozulmedi maalesef. Profilime bakarsan bilmem kac kere ziyaret edilmis :) gunde 100 kereden fazlasini kendim ziyaret etmek zorunda kaldigim icin oyle cok :) ama sohbet etmeyiz insaALLAH. Anlayisin icin tsk. Kardesim.bu vakte kadar izin versin. Selametle.

---> yesil83

Carpeeee lutfen soyle artik. Dariliyorum ama bak. Bu msji okudugunda cevabida okumak istiyorum lutfen, zaten bunalimdayim bide sen uzme.anlamadigim ne? Anlat lutfen

---> yesil83

Varlığın için teşekkürler özlü yürek

images

---> yesil83

beni cok mutlu ettin efsunkar. iyiki varsin sen ve diger arkadaslarim...

normalde diger uye oldugum sitelerde boyle yorumlarlada sevdigim oluyordu ama sonra insan ozel mesajlardan cok daha iyi taniyp seviyor insanlari ama kisisel sohbet etmeden bukadar ksiyi sevecegim aklimin ucundan bile gecmezdi (herkezi seviyorumda) kimisi farkli...

sende benim icin farkli olanlardansin can kardesim.

---> yesil83

beni cok mutlu ettin efsunkar. iyiki varsin sen ve diger arkadaslarim...

normalde diger uye oldugum sitelerde boyle yorumlarlada sevdigim oluyordu ama sonra insan ozel mesajlardan cok daha iyi taniyp seviyor insanlari ama kisisel sohbet etmeden bukadar ksiyi sevecegim aklimin ucundan bile gecmezdi (herkezi seviyorumda) kimisi farkli...

sende benim icin farkli olanlardansin can kardesim.

Her daim ömrün çiçek bahçeleri ile bezensin dilerim..
Çok yazamasam da uzaktan takip ettiğim de oluyor forumu..Sende gördüğüm en bariz nokta..İçi dışı bir insansın..Ve hep Allah'a yönelik bir ölçün var..Kalbine yakın ve dürüst bir insansın..

İyi ki varsın kardeşim

---> yesil83

boyle diyince insanlar ben vicdan azabi cekiyorum. ben boyle gorunmek istemiyorum.

'' inandigi gibi yasamazsan, yasadigin gibi inanirsin''

ben inandigim gibi yasayamadim, yasamadim, yasamiyorum...

cok korkuyorum boyle yorum yaptiginizda, olmadigim gibi gorunuyorum. olmadigim gibi oluyor... dusuncelerim butun bunlar tamam ama uyguladigim seyler degil.. :(
:'( riya olmasindan korkuyorum.

---> yesil83

boyle diyince insanlar ben vicdan azabi cekiyorum. ben boyle gorunmek istemiyorum.

'' inandigi gibi yasamazsan, yasadigin gibi inanirsin''

ben inandigim gibi yasayamadim, yasamadim, yasamiyorum...

cok korkuyorum boyle yorum yaptiginizda, olmadigim gibi gorunuyorum. olmadigim gibi oluyor... dusuncelerim butun bunlar tamam ama uyguladigim seyler degil.. :(
:'( riya olmasindan korkuyorum.

Canım:))
İşte kastettiğim bu..O kadar doğalsın ki,bu tabiatın çok güzel..
Böyle düşünen ve hisseden bir yürek enderdir..

Hadi gülümse kardeşim:))

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri